koci-świat Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Maciek po kastracji, wszystko w porządku. Przykro mi, ale jak mam kotów około 150....Nie będzie co dzień nowych wieści, bo po prostu nic się nie dzieje. Maciek siedzi u weta i będzie siedział jeszcze co najmniej dwa tygodnie. W tym czasie zostanie zaszczepiony i miejmy nadzieję znajdzie DS. Jeśli nie to trafi do mnie i będziemy szukać mu domku z Azylu. Postaram się dzisiaj wrzucić zdjecia. Quote
iwonamaj Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Dziękuję za informację. Rozumiem, że nie będzie nowych wiadomości, chodziło mi tylko o to, czy już po zabiegu i czy wszystko w porządku. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję... Quote
iwonamaj Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 http://www.kociswiat.org.pl/koty-do-adopcji/953/granat Quote
malagos Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 A wiesz, ze niedawno o nim myślałam, co tam u niego, czy moze ma już dom.... Quote
iwonamaj Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 No właśnie, niestety nie ma domu i tak źle znosi pobyt z tyloma kotami :(... Quote
koci-świat Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Domu nadal nie ma ale sytuacja zmieniła się na lepsze :-) Granat jest pierwszy przy misce-zaprzyjaźnił się z kolegami i wyluzował-jutro siedzę cały dzień w domu to może cyknę coś nowego.... Quote
iwonamaj Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Cieszę się bardzo...Całe święta byłam myślami z kotusiem... Quote
iwonamaj Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 On jest taki piękny i milutki...Był u mnie zaledwie kilka godzin, ale gdybym tylko mogła, zatrzymałabym go bez wahania...Namawiałam syna, ale bez rezultatu :(... Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To czekamy na zdjęcia kociaka :) oby jak najszybciej znalazł domek ..... Quote
malagos Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja mam 2 koty i to absolutne maksimum....... I tak mam wyrozumiałą rodzinę, Quote
iwonamaj Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku... Quote
iwonamaj Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Cytat z Fb "Czuje sie juz lepiej - jesli chodzi o zsocjalizowanie z reszta kotow. Poza tym calkiem juz naumial sie kuwety, z czego jestesmy bardzo zadowoleni. Nadal liczymy, ze ktos sie zakocha i zaadoptuje" Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 iwonamaj napisał(a):Cytat z Fb "Czuje sie juz lepiej - jesli chodzi o zsocjalizowanie z reszta kotow. Poza tym calkiem juz naumial sie kuwety, z czego jestesmy bardzo zadowoleni. Nadal liczymy, ze ktos sie zakocha i zaadoptuje" Bardzo dobre wiadomości :) Domku dla Maciusia odezwij się !!!!!!! Quote
hugulaśny Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Witam serdecznie. Ja jestem zakochana w kićku odkąd go zobaczyłam. Moja siostra zastanawia się nad dokoceniem. Szukamy kota bardzo spokojnego, ponieważ w domu jest 1 dziecko w wieku 5 lat, a niebawem pojawi się drugie. Chcieliby kota w typie brytyjskiego lub rosyjskiego, ale ważniejszy jest dla nich charakter. Zapewniają dom niewychodzący i dużo miłości. A oto zdjęcia ich domownika. Domownik to przygarnięty dachowiec, wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Proszę o przesłanie większej ilości zdjęć i określenie charakteru kota. Quote
malagos Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Hugulaśny, zadzwoń po prostu do Kociego Świata i wszystkiego się dowiedz. Tu za rzadko Kasia zagląda. http://www.kociswiat.org.pl/koty-do-adopcji Quote
iwonamaj Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Pytałam na FB...Maciej nadal bez domku... Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Oby go znalazł jak najszybciej .....do domciu Maciusiu!!!! Quote
koci-świat Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ale są duuuuuuże widoki na fajny domek-prosimy o kciuki :-) Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='koci-świat']Ale są duuuuuuże widoki na fajny domek-prosimy o kciuki :-)[/QUOTE] Z radością zaciskam z całych sił:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
iwonamaj Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Wiadomość z FB Fundacja Azylu Koci Świat Zeby nie bylo, ze zajmujemy sie tylko kazikiem a o kotach zapomnielismy! Z przyjemnoscia informujemy ze do nowego domu w najblizszy weekend jedzie Granat Quote
iwonamaj Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Kiciuś już w domku :)))) czytam sobie o nim na FB, jego nowa Pani pisze :)... Wrócił na Śląsk :). Na pewno będzie szczęśliwy... Quote
Recommended Posts