Śnieżynka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja w sobote i niedziele na nartach w szczawnicy :) puki śnieg :D Quote
Anashar Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Szczawnica? Ja tam w kazde wolne jezdze ze znajomymi :D Fajnie tam jest :) Quote
cavallo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No to ładnie, zamiast z pieskiem na spacerek, to NARTY, a piesek co sam siedzi i płacze:roll: Hm, chyba rzeczywiście w Krakowie mało jest ludzi, którzy posiadają pieski...jakoś tak tu cicho:shake::shake: Quote
Toller Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chodzimy, chodzimy, tylko nie zawsze na Błonia :cool3: Aczkolwiek tydzień temu byliśy i w sobotę i w niedizelę koło południa, i wieeelkie pustki błoniowe były :-o Quote
Sasni Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Toller-Fox Widziałam was chyba kiedyś z pieskiem ;) Czy mały ma czarny nosek? :) A co do spotkań... Ja na błoniach jestem codziennie :lol: Tzn mój pies, bo ja nie zawsze mogę ( szkoła...). Po południu zazwyczaj koło 16-17 :) Quote
Śnieżynka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 cavallo napisał(a):No to ładnie, zamiast z pieskiem na spacerek, to NARTY, a piesek co sam siedzi i płacze:roll: Hm, chyba rzeczywiście w Krakowie mało jest ludzi, którzy posiadają pieski...jakoś tak tu cicho:shake::shake: nie piesek nie sam tylko z bratem i rodzicami :) a w szczawnicy bylo super :D pełno sniegu i super słońce :D Quote
Irviers Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ja bylam wczoraj z drugim psem na dłuzszym spacerku nad Zalewem nowohuckim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spotkalismy kilka piesków ale chyba zadnych dogomaniackich ;) kilka fotek :) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3472421&postcount=7932 Quote
orlana Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 My zwykle z Fionką chodzimy na długie spaaaacerki, ale przez ten tydzień nas nie było. A dzisiaj idziemy na strerylizacje wiec zapewne w nastpena sobote tez sie nigdzie nie wybierzemy. Mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze, bo boje sie jak cholera:( Quote
dolika Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 orlana napisał(a):My zwykle z Fionką chodzimy na długie spaaaacerki, ale przez ten tydzień nas nie było. A dzisiaj idziemy na strerylizacje wiec zapewne w nastpena sobote tez sie nigdzie nie wybierzemy. Mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze, bo boje sie jak cholera:( Czyli jednak zdecydowałaś się na sterylizację? Daj znać jak poszło. Ja też już jestem w 80% zdecydowana. I chociaż czekam na razie na pierwszą cieczkę :cool3: to już zaczynam się denerwować na samą myśl że oddam Moccę do pokrojenia. Ale rozważając wszystkie za i przeciw nie da się nie zauważyć, że tych za jest zdecydowanie więcej. Trzymam kciuki, będzie dobrze :lol: Quote
orlana Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Juz jest po. minely 4 godziny od zabiegu i Fionka chyba czuje sie dobrze, nie widac po niej zeby cos ją bardzo bolało. Jest osłabiona, ale juz zmenia pozycje, jednak narazie nie moze wstac. Sterylizacje robiłam na centralnej u dr bakowskiego - pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejscie do pieska i właściela. Cały zabieg trwał ok 40 minut potem czeklaismy aż Fionka się wybudzi. A teraz czekam az sama wstanie:) Quote
orlana Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Słuchajcie, włąsnie wstała i poszła położyc się na łóżko:) Quote
cavallo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Orlana, będzie dobrze! Moja suńka wysterylizowana rok temu. Pamiętam jak strasznie sie tym denerwowałam! Dobrze, że Fionka juz sobie poszła na łóżeczko.... :eviltong:Ja byłam w Krak-Vecie, tez jestem bardzo zadowolona z zabiegu i opieki! To czekamy aż wydobrzejecie i trzymamy kciuki! A niezdecydowanym POLECAM STERYLKĘ!;) Quote
BORA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Orlana fajnie, że już po :lol: Niedługo o wszystkim zapomnicie :lol: A mnie nie będzie przez 3 weekendy pod rząd :placz: Czyli na błoniach będziemy dopiero za miesiąc :-( Quote
orlana Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No to koniecznie musimy sie spotkać, bo chciałam porozmaiwac tez o zlocie dogomaniaków bo widziałam ze sie wybierasz:) Quote
black sheep Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jakim zlocie? Ja nic nie wiem jak zwykle:/ Quote
BORA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='black_sheep']Jakim zlocie? Ja nic nie wiem jak zwykle:/ http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43171 Quote
black sheep Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='BORA']http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43171 A no fakt, było coś takiego i w tamtym roku;) Zapomniałam:) Quote
orlana Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nie wiem co mam robić, Fionka ani nie je ani nie poje:-( Quote
cavallo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nie będzie jadła tak zaraz, z jedzeniem mozesz poczekać do wieczora. A jest bardzo osowiała? Może trzeba jej podac jakieś środki przeciwbólowe? Trzymamy kciuki!;) Quote
orlana Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nakarmiłam ja z reki i troszke zjadła ale dalej nie pije. Zaraz je dam ryż z kurczakiem ale taki wodnisty. Ale mam wrazenie że nic ją bardzo nie boli, byłam z nia na spacerku to juz próbowała sie bawić z innymi psiakami, normlanie musiałam ja trzymać:) Quote
BORA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Perfi napisał(a):my tez sie wybierzemy chetnie :) Super :multi: Fajnie jakby więcej ludzi z Krakowa w tym roku jechało :lol: Orlana nie martw się, dopiero doba minęła. Jutro powinno być lepiej :lol: Narkoza osłabia trochę :roll: Quote
sugarr Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A jak tam mozna sie dostac do Morska? :D Pomijajac podroz samochodem :P Quote
Recommended Posts