black sheep Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja też się wybieram:) Suggar, to nie daleko Zabrza, więc albo do Zabrza, albo do Katowic, nie wiem jak... Do sierpnia kupa czasu:) Wybiore się, ale czy z Deniskiem... tego nie wiem;) Quote
black sheep Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej, a może współnie pojedziemy pociągiem??? To dodatkowa atrakcja:D Quote
BORA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Z Krakowa pociągiem do Katowic, bo tam się wszyscy spotykają. Z Katowic pociągiem do Zawiercia. A z Zawiercia do Morska to hmmm jakoś trzeba kombinować...W tamtym roku część wzięła taksówkę, nie wiem po ile zrzutka, a część zabrała się z kimś samochodem z Morska i zabrali też bagaże reszty :evil_lol: Trochę skomplikowana droga, ale na pewno przyjemnie się jechało :lol: Quote
sugarr Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja jestem za wspolna podroza pociagiem! :) Najlepiej z kims kto juz byl (Bora? :>) tak zeby sie nie zgubic :D Aleee faktycznie.. to jeszcze strasznie duzo czasu. Niestety :/ Quote
BORA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pewnie, że dużo czasu. Jeszcze nie wiem czy jechałabym pociągiem czy samochodem tak jak w tamtym roku ;) Nie martwcie się, na pewno na dworcu w Katowicach wiedzielibyście, że to dogomaniacy :evil_lol: Quote
efra-husky Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 BORA napisał(a):część zabrała się z kimś samochodem z Morska i zabrali też bagaże reszty :evil_lol: Trochę skomplikowana droga, ale na pewno przyjemnie się jechało :lol: ta część zabrała się ze mną :evil_lol: Oj mieliśmy wesoły samochodzik :evil_lol: Quote
BORA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 efra-husky napisał(a):ta część zabrała się ze mną :evil_lol: Oj mieliśmy wesoły samochodzik :evil_lol: I chyba jeszcze mosii trochę ludzi podrzuciła :lol: Ty byłaś na chwilę pierwszego dnia, a później dopiero w piątek, tak? ;) Quote
efra-husky Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 tak, ja byłam w pierwszy dzień i później przyjechałam w piątek i do końca zostałam ;) Quote
efra-husky Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 zlocik trwa 5-7 dni; długość zależy od samych uczestników zlotu ;) Quote
sugarr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Anashar napisał(a):To ile taki zot trwa? :lol: Jedziesz jedziesz? :D Chooooodz jedziemy na zlot :razz: Quote
Perfi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 sugarr napisał(a):Jedziesz jedziesz? :D Chooooodz jedziemy na zlot :razz: a wy co? para? ;) Quote
sugarr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Haha. Ja zbieram znajomych PerfiDNA :P Quote
black sheep Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No prosze, jaka tu słodka atmosfera:cool3: :loveu: Quote
Anashar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ej no ludzie przyhamujcie troszkę :cool3: Bo chyba za bardzo Wam wyobraźnie zaczyna działać, weźcie se jakieś tFórcze zajęcie znajdźcie :evil_lol: Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a to dobre,tego jeszcze na dogo nie bylo:megagrin::roflt: Quote
Perfi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Anashar napisał(a):Ej no ludzie przyhamujcie troszkę :cool3: Bo chyba za bardzo Wam wyobraźnie zaczyna działać, weźcie se jakieś tFórcze zajęcie znajdźcie :evil_lol: Macku dziewczyna Ci proponuje wyjazd a Ty taki oschly ;) Quote
sugarr Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dobraaaa ja juz nic nie mowie, wy i tak wiecie swoje.. :shake: Quote
black sheep Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A bo ciotką to już odwala, za dużo na dogo i to robi swoje;):evil_lol: Quote
efra-husky Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hej Krakusy :p Co powiecie na spacerek jutro na AWF-ie :cool3: Pogoda istnie wiosenna więc nie siedźmy w domu tylko zorganizujmy jakiś pieski spacerek Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mam prośbę, jak będziecie się spotykać i fotografować ujmijcie też swoje buzie, bo chetnie bym was zobaczyła! A nie tylko psie zadki, które znam na pamięć;) Quote
Recommended Posts