Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Umieściłam ewu ale na tym wątku jest napisane, że szukają dużego psa a Biszkopt nie jest duży. Jest średniakiem, trochę rozbudowanym. Mój wet dopatrzył się w nim coś z sher peia:crazyeye:

Dziś oczywiście byliśmy na spacerku jak codzień ale dziś była z nami ciocia aagataa8:)

Posted

Ania102 napisał(a):
Umieściłam ewu ale na tym wątku jest napisane, że szukają dużego psa a Biszkopt nie jest duży. Jest średniakiem, trochę rozbudowanym. Mój wet dopatrzył się w nim coś z sher peia:crazyeye:

Dziś oczywiście byliśmy na spacerku jak codzień ale dziś była z nami ciocia aagataa8:)

Cudny jest:)

Posted

Kochani u Biszkopta bez zmian. Biega po ulicy, w nocy szczeka, próbuje wchodzić do mnie do domu. Błaga o jakieś zainteresowanie, na próżno póki co brak dt.
Rozmawiałam wczoraj przez tel z Pati, czekam na odpowiedz z jej strony. Jego nie ma sensu bez socjalizacji ogłaszać

Posted

Ania102 napisał(a):
ewu jak tylko bedzie miejsce dla Biszkopta to go bierzemy :) Więc jak najbardziej bazar zrobie

Ok to wyślę ale umieram z niepokoju , już kiedyś miałam taką sytuację z Kędziorkiem, który nie doczekał pomocy..:(((

Posted

Stella Kałamajska Celiny 45A, 26-010 Bodzentyn, woj. świętokrzyskie; mail: EMAIL tel.kom.: 609-828-529. Telefon: 609-828-529 ...Spróbujcie tam zadzwonić a ja jeszce dzisiaj zadzwonię Do Mortes z Kielc , może ona coś doradzi. Niestety wszystko płatne:(((((

Posted

Kochani nic, bez zmian. Biszkopt na ulicy. Ja jestem chora ale zaraz wyjdę z psami. Kupiłam mu kość wołową ale jak na złość nie przyszedł do mnie.

Wstepnie rozmawiałam z pati851 ale musimy to dogadać. Pati jak możesz to prosze napisz na wątku ile za miesiąć itd.

Posted

[quote name='Ania102']Kochani nic, bez zmian. Biszkopt na ulicy. Ja jestem chora ale zaraz wyjdę z psami. Kupiłam mu kość wołową ale jak na złość nie przyszedł do mnie.

Wstepnie rozmawiałam z pati851 ale musimy to dogadać. Pati jak możesz to prosze napisz na wątku ile za miesiąć itd.[/QUOTE]
Oj żeby się udało. Nie mam siły dzisiaj pisać ale myślę o psiaczku a Tobie życzę zdrowia.

Posted

ewu zadzwonię jutro, wczoraj miałam zadzwonić i w końcu wstałam tak późno po nocy, że wypadło mi z głowy:oops:

U Biszkopta bez zmian, wczoraj dostał w końcu kość wołową, bo raczył po spacerze nas odprowadzić. Z pewnością dostaje jeść od tych sąsiadów bo nie jada u mnie. Tylko zaczął kuleć. Myślę, że mu łapki zmarzły i dlatego:-(

Z bazarku na Biszkopta i Foresta uzbierało się 170,10 zł. W związku ze znalezieniem właścicielki Foresta całość pieniędzy wędruje na konto Biszkopta:) Agata wpisz proszę w 1 post wpływy: 170,10 bazarek

http://www.dogomania.pl/threads/219740-Rozliczamy-na-Foresta-i-Biszkopta.?p=18235167#post18235167

Posted

[quote name='Ania102']ewu zadzwonię jutro, wczoraj miałam zadzwonić i w końcu wstałam tak późno po nocy, że wypadło mi z głowy:oops:

