Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój pies ma pięć miesięcy, z każdym psem by się bawił, może się jakoś dogadają? :) Ostatnio ważył 16kg

"zawalilam sprawe bo jako mlodziak spotykala sie tylko z psami jej wielkosci (nie bylo w poblizu innych )"

Z tego co mi mówiono na szkoleniu, to dobrze zrobiłaś, bo jeżeli szczeniak się bawi z za dużymi psami, mogą go przypadkowo przygnieść (itp), co później spowoduje, że będzie się wiekszych bał :)

Mi 13 pasuje zdecydowanie :)

A fontanna faktycznie koło placu manewrowego, tylko za bramką. Myślę, że fontannę każdy skojarzy jak będzie na miejscu

Posted

No to ja będe miał chyba największego psa na spotkaniu :evil_lol: On jest straszną ciapą wiec nie wiem jak zabawa z małymi psami, ale się zobaczy;)

Posted

A pasuje wam 12? Bo ja przed 15 musiałabym być w domu, więc od 13 to mało czasu ;)

Sugarr będę jechała od strony nowej huty w stronę centrum. Czyli będę musiała zawracać? Ja na pewno nie trafię :evil_lol:

Posted

Ja będę wchodziła od strony awf. To spotykamy się przy fontannie? Jak wejdę to gdzie ta fontanna? W samym środku czy bliżej wejścia? :lol:

Czy wszystkim pasuje jutro godzina 12 AWF?

Posted

to ja bede mniej wiecej o tej co Efra :) napewno o 13 bedziemy!
Jeszcze nie wiem czy podjade od strony m1 czy awf- nie za bardzo kojarzę gdzie jest ta fontanna i plac manewrowy :evil_lol: ale jakos sie znajdziemy.
Ja bede z jedną sznaucerką mini pieprz i sól!
Do zobaczenia!

Posted

Ja juz w domu :) Było świetnie!!!
Kiwi troche sie zsocjalizowała :diabloti::diabloti::diabloti: wariatka z niej :diabloti::diabloti:
Mam nadzieje ze niedlugo powtórzymy! mam jakies 200 zdjec- w poniedzialek cos powstawiam :)
Buziaki maniacy :loveu::evil_lol:

Posted

My też już w domku :) Dzięki za wspólny spacerek; moje dziewczyny troszkę sobie pobiegały :) szczególnie z Torą :)

Ja zdjęć mam tylko 23 bo bateria siadła :/
Spacerek koniecznie musimy powtórzyć, byle by tylko tak nie wiało ;)

Posted

Dzięki za spotkanie!!!:loveu:
Mój burek zmarznięty wtulony w koc odsypia socjalizację :lol:

Czemu tak piiiiii...., jak na dworcu?? ;)
Normalnie do teraz odtajam :lol:

Posted

200 zdjęć :-o No nieźle :lol:
Ja nawet nie wiem ile mam, nie patrzyłam, na razie obiad robię :grins:

Tora dziękuje za komplement :loveu: Ona kocha wszystkich :evil_lol:

Marta świetne zdjęcie ;)