Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że o spotkaniach w Krakowie jest dużo tematów, ale potrzebujemy jednego konkretnego. Z opisami, zdjęcimi, anuż tym kogoś zchęcimy do przyjścia? :)

Tak więc pierwsza dokumentacja z dzisiejszego spotkanka na którym byłem ja, moja siostra, Sugarr i Bora.

No to zaczynamy seryjki po pięć zdjęć ;) A troche ich będzie :evil_lol:

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faaajne zdjecia :)

Sliczne mojemu maluszkowi zdjecia zrobiles! :loveu:

A tu troche z mojego aparatu:
[quote name='sugarr']Dzisiejszy spacer na bloniach :)

Pieski: Portos(moj szczeniak) Rocky(owczarek Anashara) Tora(BORY - mozna to tak odmienic?:D)

Caly czas Portos zaczepial Tore :)

Pogaduchy :D

Tora mu krzywdy nie robi, tak tylko wyszlo jakby sie bal :P

Caly czas sie wszystkim krecil pod nogami

W koncu Tora, postanowila sie pobawic :)

Mmmm.. Maly... Smaczny piesek :D

A Rocky patrzy...

...I patrzy

Biegamy

Przerwa na wode :)

Niedzwiadek :)

I na koniec Tora

Posted

Juuuż się udzielam :eviltong:
Sliczne psiaki, zdjęcia i w ogóle. I zazdrość mnie tłucze, bo chętnie wybrałabym się z wami. Może bliżej lata, kiedy waleczność u moich trochę opadnie :evil_lol:

Posted

lupak napisał(a):
Juuuż się udzielam :eviltong:
Sliczne psiaki, zdjęcia i w ogóle. I zazdrość mnie tłucze, bo chętnie wybrałabym się z wami. Może bliżej lata, kiedy waleczność u moich trochę opadnie :evil_lol:

To wybierz sie z kudłatymi ;)

Posted

Hejo :) ja cheteni bym sie przeszła na jakis spacerek ale jest pewien problemik w zaden weekend mnie nie ma bo jestem na nartach :) a raczej szukamy sniegu zeby troche pojezdzic :) a po drugie moj psiak jest malutki :) to grzywacz i wazy tylko 2,5 kg a z tego co widziałam na zdjatkach to wasze to takie ogromniaste psiaki :) wiec raczej razem zbytnio by sie nie pobawily :(

Posted

puli napisał(a):
To wybierz sie z kudłatymi ;)

Ale kudłate jak zaczynają treningi, to im się charakter budzi. :angryy: A ze osobliwie nie lubią ON to jakaś jatka może się wydarzyć. W lecie, jak nie biegają robią się urocze safanduły i nawet dymić im się nie bardzo chce .I wtedy jest możliwość międzynarodowych spacerków :evil_lol: nawet w męskim gronie

Posted

karusiap napisał(a):
ja mam rozne wielkosci psiakow,cos by sie znalazlo:evil_lol:a jak znajdziesz snieg to daj znac:)

"psy do towarzystwa u karusiap! :lol:
dobierz psa odpowiednio do swojego i zadzwon!
uwaga, konczy sie promocja noworoczna :cool3:"

Posted

sniegu pełno :) tatry wysokie cale biale :) moze jeszcze białka nei spłyneła :) a od piatku przez tydzien szukamy sniegu w zawoji :) i na slowacji :) wiec jak znajdzie sie jakis maluszek na specerke to ja chetnie po 20 stycznia z wielka przyjemnoscia :D

Posted

sugarr napisał(a):
"psy do towarzystwa u karusiap! :lol:
dobierz psa odpowiednio do swojego i zadzwon!
uwaga, konczy sie promocja noworoczna :cool3:"

hehe sugarr dzieki za reklame:evil_lol: