Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelin i jak tam?????

To niepojęte, ale nie ma żadnego zainteresowania dziewczynkami :(
Na szczęście one same czują się wyśmienicie. Dzisiaj coś rano rozluźniły się im koopki, ale to chyba po odrobaczeniu (w sobotę odrobaczaliśmy wszystko co żywe ;) ).

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Wszystko dobrze , tylko dziś wiozłam Prymusa w kujawsko-pomorskie i padnięta jestem....tyle się dzieje...
allegro się niestety opóźni- jutro...
Zobaczysz ,zainteresowanie będzie...Najwazniejsze,że są zdrowe a my pewni że mają dobrze :)

Aha i jeszcze chcialam się pochwalić,że Doris66 zasponsorowała szczepienia dla Gabi :)
Bardzo dziękuję....

Edited by Evelin
Posted

Dzisiaj zadzwoniła pani o jakieś dwa psiaki, myślałam, że chodzi o Milvę i Gabi, ale jak zapytałam o imiona to powiedziała: Chmurka i Mgiełka... nie mam pojęcia co to za psiaki, u nas takich nie ma :roll:

Posted

to jakiś cyrk....Chmurka i Mgiełka pojechały do Pati-C, Mgiełka ma już domek, Chmurka jeszcze nie...może jakiś błąd w ogłoszeniach?? Muszę posprawdzać....

Posted

I dobrze,ze trzymałaś,bo nic głupiego dzięki temu nie zrobiłaś....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Dobrze jest, wszystko powoli się wyjaśnia na moją korzyść..choć lekcję od zycia niezłą dostałam..
Nie na darmo ktoś powiedział: Panie Boże ,chroń mnie od przyjaciół,bo z wrogami poradzę sobie sam.....
Czytałam na wątku świnkowym na caviarni, że protestujesz przeciwko zajęciu weekendu grudniowego na pakowanie kalendarzy świńskich....no wiesz co, Pucka....zamiast marnować czas na obrażanie się na mnie,lepiej bedzie jak te kalendarze popakujesz....hehe dobrze,ze jestem daleko:diabloti:
Może trochę bez sensu piszę ( wiem,że powiesz- no nic w tym dziwnego, to norma :)),ale wczoraj zaliczyłam kolejną daleką podróż..z futrami....bardzo udaną,ale dziś mam dość....
No i co Pucka...czekamy nadal- może ludzie się obudzą...bo Milva i Gabi fajne są...i w dodatku piekne....

Posted

dużo głupich rzeczy udało mi się zrobić, bo trzymałam kciuki na jednej ręce tylko bu ha ha ha
czy Ty tez mój wpis na caviarni odebrałaś tak, że W OGÓLE nie będę pakować ich? bo niektórzy, ci co nie umieją czytać ze zrozumieniem tak go pojęli ...
zostajesz w kolnie czy nie?
czekamy ... ostatnio dwa lata czekałyśmy, mamy czas ... dużo czasu ...

Posted

tak, zostaję..
ale jestem oburzona,że trzymałaś tylko jedną rękę....normalnie jakieś brakoróbstwo....a wiesz,że Paja przeprowadziła się do w zachodniopomorskie? Jeszcze tylko tam Jej nie było...

Posted

Uwielbiam Was z tymi rozmowami. Toż golym okiem widac, ze sie lubicie;):loveu::diabloti:
. . . no, :nono:

Posted

czytałam ze zrozumieniem - mój iloraz inteligencji pozwolił mi przyswoić sobie tę wiadomość. tę, że Pajka się przeprowadziła.
ja jestem na Evelin obrażona, wiec nie wiem jak to jest z lubieniem teraz.
Jak dziewczynki na śniegu? szaleją? mój Ryszard uwielbia. zjeżdżał z górki na brzuchu ;)

Posted

Murka,wczoraj napisałam sms do tej pani od Chmurki..Pani się odezwała skontaktowała sie z PatiC i umówiły się na piątek..
Pani mieszka w nowym Dworze mazowieckim,pracuje w Warszawie wiec kłopot z transportem odpada...
Może cos z tego wyjdzie-dzieki!

Dalej jesteś obrażona???No to ja sobie przypomniałam,ze jak sobie dobrze przypomnę, to tez jeszcze troszke jestem obrażona...
A co!
Czemu Rysiek zjeżdża na brzuchu? Nie ma sanek??

Murko nikt nie pyta o slicznoty?

Posted

I jak tam Chmurka?

O pięknotki nikt nie pyta, w ogóle nie mam pytań o żadne psiaki... Miałam ze dwa dni temu tel. w sprawie Dumki, próbowałam "sprzedać" Milvę lub Gabi, ale pani się więcej nie odezwała :(

Małe szaleją w śniegu aż miło patrzeć :) Gabi zeszła gulka z pyszczka i po szczepieniu też. Obie zdrowe i radosne. Tylko domków ni chu chu :(

Posted

No to fajnie, że się udało z Chmurką, w końcu to Chmurka ;)

A Milva i Gabi kochają się jak poniżej ;)

Jeśli Gabi ma obróżkę i identyfikator, a w przypadku Milvy już dawno strzępy takowych wyrzuciłam do kosza to kto jest większą gryzeldą? ;)

Posted

Urosły dziewczynki i kluseczki jakie???? cudne są.
A gryzeldą wieksza jest Gabi-uwazam, bo Milvie w zabawie pogryzła wszystko.