Anashar Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 A o ktorej dzisiaj? Ja mam caly weekend imprezowo-pracowity ale moze na chwilke sie wyrwe :) Quote
efra-husky Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no to o której na tym AWF-ie się spotykamy :)Może o 13.00 na polance pomiędzy Plazą a M1? Quote
sugarr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :( A ja w tym tygodniu jednak nie moge :/ Mam nadzieje ze za tydzien tez sie bedziecie wybierac :) Quote
Anusia&Saba Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Super fotki ;) Ja niestety na takie coś wybrać się nie mogę.:-( Quote
cavallo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ciekawe czy ktoś sie spotkał na AWF? Jeżeli tak i macie fotki, to wstawcie proszę. :cool3: A ja mam jedno pytanie, czy nie ma chetnych na spacerek na Krzemionkach? Tam koło pomnika jest super teren dla piesków! :razz: Niestety jestem weekendową studentką i mam czas tylko w dni powszednie, po południu ;) Pozdrawiam Quote
keyti Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witamy wszystkich dogomaniaków! Może i my się dołączymy (jak wygonmy grypę z domu) :) Poniżej kilka fotek ze spacerku w parku AWFu z owczarkarzami, może połączymy "siły"? :) Napewno będzie świetna zabawa :) Serdecznie pozdrawiamy, Kasia&Lunka Quote
karusiap Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 super zdjecia:) musze tez sie kiedys wybrac.. Quote
keyti Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzięki, no koniecznie :) Na całe szczęście wiosna nadchodzi i dni będą coraz dłuższe... Można będzie się wieczorami spotykać (plus dla pracujących i studentów) :) Quote
sugarr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 keyti piękny pies :) A ja znowu w sobote mam być (co oczywiście nie znaczy, że będę, bo ostatnio różnie wychodziło) w parku AWF więc jak ktoś się też wybiera.. To wiadomo co :D Quote
Anashar Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 keyti napisał(a):Witamy wszystkich dogomaniaków! Może i my się dołączymy (jak wygonmy grypę z domu) :) Poniżej kilka fotek ze spacerku w parku AWFu z owczarkarzami, może połączymy "siły"? :) Napewno będzie świetna zabawa :) Serdecznie pozdrawiamy, Kasia&Lunka Witamy :) My się chyba z owczarków znamy :evil_lol: To może jak będziemy się do lasku Wolskiego wybierać to zrobimy grupę wszystkich psiaków, małych i dużych :lol: Quote
keyti Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dokładnie! W niedzielę spotykamy się w Lasku Wolskim więc byłoby super, gdyby inne psiaki dołączyły! :) Będzie dużo zabawy i trochę szkolenia ;) Jacyś chętni? :D Quote
Anashar Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 W tą niedzielę? A ja myślałem, że w sobote... :( Quote
cavallo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 W niedzielę w Lasku Wolskim? O której godz.? Po południu? No i gdzie? Hm, może nam się też uda....:multi: Quote
keyti Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 My możemy kogoś zgarnąć po drodze :) Jedziemy do Lasku Wolskiego, bo chcemy zmienić troszkę plener - w Parku AWFu spotykamy się praktycznie co 2-gą niedzielę... Lasek jest genijalny, byłam tam 2 tygodnie temu i Lunka miała świetną zabawę. Ja wprawdzie jeszcze leżę w łóżku z grypą, ale mam nadzieję postawić się na nogi do niedzieli... Dlatego właśnie sobota odpada :( Damy znać oczywiście - jeszcze nie ustaliliśmy godziny. A miejsce - pewnie pod "zameczkiem" (taras widokowy)... Quote
keyti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ajaj :( Mój mąż najprawdopodobniej będzie miał wyjazd jutro do Olkusza i zabierze mi autko, więc nici z naszego spacerku ;( Dam znać na 100% do jutra rana... Tak strasznie mi zależało, ale cóż - takie życie... :( W razie czego możecie się spotkać bez nas i obrać jakieś fajne trasy spacerowe :D Serdecznie Was pozdrawiamy, Kasia&Lunka Quote
Anashar Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 keyti napisał(a):Ajaj :( Mój mąż najprawdopodobniej będzie miał wyjazd jutro do Olkusza i zabierze mi autko, więc nici z naszego spacerku ;( Czy nie czasami na Olkuskie spotkanie ONków? :razz: Ja jutro też odpadam, już 3 tydzień mi się wysoka gorączka utrzymuje :shake: Liczyłem na to, że przejdzie mi bo było lepiej, ale dziś rano nawet z łóżka mi bylo ciężko wstać. A co najgorsze i kolejny raz nie pojade do schroniska :-( To już miesiąc... Quote
keyti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No hej, może dołączymy do nich - jeśli ja z nim pojadę. Mam potwierdzić nasz udział w spotkaniu owczarkarzy jutro rano - telefonicznie. Zobaczymy jek się będę czuła... Quote
keyti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ale sluchajcie, może na tygodniu w parku AWF? Teraz słonko trochę dłużej z nami zostaje więc i po pracy można się wyrwać :) Wtorek nam odpada - szkolimy się, ale środa SUPER :) Co Wy na to? są jacyś chętni? Serdecznie pozdrawiamy, Kasia&Lunka Quote
Anashar Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 W tygodniu raczej mam malo czasu na dluzsze wypady :( Quote
keyti Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Oj szkoda :( My dziś wybieramy się do Parku AWFu o godzinie 17:00 na jakąś godzinkę :) Będzie fajnie, co Wy na to? Spotykamy się o 17 pod fontanną i idziemy w kierunku łąki. Będzie z nami brat Lunki - Argos, więc napewno nas poznacie, ZAPRASZMAY do wspólnej zabawy :) Pozdrawiamy, Kasia&Lunka Quote
Peter Beny Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hihi, ja raczej niedotre :evil_lol: Ale Luna jest superowa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sugarr Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A ja już pisałam, że przyjdę i znowu nic z tego :( Przychodzi do mnie po 16 brat naprawiać komputer i napewno sporo mu to zajmie, więc z psem pójde tylko na chwilę, gdzieś niedaleko... Byłam codziennie na AWF od piątku, a akurat jak będzie to białe cudo i to nawet dwa to nie dam rady :-( Quote
Recommended Posts