justysiek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 dzwoniła do mnie Ania, Biszkopt już pojechał do swojego domku!!!:loveu: Państwo ekstra, Ania jest b. szczęśliwa, mówiła, że warto było tyle czekać. tylko Gabi jest smutna, byli bardzo zżyci. mały powodzenia w nowym domku!!! Quote
Ania102 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Biszkopt właśnie dojechał do swojego domu, Państwo to przesympatyczni ludzie, jestem szczęśliwa, że tak dobrze mu się trafiło:) Quote
Ania102 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Chciałabym przekazać uzbieraną z bazarku justysiek kwotę na Melę, która razem z mojąTosią pojechała do Jaagi http://www.dogomania.pl/forum/threads/227892-BRAKUJE-190-ZŁ-NA-DT-(-Mela-mini-husky-śliczna-bardzo-przyjacielska-szczeniorka Agatko proszę uwzględnij to w 1-wszym poscie! Dziwnie mi tak teraz bez Biszkopcika, Gabi pogrążona w apatii. Będziemy mieć oczywiście kontakt z jej ukochanym, a we wrześniu przyjedzie do nas na wakacje. Quote
Zuzka2 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ania,napisz coś więcej:-) Co to za domek?Czemu akurat na Biszkopta zwrócili uwagę? Trafił do bloku czy domku? Są w domu dzieci albo zwierzaki? Quote
aagataa8 Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='Ania102']Chciałabym przekazać uzbieraną z bazarku justysiek kwotę na Melę, która razem z mojąTosią pojechała do Jaagi http://www.dogomania.pl/forum/threads/227892-BRAKUJE-190-ZŁ-NA-DT-(-Mela-mini-husky-śliczna-bardzo-przyjacielska-szczeniorka Agatko proszę uwzględnij to w 1-wszym poscie! Rozumiem, że to jest ta kwota 28 zł? Quote
Ania102 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Tak aagata. Zuzka Państwo zadzwonili do mnie w środę, w marcu stracili psa i do tej pory Pani nie moze dojść do równowagi. Bardzo kochali swojego psa, też był przygarnięty, niestety nie wygrali z choróbskiem. Pani znalazła ogłoszenie Biszkopta miesiąc temu, prawdopodobnie to było Twoje ogłoszenie Biszkopt -kociolubny. Niestety mama z która mieszkają Państwo nie wyrażała zgody na kolejnego psa, bojąc się kolejnej straty. Biszkopt ma 3 osobową rodzinę, dom z ogrodem, bez zwierząt. Pani nie pracuje, będzie poświęcać mu 100 % czasu.Mama Pani zachwyciła się Biszkoptem od razu, Państwo wyjeżdzaja co jakiś czas na wakacje do Grecji wtedy Biszkopt będzie przyjeżdzał do nas na wakacje. Dom pokroju domu Shilli. Musiał chyba tryle czekać, żeby trafić na nich, wyjątkowi ludzie, z wielkimi sercami:) Quote
Zuzka2 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 O rany-to ma full serwis jak nawet wakacje gwarantowane w dawnym DT:evil_lol: Pytam gdzie i czemu go wyczaili,bo przecież on nie jest jakiś super piękny psiak-w ogóle nie było o niego odzewu,a ogłoszeń miał naprawdę dużo na kilka miast,regularnie odnawianych,dorabianych.Zdziwiło mnie,że osoba z Kielc go zechciała,bo na portalach jest mnóstwo psów z Kielc-choćby z Dymin,fajne psiaki-niektóre w typie rasy i "pod ręką";-)Kobiecie się chciało jechać 50km po psa-u nas w Kielcach to wcale nie jest tak modne:razz:Ludzie dzwoniący o zwierzaki z ok.50km od Kielc niemal zawsze pytają o dowóz...:cool3: Fuksiarz:-)Warto było czekać na taki dom-ten nasz region nie jest taki zły:evil_lol:Ja i tak będę zawsze zaczynać ogłaszanie od naszego regionu+Krakowa-warto:-) Quote
Ania102 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zuzka Pani nie jest z kielc tylko z sędziszowa, oboje pochodzą skądś indziej, Pan spod Krakowa. Inna mentalność ludzi. Pani widziała go i w Twoich i moich ogłoszeniach, bo przewertowała różne treści. To o Biszkopcie kociolubnym jako pierwsze wpadło jej w oko. Zdjęcia z dziś, wstawiam tylko te bez Pańci:) Quote
ewu Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ania102 napisał(a):Biszkopt właśnie dojechał do swojego domu, Państwo to przesympatyczni ludzie, jestem szczęśliwa, że tak dobrze mu się trafiło:) Ale wieści:))) Powodzenia śliczny:) Quote
Ania102 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 I to jak:) Pani dzwoniła i mówiła, ze tak ją pokochał, że za każdym razem płacze jak wychodzi bez niego, bawi się pięknie, chodzą na spacerki, już byli u weta. Jednym słowem: super:) Quote
Zuzka2 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 No proszę jaki wdzięczny psiak!:-)Bardzo szybko się przywiązał:-) Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ania102 napisał(a):I to jak:) Pani dzwoniła i mówiła, ze tak ją pokochał, że za każdym razem płacze jak wychodzi bez niego, bawi się pięknie, chodzą na spacerki, już byli u weta. Jednym słowem: super:) Wspaniale:) Tak się cieszę:) Quote
Ania102 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nie umiem rozpakować zdjęć a chciałabym się podzielić Biszkoptowym szczesciem, może jutro uda mi się wstawić. Quote
wojtuś Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Biszkopciku szczęścia w tak wspaniałym domku:) Quote
Recommended Posts