Anashar Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wiem, że o spotkaniach w Krakowie jest dużo tematów, ale potrzebujemy jednego konkretnego. Z opisami, zdjęcimi, anuż tym kogoś zchęcimy do przyjścia? :) Tak więc pierwsza dokumentacja z dzisiejszego spotkanka na którym byłem ja, moja siostra, Sugarr i Bora. No to zaczynamy seryjki po pięć zdjęć ;) A troche ich będzie :evil_lol: Quote
BORA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Anashar napisał(a):No to zaczynamy seryjki po pięć zdjęć ;) A troche ich będzie :evil_lol: Ale są tylko 4 zdjęcia :evil_lol: Quote
Anashar Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Pies morderca:p (zaatakował Portosa) Quote
FigabaS Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Mozna wiedziec gdzie to spotkanie mialo miejsce ? Quote
BORA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 FigabaS napisał(a):Mozna wiedziec gdzie to spotkanie mialo miejsce ? Na Błoniach :lol: Quote
Anashar Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nietoperz :lol: Nietoperza ciąg dalszy :lol: I moje ulubione :loveu: Quote
sugarr Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Faaajne zdjecia :) Sliczne mojemu maluszkowi zdjecia zrobiles! :loveu: A tu troche z mojego aparatu: [quote name='sugarr']Dzisiejszy spacer na bloniach :) Pieski: Portos(moj szczeniak) Rocky(owczarek Anashara) Tora(BORY - mozna to tak odmienic?:D) Caly czas Portos zaczepial Tore :) Pogaduchy :D Tora mu krzywdy nie robi, tak tylko wyszlo jakby sie bal :P Caly czas sie wszystkim krecil pod nogami W koncu Tora, postanowila sie pobawic :) Mmmm.. Maly... Smaczny piesek :D A Rocky patrzy... ...I patrzy Biegamy Przerwa na wode :) Niedzwiadek :) I na koniec Tora Quote
Anashar Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a bo ni mo po co nas dowoc :cool3: Quote
Anashar Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 No co jest? Nikomu nie podobają się zdjęcia? :cool3: :mad: Quote
karusiap Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 no jak to nie?ja juz pisalam ze psiaki cudne:)no i zdjecia tez:) Quote
Anashar Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 No ale udzielają się tylko osoby które były :mad: Quote
karusiap Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 no jakto??przeciez ja nie bylam:cool1:chyba ze nie zauwazyles mojej nieobecnosci?:evil_lol: Quote
lupak Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Juuuż się udzielam :eviltong: Sliczne psiaki, zdjęcia i w ogóle. I zazdrość mnie tłucze, bo chętnie wybrałabym się z wami. Może bliżej lata, kiedy waleczność u moich trochę opadnie :evil_lol: Quote
puli Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 lupak napisał(a):Juuuż się udzielam :eviltong: Sliczne psiaki, zdjęcia i w ogóle. I zazdrość mnie tłucze, bo chętnie wybrałabym się z wami. Może bliżej lata, kiedy waleczność u moich trochę opadnie :evil_lol: To wybierz sie z kudłatymi ;) Quote
Śnieżynka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hejo :) ja cheteni bym sie przeszła na jakis spacerek ale jest pewien problemik w zaden weekend mnie nie ma bo jestem na nartach :) a raczej szukamy sniegu zeby troche pojezdzic :) a po drugie moj psiak jest malutki :) to grzywacz i wazy tylko 2,5 kg a z tego co widziałam na zdjatkach to wasze to takie ogromniaste psiaki :) wiec raczej razem zbytnio by sie nie pobawily :( Quote
karusiap Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja mam rozne wielkosci psiakow,cos by sie znalazlo:evil_lol:a jak znajdziesz snieg to daj znac:) Quote
lupak Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 puli napisał(a):To wybierz sie z kudłatymi ;) Ale kudłate jak zaczynają treningi, to im się charakter budzi. :angryy: A ze osobliwie nie lubią ON to jakaś jatka może się wydarzyć. W lecie, jak nie biegają robią się urocze safanduły i nawet dymić im się nie bardzo chce .I wtedy jest możliwość międzynarodowych spacerków :evil_lol: nawet w męskim gronie Quote
sugarr Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 karusiap napisał(a):ja mam rozne wielkosci psiakow,cos by sie znalazlo:evil_lol:a jak znajdziesz snieg to daj znac:) "psy do towarzystwa u karusiap! :lol: dobierz psa odpowiednio do swojego i zadzwon! uwaga, konczy sie promocja noworoczna :cool3:" Quote
Śnieżynka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 sniegu pełno :) tatry wysokie cale biale :) moze jeszcze białka nei spłyneła :) a od piatku przez tydzien szukamy sniegu w zawoji :) i na slowacji :) wiec jak znajdzie sie jakis maluszek na specerke to ja chetnie po 20 stycznia z wielka przyjemnoscia :D Quote
karusiap Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 sugarr napisał(a):"psy do towarzystwa u karusiap! :lol: dobierz psa odpowiednio do swojego i zadzwon! uwaga, konczy sie promocja noworoczna :cool3:" hehe sugarr dzieki za reklame:evil_lol: Quote
Recommended Posts