Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ładnie, zamiast z pieskiem na spacerek, to NARTY, a piesek co sam siedzi i płacze:roll:
Hm, chyba rzeczywiście w Krakowie mało jest ludzi, którzy posiadają pieski...jakoś tak tu cicho:shake::shake:

Posted

Chodzimy, chodzimy, tylko nie zawsze na Błonia :cool3:
Aczkolwiek tydzień temu byliśy i w sobotę i w niedizelę koło południa, i wieeelkie pustki błoniowe były :-o

Posted

Toller-Fox
Widziałam was chyba kiedyś z pieskiem ;) Czy mały ma czarny nosek? :)

A co do spotkań... Ja na błoniach jestem codziennie :lol: Tzn mój pies, bo ja nie zawsze mogę ( szkoła...). Po południu zazwyczaj koło 16-17 :)

Posted

cavallo napisał(a):
No to ładnie, zamiast z pieskiem na spacerek, to NARTY, a piesek co sam siedzi i płacze:roll:
Hm, chyba rzeczywiście w Krakowie mało jest ludzi, którzy posiadają pieski...jakoś tak tu cicho:shake::shake:

nie piesek nie sam tylko z bratem i rodzicami :)

a w szczawnicy bylo super :D pełno sniegu i super słońce :D

Posted

My zwykle z Fionką chodzimy na długie spaaaacerki, ale przez ten tydzień nas nie było. A dzisiaj idziemy na strerylizacje wiec zapewne w nastpena sobote tez sie nigdzie nie wybierzemy. Mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze, bo boje sie jak cholera:(

Posted

orlana napisał(a):
My zwykle z Fionką chodzimy na długie spaaaacerki, ale przez ten tydzień nas nie było. A dzisiaj idziemy na strerylizacje wiec zapewne w nastpena sobote tez sie nigdzie nie wybierzemy. Mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze, bo boje sie jak cholera:(

Czyli jednak zdecydowałaś się na sterylizację? Daj znać jak poszło. Ja też już jestem w 80% zdecydowana. I chociaż czekam na razie na pierwszą cieczkę :cool3: to już zaczynam się denerwować na samą myśl że oddam Moccę do pokrojenia.
Ale rozważając wszystkie za i przeciw nie da się nie zauważyć, że tych za jest zdecydowanie więcej.
Trzymam kciuki, będzie dobrze :lol:

Posted

Juz jest po. minely 4 godziny od zabiegu i Fionka chyba czuje sie dobrze, nie widac po niej zeby cos ją bardzo bolało. Jest osłabiona, ale juz zmenia pozycje, jednak narazie nie moze wstac. Sterylizacje robiłam na centralnej u dr bakowskiego - pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejscie do pieska i właściela. Cały zabieg trwał ok 40 minut potem czeklaismy aż Fionka się wybudzi. A teraz czekam az sama wstanie:)

Posted

Orlana, będzie dobrze! Moja suńka wysterylizowana rok temu. Pamiętam jak strasznie sie tym denerwowałam! Dobrze, że Fionka juz sobie poszła na łóżeczko.... :eviltong:Ja byłam w Krak-Vecie, tez jestem bardzo zadowolona z zabiegu i opieki! To czekamy aż wydobrzejecie i trzymamy kciuki! A niezdecydowanym POLECAM STERYLKĘ!;)

Posted

Orlana fajnie, że już po :lol: Niedługo o wszystkim zapomnicie :lol:

A mnie nie będzie przez 3 weekendy pod rząd :placz: Czyli na błoniach będziemy dopiero za miesiąc :-(

Posted

Nie będzie jadła tak zaraz, z jedzeniem mozesz poczekać do wieczora. A jest bardzo osowiała? Może trzeba jej podac jakieś środki przeciwbólowe? Trzymamy kciuki!;)

Posted

Nakarmiłam ja z reki i troszke zjadła ale dalej nie pije. Zaraz je dam ryż z kurczakiem ale taki wodnisty. Ale mam wrazenie że nic ją bardzo nie boli, byłam z nia na spacerku to juz próbowała sie bawić z innymi psiakami, normlanie musiałam ja trzymać:)

Posted

Perfi napisał(a):
my tez sie wybierzemy chetnie :)

Super :multi: Fajnie jakby więcej ludzi z Krakowa w tym roku jechało :lol:

Orlana nie martw się, dopiero doba minęła. Jutro powinno być lepiej :lol: Narkoza osłabia trochę :roll: