Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwoniła do mnie Ania, Biszkopt już pojechał do swojego domku!!!:loveu:
Państwo ekstra, Ania jest b. szczęśliwa, mówiła, że warto było tyle czekać.
tylko Gabi jest smutna, byli bardzo zżyci.
mały powodzenia w nowym domku!!!

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałabym przekazać uzbieraną z bazarku justysiek kwotę na Melę, która razem z mojąTosią pojechała do Jaagi
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227892-BRAKUJE-190-ZŁ-NA-DT-(-Mela-mini-husky-śliczna-bardzo-przyjacielska-szczeniorka

Agatko proszę uwzględnij to w 1-wszym poscie!

Dziwnie mi tak teraz bez Biszkopcika, Gabi pogrążona w apatii. Będziemy mieć oczywiście kontakt z jej ukochanym, a we wrześniu przyjedzie do nas na wakacje.

Posted

Tak aagata.

Zuzka Państwo zadzwonili do mnie w środę, w marcu stracili psa i do tej pory Pani nie moze dojść do równowagi. Bardzo kochali swojego psa, też był przygarnięty, niestety nie wygrali z choróbskiem. Pani znalazła ogłoszenie Biszkopta miesiąc temu, prawdopodobnie to było Twoje ogłoszenie Biszkopt -kociolubny. Niestety mama z która mieszkają Państwo nie wyrażała zgody na kolejnego psa, bojąc się kolejnej straty.
Biszkopt ma 3 osobową rodzinę, dom z ogrodem, bez zwierząt. Pani nie pracuje, będzie poświęcać mu 100 % czasu.Mama Pani zachwyciła się Biszkoptem od razu, Państwo wyjeżdzaja co jakiś czas na wakacje do Grecji wtedy Biszkopt będzie przyjeżdzał do nas na wakacje.
Dom pokroju domu Shilli. Musiał chyba tryle czekać, żeby trafić na nich, wyjątkowi ludzie, z wielkimi sercami:)

Posted

O rany-to ma full serwis jak nawet wakacje gwarantowane w dawnym DT:evil_lol:

Pytam gdzie i czemu go wyczaili,bo przecież on nie jest jakiś super piękny psiak-w ogóle nie było o niego odzewu,a ogłoszeń miał naprawdę dużo na kilka miast,regularnie odnawianych,dorabianych.Zdziwiło mnie,że osoba z Kielc go zechciała,bo na portalach jest mnóstwo psów z Kielc-choćby z Dymin,fajne psiaki-niektóre w typie rasy i "pod ręką";-)Kobiecie się chciało jechać 50km po psa-u nas w Kielcach to wcale nie jest tak modne:razz:Ludzie dzwoniący o zwierzaki z ok.50km od Kielc niemal zawsze pytają o dowóz...:cool3:
Fuksiarz:-)Warto było czekać na taki dom-ten nasz region nie jest taki zły:evil_lol:Ja i tak będę zawsze zaczynać ogłaszanie od naszego regionu+Krakowa-warto:-)

Posted

Zuzka Pani nie jest z kielc tylko z sędziszowa, oboje pochodzą skądś indziej, Pan spod Krakowa. Inna mentalność ludzi. Pani widziała go i w Twoich i moich ogłoszeniach, bo przewertowała różne treści. To o Biszkopcie kociolubnym jako pierwsze wpadło jej w oko.

Zdjęcia z dziś, wstawiam tylko te bez Pańci:)

Posted

Ania102 napisał(a):
Biszkopt właśnie dojechał do swojego domu, Państwo to przesympatyczni ludzie, jestem szczęśliwa, że tak dobrze mu się trafiło:)

Ale wieści:)))
Powodzenia śliczny:)

Posted

I to jak:) Pani dzwoniła i mówiła, ze tak ją pokochał, że za każdym razem płacze jak wychodzi bez niego, bawi się pięknie, chodzą na spacerki, już byli u weta. Jednym słowem: super:)

Posted

Ania102 napisał(a):
I to jak:) Pani dzwoniła i mówiła, ze tak ją pokochał, że za każdym razem płacze jak wychodzi bez niego, bawi się pięknie, chodzą na spacerki, już byli u weta. Jednym słowem: super:)

Wspaniale:) Tak się cieszę:)

• 1 month later...