efra-husky Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Marta super fotki :) Ja powrzucam w poniedziałek bo coś serwer odmawia mi posłuszeństwa ;) Quote
black sheep Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Perfi a gdzie TY jesteś? Ale wam fajnie:) Quote
black sheep Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Przecież ja Cię widziałam, nie pamietasz?;) Quote
Meggy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Trzeba takie spotkanie powtórzyć, bo psiaki poszaleją.Mam nadzieje, ze następnym razem będzie cieplej, bo teraz, to nie widać wiosny było ;) Marto, suuper fotki...Dawać inni dalej :multi: Quote
1Madzia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A ja wam tak bardzo zazdroszczę, ze nie da się tego wyrazić słowami, gdy przeglądałam zdjęcia, nie mogłam uwierzyć, że te wszystkie psiaki się tak cudownie dogadują. Gdyby nie agresja mojego maluszka, chętnie bym wyrószała na takie cudne spotkania. Czy uważacie, że nylonowy kagańczyk dla ratlerka i wypuszczenie go wśród tuzina psów, oniesmieliłoby go troszkę, by przestał się popisywać ?? Z CAŁEGO SERCA PODZIWIAM WARTE WZRUSZENIA ZACHOWANIA WASZYCH POCIECH !!! Quote
Perfi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 wiem BS ;) no ja tez sie obawiam jak to bedzie z moim Bosiem ktorego dzis nie wzielam :/ Quote
cavallo Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ogromnie mi się podobają Wasze fotki!!!! Super zabawę pieseczki miały! Tez chętnie wzięłabym udział w spotkaniu z Wami z moją suczką. Może kiedyś się uda. ;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
sugarr Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ale dałam dupy dzisiaj :( Mam nadzieję, że pewnego dnia uda mi się wreszcie dotrzeć na spotkanie :D Super fotki... A wiecie jak wabi się ten bigiel, który jest na kilku zdjęciach?? Quote
Meggy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Oj, poprawcie się dziewczyny, poprawcie, bo takie spotkanie, to super sprawa!!:loveu: Jeden minus wczorajszego dnia to wiatr i ziiimno, które było przeciwko nam ;) Quote
wtatara Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Super spacerek. Moze Adka kiedys bedzie mogła się dołączyć Quote
efra-husky Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Troszkę jeszcze sobotnich foteczek Meggy ze Skubim :p A tutaj Kiwi oraz nasza forumowa MartaReksKiwi :p I ubieramy małego Skubiego by się nie rozchorował :p Proszę jaki elegancik :cool3: Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To co widzę spacerujecie w okolicach mojej działki Quote
BORA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Moje fotki się do niczego nie nadają, ale pokażę :megagrin: Za zimno było na robienie zdjęć :eviltong: Psy się ode mnie chowały :evil_lol: Quote
Meggy Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hahha, dzięki za fotki Bora!!:loveu: JA wyszłam, jakby mnie walec przejechał, a to tak wiało, jak na dwocu :lol: Buźka dla Was i Waszych psiaków!!:loveu: Quote
Irviers Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Do tych którzy sie nie odważyli!! koniecznie musicie wybrac sie nastepnym razem :) Moja Kiwi (ta sznaucerka pieprzaczka) tez nalzey do tych "odwaznych inaczej" :diabloti::evil_lol: ale dała radę i chyba nie było tak najgorzej, prawda? zadnych wiekszych starc nie było - wiec jesli nie sprobujecie to nie bedziecie wiedziec :) a przeciez zawsze mozna psa na smycz zapiąc :) teraz coraz cieplej tylko jeszcze wieje ale moze do soboty sie zupelnie ociepli i... moze zrobimy sobie powtórke? mam nadzieje ze w wiekszym gronie :) :evil_lol::loveu: Quote
Irviers Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Gabi jak ja cudownie wyszłam!!! :lol::lol::lol: najmodniejsza fryzura tej "wiosny" :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja bym się chętnie przeszła na spacerek, ale niestety nie będzie nas w ten weekend, następny to święta, później wesele, więc dopiero w drugiej połowie kwietnia :-( Quote
Irviers Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bora szkoda!! ale w kwietniu mam nadzieje ze Ci sie uda :) Quote
Perfi Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 BORA napisał(a):Ja bym się chętnie przeszła na spacerek, ale niestety nie będzie nas w ten weekend, następny to święta, później wesele, więc dopiero w drugiej połowie kwietnia :-( Wasze wesele? :razz: Quote
BORA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Perfi napisał(a):Wasze wesele? :razz: Chciałabym :evil_lol: Niestety nie nasze, siostry ciotecznej :lol: która bierze ślub w końcu po 10 latach :evil_lol: W kwietniu to my na pewno się wybierzemy na spacerek ;) Pewnie będzie już tak fajnie ciepło :lol: Quote
sugarr Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja mogę być co tydzień, ale lepiej się nie będę odzywać, bo ciągle się tu chcę umówić i coś mi nie wychodzi :D Quote
Recommended Posts