Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba takie spotkanie powtórzyć, bo psiaki poszaleją.Mam nadzieje, ze następnym razem będzie cieplej, bo teraz, to nie widać wiosny było ;)

Marto, suuper fotki...Dawać inni dalej :multi:

Posted

A ja wam tak bardzo zazdroszczę, ze nie da się tego wyrazić słowami, gdy przeglądałam zdjęcia, nie mogłam uwierzyć, że te wszystkie psiaki się tak cudownie dogadują. Gdyby nie agresja mojego maluszka, chętnie bym wyrószała na takie cudne spotkania. Czy uważacie, że nylonowy kagańczyk dla ratlerka i wypuszczenie go wśród tuzina psów, oniesmieliłoby go troszkę, by przestał się popisywać ??
Z CAŁEGO SERCA PODZIWIAM WARTE WZRUSZENIA ZACHOWANIA WASZYCH POCIECH !!!

Posted

Ogromnie mi się podobają Wasze fotki!!!! Super zabawę pieseczki miały! Tez chętnie wzięłabym udział w spotkaniu z Wami z moją suczką. Może kiedyś się uda. ;)
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Ale dałam dupy dzisiaj :( Mam nadzieję, że pewnego dnia uda mi się wreszcie dotrzeć na spotkanie :D Super fotki...

A wiecie jak wabi się ten bigiel, który jest na kilku zdjęciach??

Posted

Oj, poprawcie się dziewczyny, poprawcie, bo takie spotkanie, to super sprawa!!:loveu:

Jeden minus wczorajszego dnia to wiatr i ziiimno, które było przeciwko nam ;)

Posted

Troszkę jeszcze sobotnich foteczek

Meggy ze Skubim :p

A tutaj Kiwi oraz nasza forumowa MartaReksKiwi :p

I ubieramy małego Skubiego by się nie rozchorował :p

Proszę jaki elegancik :cool3:

Posted

Moje fotki się do niczego nie nadają, ale pokażę :megagrin: Za zimno było na robienie zdjęć :eviltong:
Psy się ode mnie chowały :evil_lol:

Posted

Hahha, dzięki za fotki Bora!!:loveu:
JA wyszłam, jakby mnie walec przejechał, a to tak wiało, jak na dwocu :lol:

Buźka dla Was i Waszych psiaków!!:loveu:

Posted

Do tych którzy sie nie odważyli!! koniecznie musicie wybrac sie nastepnym razem :) Moja Kiwi (ta sznaucerka pieprzaczka) tez nalzey do tych "odwaznych inaczej" :diabloti::evil_lol: ale dała radę i chyba nie było tak najgorzej, prawda? zadnych wiekszych starc nie było - wiec jesli nie sprobujecie to nie bedziecie wiedziec :) a przeciez zawsze mozna psa na smycz zapiąc :)

teraz coraz cieplej tylko jeszcze wieje ale moze do soboty sie zupelnie ociepli i... moze zrobimy sobie powtórke? mam nadzieje ze w wiekszym gronie :) :evil_lol::loveu:

Posted

Ja bym się chętnie przeszła na spacerek, ale niestety nie będzie nas w ten weekend, następny to święta, później wesele, więc dopiero w drugiej połowie kwietnia :-(

Posted

BORA napisał(a):
Ja bym się chętnie przeszła na spacerek, ale niestety nie będzie nas w ten weekend, następny to święta, później wesele, więc dopiero w drugiej połowie kwietnia :-(

Wasze wesele? :razz:

Posted

Perfi napisał(a):
Wasze wesele? :razz:

Chciałabym :evil_lol: Niestety nie nasze, siostry ciotecznej :lol: która bierze ślub w końcu po 10 latach :evil_lol:

W kwietniu to my na pewno się wybierzemy na spacerek ;) Pewnie będzie już tak fajnie ciepło :lol: