Nadziejka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Mysza2']piękny kochana, nie mam już siły, szukam domu dla suni z Sosnowca, jej pani umiera na raka http://allegro.pl/show_item.php?item=1974066753 Miniaturka mojej Saby kibicuje cudnemu kocikowi cioteczki:modla::thumbs: ciociu Myszo , jak mozna pomoc tej pani? nic mi nie przyslalas nawet , moze jakos moge w czyms pomoc, moze spacerki , gdzie jest sunka teraz?????ja tez jestem z Sosnowca przeciez :roll: Quote
Mysza2 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ewciu, napisałam Ci na PW. Iwonko, gdybyś jutro potrzebowała pomocy w dowiezieniu kocika do Figu to pisz do mnie. Quote
Beatkaa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jestem na zaproszenie,widzę kociak będzie bezpieczny,szybka i sprawna akcja ! :):):) ps.Przenieście może wątek na "Koty w potrzebie" ;) Quote
iwonamaj Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Mysza2']Ewciu, napisałam Ci na PW. Iwonko, gdybyś jutro potrzebowała pomocy w dowiezieniu kocika do Figu to pisz do mnie.[/QUOTE] Bardzo dziękuję...Mąż ma jutro wolne, więc pojedzie ze mną. Quote
Jasza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dopiero przyszlam, a tu taka akcja. Kot piękny Iwonko - Henia - to Henikar??? Quote
iwonamaj Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Jasza']Dopiero przyszlam, a tu taka akcja. Kot piękny Iwonko - Henia - to Henikar???[/QUOTE] Pani Henia to karmicielka kotów, która pokazała mi Maćka... Transporter już u mnie...Kurcze, coś za gładko idzie...boję się...proszę o kciuki... Quote
Nadziejka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 :bye::kociak::thumbs::thumbs::thumbs:sciskmayyyyyyyyy Quote
Jenny19 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 3mam kciuki, w razie czego w Sosnowcu działa Kocia Chatka oraz Kocia Przystań. Takie cudo na pewno szybko znajdzie dom. Quote
ANETTTA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Osa']"Koci Świat" Kasi Strzeleckiej może go wziąć. Kastracja , wet i nowy dom znalazłby na pewno. Jutro Figu wraca do Warszawy mógłby go ktoś podrzucić do niej do Katowic? i co z tym ...kociakiem Quote
Martika&Aischa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='iwonamaj']Pani Henia to karmicielka kotów, która pokazała mi Maćka... Transporter już u mnie...Kurcze, coś za gładko idzie...boję się...proszę o kciuki...[/QUOTE] Zaciśnięte z całych sił:thumbs: Quote
iwonamaj Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Teraz czekam na konkretne ustalenia odnośnie jutrzejszego transportu Maćka do Warszawy. Transporter czeka, jutro o 8 akcja... Quote
hugulaśny Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Śliczny kiciak. :iloveyou:Marzenie. Powodzenia- dla koteczka i cioteczek. Quote
iwonamaj Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Już wszystko mamy z Gosią uzgodnione, o 11 ma przejąć Maćka. Oby tylko rano był i dał się złapać...Podobno nieraz wślizguje się do komórki na noc i zostaje zamknięty...A wtedy to nic nie da się zrobić, bo ta osoba nikogo nie wpuści, a kotu to już na pewno nie pomoże :(... Quote
AgusiaP Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jestem na zaproszenie Martuni;) Widzę, że kotek ma już DT super bardzo się cieszę. Ekspresowa akcja:lol:to jednak prawda w grupie siła:cool3: Kurcze ja sama nie za bardzo znam się na kotkach i też marzy mi się tymczas dla Sjamsa, który nie ma domku... Nawet nie wiem czy to kot czy kotka, ale jest piękny i te jego niebieskie oczęta ech... Quote
iwonamaj Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Kciuki pomogły :)....Maciek jest u mnie :)...Szybko i sprawnie złapałyśmy go i do transportera...Jaki on piękny!!!!!!!! Dobrze, że transport już o 11.00, bo TZ mówi, że się zakocham i go nie oddam :) Quote
zozolina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ....TZ mówi, że się zakocham i go nie oddam ...... Ja tez mam z tym ogromny problem !!!!!!!!! zycze powodzenia i pozdrawiam !!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='iwonamaj']Kciuki pomogły :)....Maciek jest u mnie :)...Szybko i sprawnie złapałyśmy go i do transportera...Jaki on piękny!!!!!!!! Dobrze, że transport już o 11.00, bo TZ mówi, że się zakocham i go nie oddam :)[/QUOTE] Ależ się cieszę :multi::multi::multi: Super sprawna akcja :lol::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Gratulacje Iwonko i cioteczki:) I Figu jak zwykle niezawodna:) Quote
iwonamaj Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Ależ mam w domu szaleństwo...Maciej się już trochę uspokoił i wyleguje się w transporterze, za to Emi szaleje i chce wejść do niego, a Lolka obrażona...Cudny jest :) Quote
iwonamaj Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Wyjazd przesunięty na popołudnie...Maciej się wyspał i szaleje... Quote
Beatkaa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 uff...jak dobrze,że akcja sie udała! :):):) czy Maciek został juz odebrany przez Gosię? Quote
iwonamaj Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Nie został i szczerze to jestem załamana...Kot się męczy i wariuje w klatce już tyle godzin, psy szczekają i drapią w drzwi, a chłop się nie odzywa :(... Nie mam pojęcia co robić...Gosia nie odbiera, włącza się poczta :(... Quote
Recommended Posts