Weronika18 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Aga_Mazury, wszystko inne jest ok? Quote
KWL Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ponawiam prośbę o identyfikowanie błędów na stronie ligota.webhost.pl Mam wrażenie że mamy bardzo duże braki jeśli chodzi o psy w dt - mamy tylko szesnaście co w świetle informacji od dziewczyn wygląda na mniej niż połowę. Które i gdzie są jeszcze ? Dzięki za dotychczasowe podpowiedzi, zwłaszcza dla Koperek :-) [email protected] Quote
kaisa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='MagYa^^'] Mysle, ze trzebaby to na stronie bardziej upozadkowac, wiele psiakow sie powtarza i robi sie male zamieszanie. Moze powklejac miniatury w <table></table> ? A po kliknieciu otwierasz zdjecie duzego formatu i opis? To taka moja skromna propozycja :oops: Wiem, wiem z tym porządkiem to by sie przydało.. Ale trzeba troszke dluzej posiedzieć, a my z KWL i tak czasem nie nadążamy z aktualizacjami;) Na pewno postaram sie szybko zrobić stronnicowanie i moze faktycznie coś ala zbiorcza strona z miniaturkami. W zakladce Darowizny na stronie Ligoty dodalam informacje o tym, że mozna wpłacać 1% podatku (na Organizacje Pożytku Publicznego) na pieski z Ligoty za pośrednictwem Psiego Aniola. Akurat teraz odpowiedni moment, rozliczanie PITów itp. Możecie puścić info np w pracy. (ja zaraz rozsylam). Z dobrych wieści: Zobaczcie jak Axel wypiekniał u mar.gajko: tutaj:loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 MagYa^^ napisał(a):Rowniez zastanawiam sie jak tam zdroweczko naszego Labradorka. On musi miec spokojny bardzo dbajacy o niego dom. Dziuba opowiadala mi jak to dzwonili ludzi i pytali o "rarytasy"-czy pies ladnie chodzi na smyczy? czy potrafi jezdzic autem? czy brodzi w domu? :angryy: Paranoja!!! Ja takiej osobie odpowiedzialabym, ze karte kredytowa i dom gratis do psa z Ligoty.. :shake: dzweonili wcześniej, czy to ten tel z wczoraj???? Quote
MagYa^^ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 agnieszka30 napisał(a):dzweonili wcześniej, czy to ten tel z wczoraj???? nie, nie wczoraj. dziuba opowiadala mi o tym w weekend czyli pewnie w piatek (w tamtym tyg.) ktos dzwonil (czy pisal) i pytal o takie bzdety :angryy: Quote
GreenEvil Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A dzieki pieniazkom uzbieranym na aukcjach na AFN jutro kolejna bida trafi na sggw :multi:. pzdr GreenEvil Quote
agnieszka30 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 MagYa^^ napisał(a):nie, nie wczoraj. dziuba opowiadala mi o tym w weekend czyli pewnie w piatek (w tamtym tyg.) ktos dzwonil (czy pisal) i pytal o takie bzdety :angryy: To może wypali z tą adopcją...oby... wie coś ktoś?? Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 NASZA MIMI JUZ W NOWYM DOMU!!!!!! za tydzien przyjezdza jeszcze na sterylke -zeby jeszcze nabrala sił. a to ostatni dzien w domu tymczasowym - z nieruszajacego sie wystraszonego pieska - zmieniła sie w taka kokietke :loveu: pisza do mnie ludzie z roznych miast ze chcielyby mala suczke taka jak mimi i to wlansie z ligoty, bo sa przerazeni... zrobie co moge w tej sprawie Quote
ARKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='kaisa']W zakladce Darowizny na stronie Ligoty dodalam informacje o tym, że mozna wpłacać 1% podatku (na Organizacje Pożytku Publicznego) na pieski z Ligoty za pośrednictwem Psiego Aniola. Akurat teraz odpowiedni moment, rozliczanie PITów itp. Możecie puścić info np w pracy. (ja zaraz rozsylam). A ja bylam na stronie SdZ i oni maja sami ten 1% wiec nie wiem jak to własciwie jest. Przeciez SdZ, szczegolnie teraz, Wroclaw, przydaly by sie jakies pieniadze, na zas, na ich dzialania. Czy nie mozna wplacac na konto SdZ pieniedzy? Czy SdZ wroclawski nie ma swojego konta bankowego? Quote
ARKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Aż łzy sie w oczach kręcą,ze szczescia,ze teraz tylko widac uradowane, wesole, szczesliwe,pelne milosci, pysie psiakow z Ligoty. To jest az poprostu niesamowite, niewiarygodne, jak one teraz sa szczęsliwe!:loveu: Nikt by nie pomyslal, widzac ich obecne zdjecia, ze one przeszly taki koszmar! Chyba tylko one potrafia tak ukrywac, swoj bol i cierpienie, ktore jeszcze tak niedawno znosily.:shake: Quote