U Biszkopta bez zmian, wczoraj dostał w końcu kość wołową, bo raczył po spacerze nas odprowadzić. Z pewnością dostaje jeść od tych sąsiadów bo nie jada u mnie. Tylko zaczął kuleć. Myślę, że mu łapki zmarzły i dlatego:-(

Z bazarku na Biszkopta i Foresta uzbierało się 170,10 zł. W związku ze znalezieniem właścicielki Foresta całość pieniędzy wędruje na konto Biszkopta:) Agata wpisz proszę w 1 post wpływy: 170,10 bazarek

http://www.dogomania.pl/threads/219740-Rozliczamy-na-Foresta-i-Biszkopta.?p=18235167#post18235167
To dobrze:) Ja wyślę paczkę, to znowu coś kapnie. Trzeba go ratować. Ja niestety nie jestem w temacie Foresta, cieszę się, że odnalazła się jego Pani:) A Biszkopt nie może zamieszkać tam, gdzie był Forest?

Posted

Ewu Forest był u justysiek, postanowiłyśmy, że ona weźmie teraz szczeniaki z patologii.
Proszę Cię bardzo wyślij mi jeszcze raz pw, chciałąm dziś zadzwonić. Weszłam w skrzynkę i zobaczyłam brak pw od Ciebie, wczoraj nie mogła się dobić jedna ciotka więc pousuwałam jak leci wiadomości. Przepraszam i proszę wyślij jeszcze raz.

Posted

Byłam na spacerze i wzięłąm aparat, tylko jeszcze nie umiem go nastawić. W każdym razie takie fotki chłopaka mi się udało zrobić.
Później postaram się przerzucić z telefonu.

Posted

Nie po południu biegał z Biszkopcikiem. Wieczorem nie.
Biszkopt naprawdę jest tu w pewien sposób szczęśliwy bo ma przyjaciół- moje suki i ciągle nowe bezdomniaki tylko on zasługuje na dom z wyrkiem.
Justysiek w środę może porobimy lepsze zdjęcia, co?

ewu proszę Cię wyslij mi jeszcze raz namiary. Po prostu zbyt dużo bazarków miałam na głowie i mase już niepotrzebnych wiadomości i tą Twoją ważną skasowałam przypadkowo:oops:

Posted

[quote name='Ania102']Nie po południu biegał z Biszkopcikiem. Wieczorem nie.
Biszkopt naprawdę jest tu w pewien sposób szczęśliwy bo ma przyjaciół- moje suki i ciągle nowe bezdomniaki tylko on zasługuje na dom z wyrkiem.

ewu proszę Cię wyslij mi jeszcze raz namiary. Po prostu zbyt dużo bazarków miałam na głowie i mase już niepotrzebnych wiadomości i tą Twoją ważną skasowałam przypadkowo:oops:[/QUOTE]
Sorki dopiero weszłam na dogo , już wysyłam:)

Posted

Ania102 napisał(a):
Nie po południu biegał z Biszkopcikiem. Wieczorem nie.

ewu proszę Cię wyslij mi jeszcze raz namiary. Po prostu zbyt dużo bazarków miałam na głowie i mase już niepotrzebnych wiadomości i tą Twoją ważną skasowałam przypadkowo:oops:

no porobimy:)

Posted

Cioteczki dzwoniłam do hoteliku do węgorzyc- okolice Krakowa. Byłoby 390 zł/ mies.
Z tego co mówiła Pani warunki naprawdę dobre:) Poza tym ja większość adopcji mam na kraków więc może dobrze byłoby żeby tam trafił nawet z tego względu.
Pomóżcie podjąć decyzję.?

Posted

Ania102 napisał(a):
Cioteczki dzwoniłam do hoteliku do węgorzyc- okolice Krakowa. Byłoby 390 zł/ mies.
Z tego co mówiła Pani warunki naprawdę dobre:) Poza tym ja większość adopcji mam na kraków więc może dobrze byłoby żeby tam trafił nawet z tego względu.
Pomóżcie podjąć decyzję.?

A nie dałoby rady taniej? Nie wiem czy się uzbierają deklaracje. A to warunki domowe?