iwonamaj Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='róża35']Kicio w klatce...trudna sprawa:wolfie:[/QUOTE] Tak od 8 rano, bo miał o 11 zostać odebrany...Mam 2 psy i kuchnię otwartą na pokój, ta, że nie mogę go wypuścić...Nie wiem co robić???? Quote
róża35 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A jest jakieś wyjście awaryjne?miziam na pocieszenie Pana Kota:loveu: Quote
Osa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='iwonamaj']Nie został i szczerze to jestem załamana...Kot się męczy i wariuje w klatce już tyle godzin, psy szczekają i drapią w drzwi, a chłop się nie odzywa :(... Nie mam pojęcia co robić...Gosia nie odbiera, włącza się poczta :(...[/QUOTE] Zaraz dam znać Kasi - niech do niej dzwoni. Quote
ANETTTA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 wiem ze Gosi opóznił sie wyjazd z godz 11 na prawie 16 ale co teraz to nie wiem Quote
iwonamaj Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Już...Kocio przekazany i widziałam jego towarzyszkę podróży- Szirę...Słodka jest psiunia... Trochę spanikowałam, ale Maciuś nie mógłby zostać u mnie...jak sobie pomyślałam, że muszę go wypuścić, to wtedy wpadłam w panikę. Powodzenia Sziro i Maćku... Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='iwonamaj']Już...Kocio przekazany i widziałam jego towarzyszkę podróży- Szirę...Słodka jest psiunia... Trochę spanikowałam, ale Maciuś nie mógłby zostać u mnie...jak sobie pomyślałam, że muszę go wypuścić, to wtedy wpadłam w panikę. Powodzenia Sziro i Maćku...[/QUOTE] Uffffffffff.......bo zaczęłam się niepokoić jak sobie Iwonko dacie radę z kociakiem i dwiema suniami ....szczęśliwej drogi Maciusiu :* Quote
iwonamaj Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Uffffffffff.......bo zaczęłam się niepokoić jak sobie Iwonko dacie radę z kociakiem i dwiema suniami ....szczęśliwej drogi Maciusiu :*[/QUOTE] Najbardziej żal mi go, ze tyle czasu spędził w klatce :(...Mam takie mieszkanie, że nie dałoby się ich odizolować...Musiałabym go wypuścić i za tydzień cała akcja od nowa...On jest piękny i chyba ma fajny charakter, cały dzień spędziłam gapiąc się na niego...Chwilami myślę, że nawet był zadowolony, że ma sucho i cieplutko, nawet kosztem zniewolenia... Quote
Mysza2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 cieszę się że wszytko jakoś się poukładało:) Quote
Beatkaa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 dobrze,że kotek juz na miejscu właściwym :):):) Quote
Maria1957 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zajrzałam spóźniona (brak neta w domu) :roll: a tu już po akcji ze szczęśliwym zakończeniem... super :Cool!:...Maciuś ślicznotek...;) Quote
iwonamaj Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Źle spałam, myślę o Maćku...próbuję dodzwonić się Do Kociego Świata... Quote
iwonamaj Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Rozmawiałam z Kasią :)...Z Maćkiem wszystko ok, poszedł ładnie do kuwety, jeszcze dzisiaj wizyta u weta. Mam zadzwonić jutro o 20.00 i wtedy wszystkiego się dowiem. Możliwe, że będzie wtedy już po kastracji... Quote
iwonamaj Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Przed chwilka rozmawiałam z p. Kasią. Maciek jest zdrowy, ma tylko 1 ułamanego ząbka, jest bardzo miły, ale jest starszy niż myśleliśmy. Nie jest zgrzybiałym staruszkiem, ale ma dobre kilka lat. Jutro kastracja, znowu proszę o kciuki... Quote
Mysza2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='iwonamaj']Przed chwilka rozmawiałam z p. Kasią. Maciek jest zdrowy, ma tylko 1 ułamanego ząbka, jest bardzo miły, ale jest starszy niż myśleliśmy. Nie jest zgrzybiałym staruszkiem, ale ma dobre kilka lat. Jutro kastracja, znowu proszę o kciuki...[/QUOTE] Trzymamy:):) Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Mysza2']Trzymamy:):)[/QUOTE] Z całych sił :) Quote
malagos Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 sliczny ten kocio :) Kciukole za operację ....... Quote
iwonamaj Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Jeszcze wczoraj późno dostałam smsa, że jest ok, a dzisiaj próbuję się dodzwonić i dowiedzieć więcej... Quote
Recommended Posts