Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ten dt za 150 zł? Czy jest aktualny? Ja mam masę fantów na bazarki, uzbiera się na początek. Ważne żeby był bezpieczny.Chętnie przyślę paczkę. Spytajcie o to dt.

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu niestety dt u agi nie wypalił, bo trafiły jej sie szczeniaki i nie moze wziać na głowe za duzo.
Dzis znowu Biszkopt przyszedł do mnie zjadł, chciał iść na góre niestety wygonił go mój tz:-( Ten pies tak prosi o odrobine serca...

Posted

wojtus myslałam o Jaadze, pytałam sie jej, może sie znajdzie miejsce. Chciałabym do domowego dt, nie hoteliku. Mam teraz pod opieka psa- finansowa pijawke z długiem około 600 zł i od weterynarza wyniosłam szczeniaka dziś bo ludzie nie mieli co z nim zrobić i chcieli zostawic u wet a ja pod wpływem chwili wziełam i justysiek go wzieła i tez potrzebujemy innego dt.
Biszkopt nie daje mi spokoju, przychodzi do mnie i prosi mnie ciagle. W dodatku naprawde sprowadza sobie towarzystwo.
wojtus w razie czego dzwoń do mnie z pomysłami:)

ewu jak najbardziej fanty sie przydadza, teraz rozliczam bazarek, mam 2 w planach. Czy mogłabym zrobic z Twoich fantów na Biszkopta i Foresta 50/50? Podesle Ci adrers na pw.

Posted

Z wolnymi miejscami jest szalenie ciężko... Aniu, z mojej strony jest stała deklaracja dla Biszkopta 10 zł. Nie jest to wiele, ale może więcej osób się przyłączy i zrobi się jakaś większa kwota. Najważniejsze - znaleźć bezpieczne miejsce, gdzie można by było go umieścić.

Posted

Ania102 napisał(a):
wojtus myslałam o Jaadze, pytałam sie jej, może sie znajdzie miejsce. Chciałabym do domowego dt, nie hoteliku. Mam teraz pod opieka psa- finansowa pijawke z długiem około 600 zł i od weterynarza wyniosłam szczeniaka dziś bo ludzie nie mieli co z nim zrobić i chcieli zostawic u wet a ja pod wpływem chwili wziełam i justysiek go wzieła i tez potrzebujemy innego dt.
Biszkopt nie daje mi spokoju, przychodzi do mnie i prosi mnie ciagle. W dodatku naprawde sprowadza sobie towarzystwo.
wojtus w razie czego dzwoń do mnie z pomysłami:)

ewu jak najbardziej fanty sie przydadza, teraz rozliczam bazarek, mam 2 w planach. Czy mogłabym zrobic z Twoich fantów na Biszkopta i Foresta 50/50? Podesle Ci adrers na pw.

Tak , oczywiście. Podaj adres wyślę. Martwię się o Biszkopta, koniecznie trzeba go gdzieś pilnie umieścić.

Posted

Biszkopt w ataku paniki uciekł wczoraj w las.. mam nadzieję że wrócił.Ok 16 byłam z moimi na spacerze a on oczywiście dołaczył. Bał się strasznie. Kilkakrotnie w nocy wychodziłam przed dom żeby go wziąć na noc ale nie przyszedł do mnie.

Posted

W noc sylwestrową widziałam jak w czasie największego zamieszania, tuż po północy, przebiegał koło mojego domu psiak, który leciał jak strzała w wielkiej panice :( Cholera...ile takich psiaków było tej nocy... Mam nadzieję, że z Biszkoptem wszystko w porządku...Daj Aniu proszę znać

Posted

W porządku:) Wczoraj był ze mną na spacerku oczywiście. Jakbyście zobaczyli jak mnie odprowadza i prosi łapkami żebym go wpuściła:-(
Ci sąsiedzi go karmią nadal bo nie jest głodny. Chyba pozwalają mu wchodzić na podwórko ale całymu dniami biega na ulicy. Moja mama założyła mu obróżkę przed tymi pretensjami do mnie ją wyrzucili.
Justysiek założy Biszkoptowi fb może ktoś go pokocha prosto z ulicy...
Kochani nie uszczęśliwimy tego psa fundując mu kojcowy hotelik. On chce wchodzić do domu, być głaskany.Nie rozumie czemu moje suki moga wejść a on zostaje pod furtką...

Czasami go oczywiście zaraszam albo sam się wprasza ale na dłużej zostać nie może.

Posted

pati851 napisał(a):
Mieszkanie nie jest duże. Jakiej wielkości jest psiak? bo na zdjęciu nie widać dokładnie.
Nie ma żadnych zwierząt ani dzieci.

Biszkopt jest tak przed kolano, mniej więcej waży 16 kg, przed kastracją ważył 14.
Toleruje wszystkie psy, ludzi ale boi się smyczy, nie umie na niej chodzić. Pati najważniejsze w tym momencie jest cena jaką zasugerujesz? Czyli mieszkasz w bloku a nie w domku? Chyba byłoby bez różnicy tylko nie dam sobie reki uciąć, że on by nie narobił w domu.
Czy oferujesz karmę czy trzeba dokupić?

Posted

ewu nie spiesz się, póki co Biszkopt częściowo na ulicy ale na miejscu i karmiony, poczekajmy co pati napisze i proszę Was zastanówmy się co będzie dla niego najlepsze.