Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='róża35']Kicio w klatce...trudna sprawa:wolfie:[/QUOTE]
Tak od 8 rano, bo miał o 11 zostać odebrany...Mam 2 psy i kuchnię otwartą na pokój, ta, że nie mogę go wypuścić...Nie wiem co robić????

Posted

[quote name='iwonamaj']Nie został i szczerze to jestem załamana...Kot się męczy i wariuje w klatce już tyle godzin, psy szczekają i drapią w drzwi, a chłop się nie odzywa :(... Nie mam pojęcia co robić...Gosia nie odbiera, włącza się poczta :(...[/QUOTE]
Zaraz dam znać Kasi - niech do niej dzwoni.

Posted

Już...Kocio przekazany i widziałam jego towarzyszkę podróży- Szirę...Słodka jest psiunia... Trochę spanikowałam, ale Maciuś nie mógłby zostać u mnie...jak sobie pomyślałam, że muszę go wypuścić, to wtedy wpadłam w panikę.
Powodzenia Sziro i Maćku...

Posted

[quote name='iwonamaj']Już...Kocio przekazany i widziałam jego towarzyszkę podróży- Szirę...Słodka jest psiunia... Trochę spanikowałam, ale Maciuś nie mógłby zostać u mnie...jak sobie pomyślałam, że muszę go wypuścić, to wtedy wpadłam w panikę.
Powodzenia Sziro i Maćku...[/QUOTE]
Uffffffffff.......bo zaczęłam się niepokoić jak sobie Iwonko dacie radę z kociakiem i dwiema suniami ....szczęśliwej drogi Maciusiu :*

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Uffffffffff.......bo zaczęłam się niepokoić jak sobie Iwonko dacie radę z kociakiem i dwiema suniami ....szczęśliwej drogi Maciusiu :*[/QUOTE]
Najbardziej żal mi go, ze tyle czasu spędził w klatce :(...Mam takie mieszkanie, że nie dałoby się ich odizolować...Musiałabym go wypuścić i za tydzień cała akcja od nowa...On jest piękny i chyba ma fajny charakter, cały dzień spędziłam gapiąc się na niego...Chwilami myślę, że nawet był zadowolony, że ma sucho i cieplutko, nawet kosztem zniewolenia...

Posted

Rozmawiałam z Kasią :)...Z Maćkiem wszystko ok, poszedł ładnie do kuwety, jeszcze dzisiaj wizyta u weta. Mam zadzwonić jutro o 20.00 i wtedy wszystkiego się dowiem. Możliwe, że będzie wtedy już po kastracji...

Posted

Przed chwilka rozmawiałam z p. Kasią. Maciek jest zdrowy, ma tylko 1 ułamanego ząbka, jest bardzo miły, ale jest starszy niż myśleliśmy. Nie jest zgrzybiałym staruszkiem, ale ma dobre kilka lat. Jutro kastracja, znowu proszę o kciuki...

Posted

[quote name='iwonamaj']Przed chwilka rozmawiałam z p. Kasią. Maciek jest zdrowy, ma tylko 1 ułamanego ząbka, jest bardzo miły, ale jest starszy niż myśleliśmy. Nie jest zgrzybiałym staruszkiem, ale ma dobre kilka lat. Jutro kastracja, znowu proszę o kciuki...[/QUOTE]
Trzymamy:):)