Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Plicha']A czemu mnie nikt nie zaprosił? :mad: Czy zostałam wyrzucona z klubu miłośników tyszaków? :placz::placz::placz:[/QUOTE]
Nigdy w życiu!!!!!!!!!
O ile pamiętam to Magda na wszystkich wątkach tyszaków zapraszała na wątek Rockiego - może nasza Cioteczka się troszkę "zagapiła"?:evil_lol: Teraz musisz zaglądać do naszego psiaczka codziennie :lol:. I oczywiście mu solidnie kibicować jak na członka klubu przystało :p

Posted

[quote name='AlfaLS']Nigdy w życiu!!!!!!!!!
O ile pamiętam to Magda na wszystkich wątkach tyszaków zapraszała na wątek Rockiego - może nasza Cioteczka się troszkę "zagapiła"?:evil_lol: Teraz musisz zaglądać do naszego psiaczka codziennie :lol:. I oczywiście mu solidnie kibicować jak na członka klubu przystało :p[/QUOTE]
No zagapiłam się przyznaję, wczoraj weszłam na wątek Uranka i tam znalazłam link :) Będę zaglądać i kibicować z całych sił :)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/220132-ZIMOWO-.Czapki-szaliki-sciereczki-.do-07.01.12?p=18284366#post18284366[/url]
Zapraszam na mój nowy bazareczek

Posted

Nie wiem czy już gdzieś jest na wątku ta informacja, ale jeśli można poproszę o powtórzenie :

- czy Rockiemu można robić ogłoszenia ?
a jeżeli tak to na kogo kontakt w sprawie adopcji ?

Posted

Ogłoszenia można robić, tylko problem w tym, ze tekstu do ogłoszeń jeszcze nie ma :shake:. Zdjęcia mamy tylko te co na wątku... A kontakt to chyba najlepiej na Magdę222 o ile ona się zgodzi :lol:

Posted

[quote name='Livka']Nie wiem czy już gdzieś jest na wątku ta informacja, ale jeśli można poproszę o powtórzenie :

- czy Rockiemu można robić ogłoszenia ?
a jeżeli tak to na kogo kontakt w sprawie adopcji ?[/QUOTE]

[quote name='AlfaLS']Ogłoszenia można robić, tylko problem w tym, ze tekstu do ogłoszeń jeszcze nie ma :shake:. Zdjęcia mamy tylko te co na wątku... A kontakt to chyba najlepiej na Magdę222 o ile ona się zgodzi :lol:[/QUOTE]

Można podawać moje namiary.

[email][email protected][/email]
tel. 798 423 315

W starym roku na konto Rockiego wpłynęło jeszcze:

20 zł kado
10 zł Isiak
10 zł Javena

Bardzo dziękujemy :)

Posted

Rocki ma ogłoszenia na:

tablica.pl
cafeanimal.pl
kokosy.pl
morusek.pl
petsy.pl
tygodniowe.pl
lento.pl
ojej.pl
pineska.pl
azbazar.pl
cwirek.pl
pajeczyna.pl

Posted

[quote name='Livka']Rocki ma ogłoszenia na:

tablica.pl
cafeanimal.pl
kokosy.pl
morusek.pl
petsy.pl
tygodniowe.pl
lento.pl
ojej.pl
pineska.pl
azbazar.pl
cwirek.pl
pajeczyna.pl[/QUOTE]

Bardzo bardzo dziękujemy!!!:)

Posted

[quote name='AlfaLS']I co tam u Rockiego? Po kastracji? Przygotowany do podróży? Kiedy jedzie?

Livka - super !!!!!!!! Dzięki za promocję tyszaka!!!!!!![/QUOTE]

Rocki już po kastracji :) Czeka na podróż do zuziM w DT :)
W sobotę wielki dzień :)

Posted

Kochani pozwolę sobie przypomnieć, ze wciąż mamy mało deklaracji stałych :shake:. Według tego co na pierwszej stronie plus deklaracja Winter7 - to razem jest tylko 235 zł. Sądzę że brak jeszcze ok. 120-150 zł. W zależności od tego ile ZuziaM będzie chciała za naszego w końcu sporego pięknisia........

[B][COLOR="blue"]DEKLARACJE STAŁE:

20 zł agata51
20 zł kado
10 zł Jolanta08
10 zł Isiak
10 zł Javena
25 zł magda222
25 zł Tymotea
10 zł kaja555
25 zł Jo37
20 zł Certusowa
10 zł _Lara
20 zł UBOCZE
10 zł ranias
20 zł. Winter7

RAZEM: 235 ZŁ
[/COLOR][/B]
[B]Prosimy o pomoc w rozsyłaniu wątku, musimy nazbierać całość!!!!!!!!!![/B]

Posted (edited)

Cioteczki - deklarowałam, że jak nie nazbieracie, to moje 15zł od Deri jest aktualne. Nie zlikwidowałam stałego przelewu i pewnie lada moment pójdzie. Czyli dopiszcie mnie też.

Edited by Maruda666
Posted

[quote name='Maruda666']Cioteczki - deklarowałam, że jak nie nazbieracie, to moje 15zł od Deri jest aktualne. Nie zlikwidowałam stałego przelewu i pewnie lada moment pójdzie. Czyli dopiszcie mnie też.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy!!! :)

Rocki już u zuziM. Grażyna pojechała z Nikusiem :)
Zaraz ruszają w drogę powrotną.

Posted

[quote name='magda222']Bardzo dziękujemy!!! :)

Rocki już u zuziM. Grażyna pojechała z Nikusiem :)
Zaraz ruszają w drogę powrotną.[/QUOTE]
Czekamy na relacje........:)