Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Krakowa pociągiem do Katowic, bo tam się wszyscy spotykają. Z Katowic pociągiem do Zawiercia. A z Zawiercia do Morska to hmmm jakoś trzeba kombinować...W tamtym roku część wzięła taksówkę, nie wiem po ile zrzutka, a część zabrała się z kimś samochodem z Morska i zabrali też bagaże reszty :evil_lol: Trochę skomplikowana droga, ale na pewno przyjemnie się jechało :lol:

Posted

Ja jestem za wspolna podroza pociagiem! :) Najlepiej z kims kto juz byl (Bora? :>) tak zeby sie nie zgubic :D

Aleee faktycznie.. to jeszcze strasznie duzo czasu. Niestety :/

Posted

Pewnie, że dużo czasu. Jeszcze nie wiem czy jechałabym pociągiem czy samochodem tak jak w tamtym roku ;)

Nie martwcie się, na pewno na dworcu w Katowicach wiedzielibyście, że to dogomaniacy :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
część zabrała się z kimś samochodem z Morska i zabrali też bagaże reszty :evil_lol: Trochę skomplikowana droga, ale na pewno przyjemnie się jechało :lol:

ta część zabrała się ze mną :evil_lol: Oj mieliśmy wesoły samochodzik :evil_lol:

Posted

efra-husky napisał(a):
ta część zabrała się ze mną :evil_lol: Oj mieliśmy wesoły samochodzik :evil_lol:

I chyba jeszcze mosii trochę ludzi podrzuciła :lol: Ty byłaś na chwilę pierwszego dnia, a później dopiero w piątek, tak? ;)

Posted

Anashar napisał(a):
Ej no ludzie przyhamujcie troszkę :cool3: Bo chyba za bardzo Wam wyobraźnie zaczyna działać, weźcie se jakieś tFórcze zajęcie znajdźcie :evil_lol:

Macku dziewczyna Ci proponuje wyjazd a Ty taki oschly ;)