Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']piękny kochana, nie mam już siły, szukam domu dla suni z Sosnowca, jej pani umiera na raka
http://allegro.pl/show_item.php?item=1974066753
Miniaturka mojej Saby
kibicuje cudnemu kocikowi cioteczki:modla::thumbs: ciociu Myszo , jak mozna pomoc tej pani? nic mi nie przyslalas nawet , moze jakos moge w czyms pomoc, moze spacerki , gdzie jest sunka teraz?????ja tez jestem z Sosnowca przeciez :roll:

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']Ewciu, napisałam Ci na PW.
Iwonko, gdybyś jutro potrzebowała pomocy w dowiezieniu kocika do Figu to pisz do mnie.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję...Mąż ma jutro wolne, więc pojedzie ze mną.

Posted

[quote name='Jasza']Dopiero przyszlam, a tu taka akcja.
Kot piękny
Iwonko - Henia - to Henikar???[/QUOTE]
Pani Henia to karmicielka kotów, która pokazała mi Maćka...
Transporter już u mnie...Kurcze, coś za gładko idzie...boję się...proszę o kciuki...

Posted

Już wszystko mamy z Gosią uzgodnione, o 11 ma przejąć Maćka. Oby tylko rano był i dał się złapać...Podobno nieraz wślizguje się do komórki na noc i zostaje zamknięty...A wtedy to nic nie da się zrobić, bo ta osoba nikogo nie wpuści, a kotu to już na pewno nie pomoże :(...

Posted

Jestem na zaproszenie Martuni;)
Widzę, że kotek ma już DT super bardzo się cieszę.
Ekspresowa akcja:lol:to jednak prawda w grupie siła:cool3:
Kurcze ja sama nie za bardzo znam się na kotkach i też marzy mi się tymczas dla Sjamsa, który nie ma domku...
Nawet nie wiem czy to kot czy kotka, ale jest piękny i te jego niebieskie oczęta ech...

Posted

Kciuki pomogły :)....Maciek jest u mnie :)...Szybko i sprawnie złapałyśmy go i do transportera...Jaki on piękny!!!!!!!! Dobrze, że transport już o 11.00, bo TZ mówi, że się zakocham i go nie oddam :)

Posted

[quote name='iwonamaj']Kciuki pomogły :)....Maciek jest u mnie :)...Szybko i sprawnie złapałyśmy go i do transportera...Jaki on piękny!!!!!!!! Dobrze, że transport już o 11.00, bo TZ mówi, że się zakocham i go nie oddam :)[/QUOTE]

Ależ się cieszę :multi::multi::multi: Super sprawna akcja :lol::lol::lol:

Posted

Ależ mam w domu szaleństwo...Maciej się już trochę uspokoił i wyleguje się w transporterze, za to Emi szaleje i chce wejść do niego, a Lolka obrażona...Cudny jest :)

Posted

Nie został i szczerze to jestem załamana...Kot się męczy i wariuje w klatce już tyle godzin, psy szczekają i drapią w drzwi, a chłop się nie odzywa :(... Nie mam pojęcia co robić...Gosia nie odbiera, włącza się poczta :(...