kaisa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 WAŻNE!!! Tu na str. Ligoty Napisała do mnie dzis Pani z Warszawy, bardzo poruszona zdjęcimi labka-staruszka. Chce sie dowiedzić o nim czegoś wiecej. Byłaby gotowa go wziąść, gdyż kocha labradory, ma ich już pare i uważa, że nawet takiej biedzie należy sie godna starość. Czy on ma juz nowy dom? Quote
andzia69 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Labek jest zabrany do lecznicy z tego co mi wiadomo. Nie wiem czy juz miał porobione badania. Na dom czeka. Quote
MagYa^^ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='kaisa']WAŻNE!!! Tu na str. Ligoty Napisała do mnie dzis Pani z Warszawy, bardzo poruszona zdjęcimi labka-staruszka. Chce sie dowiedzić o nim czegoś wiecej. Byłaby gotowa go wziąść, gdyż kocha labradory, ma ich już pare i uważa, że nawet takiej biedzie należy sie godna starość. Czy on ma juz nowy dom? dzwon do Moniki!!! Quote
MagYa^^ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='kiwi'] (...) pisza do mnie ludzie z roznych miast ze chcielyby mala suczke taka jak mimi i to wlansie z ligoty, bo sa przerazeni... zrobie co moge w tej sprawie kiwi! naprawde chca ratowac ligockie biedactwa?? to wspaniale!!! jesli ktos chce sunie podobna do MIMI to ja proponuje [quote name='MagYa^^']1. NR 63 - biszkoptowa, mlodziudka sunia. Bardzo przyjacielska i oddana. NR 68 - KSIEZNICZKA - ulubienica wszystkich! Wszedzie jej pelno, lagoddnosc, milosc i pozytywne wibracje bija od niej na odleglosc. Samochodziara ;) Malutka, delikatna, zwinna. Psina idealna.. NR 144 - sunia terierowata, BARDZO lagodna, spokojna, odrobine niesmiala. Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 wysłałam obie domek w zabrzu wiec nie tak daleko, godzinka drogi przy dobrych wiatrach czy ktos z wroclawia by sunie zawiozl gdyby panstwo sie zdecydowali? co ze sterylizacja? ja mam na tym punkcie hopla... Quote
MagYa^^ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kiwi napisał(a):wysłałam obie domek w zabrzu wiec nie tak daleko, godzinka drogi przy dobrych wiatrach czy ktos z wroclawia by sunie zawiozl gdyby panstwo sie zdecydowali? co ze sterylizacja? ja mam na tym punkcie hopla... ja niczego nie obiecuje jezeli chodzi o ewentualny transport, ale bede kombinowac. byloby super! (tak przy okazji.. tam byly 3 pieski a nie dwa :)) sterylka koniecznie!!! tylko czy ludzi bedzie na nia stac? Quote
MagYa^^ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 http://www.gazeta.olawa.pl/aktualnosci,wiecej,373.htm :mad: Quote
ARKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='MagYa^^']http://www.gazeta.olawa.pl/aktualnosci,wiecej,373.htm :mad: :angryy: :mad: zrobilam odpowiedni wpis, az sie "gotuje" ze złosci! Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 magya, jak ludzi nie stac to tzreba wysterylizowac przed oddaniem ale wkrotce pzreprowadzaja sie do nowego domu, wiec moze ich stac ;) Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 oby tak dalej!! wiecej domow!! wiecej domow!!! Quote
MagYa^^ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ano jasne ze wysterylizujemy jak trzeba bedzie!!!! wazne, zeby domek dobry byl... kiwi, wejdz na strone z mojego podpisu..(ten sam satek, ale z adresem moich postow ze zdjeciami) tam jest wiecej psiakow :) kurcze dziwnie tak wybierac :| ale moze jeszcze ktores psisko sie spodoba. Quote
monikita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 zadzwonił dzisiaj do mnie pan który za dwa dni wyjezdza i chce oddac swoje dwa wilkowate psy 11 letnia mame i jej 8 letniego syna. Psy zdrowe , maja trafic do schroniska ale tam pan usłyszał ze zostana z racji wieku uspione. ja nie mam pomysłu....mamy na głowie 150 psów.....- moze pan myslał ze zabiore je do Ligoty? To jest jakis horror Dwa wilkowate psy 11 i 8 lat, czy ktos ma jakis pomysł? Quote
kaisa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dodałam na stronie Ligoty, w menu po lewej zakładkę "LIGOCKIE PORTRETY" z portrecikami tych piesków które zostały jeszcze w schronie. Na razie nie wszystkie, stopniowo dodaje. Obejrzyjcie! http://ligota.webhost.pl/?a=artget&id=342&m=94 Jak ktos rozpozna jakąś mordke które już ma dom albo jest na DT, to prosze piszcie ma maila: [email protected] Dzieki, pozdrawiam, kaisa Quote
Recommended Posts