Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Wczoraj w domu znowu pojawił się obcy... Przyjechała dziewczyna mojego Syna. Euforii i powitań nie było, ale też nie było panicznej ucieczki. Ciekawie wyglądała zza mnie, leżąc na kanapie. Weronika do niej przemawiała czule (baaaaardzo się nadaje na moją Synową ;)), a Milusia nastawiała swoje "słuchy". Myślę, że dziś lody zostaną ostatecznie przełamane... :) Zauważyłyście Helenę na zdjęciu Milki w posłanku?... ;) Quote
M&S Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Tak, Helena jest świetna;) Głaski dla psiuchów!!! Quote
Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A to już z moim Małżem musiałabyś negocjować, ale nie sądzę, by negocjacje okazały się owocne ;) Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Juz pewnie i tak mu smutno jak tymczasowe psy odchodza to nie bede go pozbawiac Helenki :loveu: Quote
M&S Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='deer_1987']Juz pewnie i tak mu smutno jak tymczasowe psy odchodza to nie bede go pozbawiac Helenki :loveu:[/QUOTE] Marta, zostaw kota!!!!;) Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='M&S']Marta, zostaw kota!!!!;)[/QUOTE] Ale - co dziwne jak na mnie - to mi sie spodobal :loveu: Quote
Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Może dlatego, że Helena - jak Twój królik - spsiła się całkowicie! :) Tylko jeszcze na wołanie nie przychodzi. No, fakt faktem - Lili i Kreśka też miewają z tym problemy ;) Quote
M&S Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='deer_1987']Ale - co dziwne jak na mnie - to mi sie spodobal :loveu:[/QUOTE] Bo jest sliczna:loveu: [quote name='Nutusia']Może dlatego, że Helena - jak Twój królik - spsiła się całkowicie! :) Tylko jeszcze na wołanie nie przychodzi. No, fakt faktem - Lili i Kreśka też miewają z tym problemy ;)[/QUOTE] Zacznie przychodzić, to kwestia czasu;) Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 a to Peppar przychodzi :diabloti: i jeszcze jak sie zawola innym tonem jak rozrabia to sie patrzy i ucieka i jakby chcial powiedziec: ja nic nie robilem :mad: Juz za tydzien sie widzimy :multi: Quote
bros Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 to zdjecie jest po prostu niesamowite :) Mileczka jest faktycznie jak czekoladka - takaaa apetycznie słodziutka - PIEKNA [IMG]http://images10.fotosik.pl/463/bbd952dc7fe39482gen.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A te góry i doliny pod pomarańczowym kocykiem od Cioci Mmd, to moje nogi - takie mam termoforki, a co! :) Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Nutusia']A te góry i doliny pod pomarańczowym kocykiem od Cioci Mmd, to moje nogi - takie mam termoforki, a co! :)[/QUOTE] cudnie sa wtulone :loveu: Sluchaj chcialam zadzwonic i sie spytac o cos ale ciagle mnie rozlacza to dam na pw jak jestes :diabloti: Quote
Ellig Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='M&S']Piękne zdjęcie:):):)[/QUOTE] A jakie maja "nochale":) Quote
M&S Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Ellig']A jakie maja "nochale":)[/QUOTE] Cudne noski. Quote
Isadora7 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Złozyłam rezerwacje na transport Milki 21 stycznia i zapytanie o wstępny koszt. Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Isadora7']Złozyłam rezerwacje na transport Milki 21 stycznia i zapytanie o wstępny koszt.[/QUOTE] Dziekujemy!! :multi::loveu: A mozesz spytac tez o 20/01? Bo ja w tej chwili mam dwie rezerwacje promow. Jeden odplywa o 22:30 w piatek 20/01 (na 60 min wczesniej musze wejsc) a drugi odplywa o 13:00 (na 60 min wczesniej musze wejsc) w sobote 21/01. Mi osobiscie bardziej pasuje ten pierwszy, bo sama przyplywam o 20 w piatek i bym od razu wsiadala a z tym drugim musze czekac 6h w swinoujsciu (przyplywam o 7 w sobote). Ale trzymam obie rezerwacje bo to tez zalezy jak Nutuli pasuje i jak transport sie znajdzie :) ja pytalam sie na razie pati-c wstepnie i od niej ok 720 zlotych :) Quote
Isadora7 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='deer_1987']Dziekujemy!! :multi::loveu: A mozesz spytac tez o 20/01? Bo ja w tej chwili mam dwie rezerwacje promow. Jeden odplywa o 22:30 w piatek 20/01 (na 60 min wczesniej musze wejsc) a drugi odplywa o 13:00 (na 60 min wczesniej musze wejsc) w sobote 21/01. Mi osobiscie bardziej pasuje ten pierwszy, bo sama przyplywam o 20 w piatek i bym od razu wsiadala a z tym drugim musze czekac 6h w swinoujsciu (przyplywam o 7 w sobote). Ale trzymam obie rezerwacje bo to tez zalezy jak Nutuli pasuje i jak transport sie znajdzie :) ja pytalam sie na razie pati-c wstepnie i od niej ok 720 zlotych :)[/QUOTE] dobra dopisałam, dałąm zresztą link do wątku. Wolę zarezerwoac już bo czas zleci jak z bicza trzaśnięcie i żżeby się nie obudzić z ręką w nocniku. Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Isadora7']dobra dopisałam, dałąm zresztą link do wątku.[/QUOTE] Dziekuje :) Gdzie ten link? :diabloti: Quote
Isadora7 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='deer_1987']Dziekuje :) Gdzie ten link? :diabloti:[/QUOTE] zapytanie poszło na priva do pati-c a link jej podałam do TEGO wątku. Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Isadora7']zapytanie poszło na priva do pati-c a link jej podałam do TEGO wątku.[/QUOTE] aaa to juz rozumiem :) z tego co wiem to mowila ze bedzie po Nowym Roku "dostepna" bo mialam dzwonic i podac nr do DT zeby sie tam dziewczyny dogadaly :) Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Isadora7'] Wolę zarezerwoac już bo czas zleci jak z bicza trzaśnięcie i żżeby się nie obudzić z ręką w nocniku.[/QUOTE] Dokladnie tak, lepiej miec to potwierdzone na papierze i pewne zeby potem sie nie okazalo ze nagle nie ma transportu... Zobaczymy ktory termin bardziej pati-c pasuje, czy jazda w nocy zeby byc w sobote na 12:00 czy jazda w piatek rano zeby byc na piatek na 21:30 :) Quote
Justyna Lipicka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Milka z każdym dniem jest piękniejsza:) nic tylko zazdrościć cioteczce deer_1987:) Przy okazji poproszę o pomoc na wątku szczeniaków ze Śląska [url]http://www.dogomania.pl/threads/219580-Trzy-szczeniaczki-zostawione-przy-drzwiach-pod-Kauflandem-w-wielkim-kartonie...POM%C3%93%C5%BB[/url] Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']Milka z każdym dniem jest piękniejsza:) nic tylko zazdrościć cioteczce deer_1987:) Przy okazji poproszę o pomoc na wątku szczeniaków ze Śląska [url]http://www.dogomania.pl/threads/219580-Trzy-szczeniaczki-zostawione-przy-drzwiach-pod-Kauflandem-w-wielkim-kartonie...POM%C3%93%C5%BB[/url][/QUOTE] Ja sie nie moge doczekac az ja poznam :loveu: A to bedzie dokladnie za tydzien :multi: Quote
Recommended Posts