asskasiek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 https://www.facebook.com/events/618252401518892/618258911518241/?notif_t=like - nowy bazarek dla Soni zapraszamy Quote
asskasiek Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Sońka z psiakami bez kagańca https://www.facebook.com/photo.php?v=390483091057612&set=vb.225157704256819&type=2&theater Quote
Becia66 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 kochana Sonieczka, nie do uwierzenia że tak chodzi swobodnie bez kagańca pośród innych psiaków. Widać szkolenie daje efekty. Quote
asskasiek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 przypominamy przypominamy, i zapraszamy! zbieramy na szkolenie dla Sońki może chociaż jeden miesiąc uda się opłacić z bazarku? https://www.facebook.com/events/618252401518892/ Quote
Becia66 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 pozjadało posty, czy tylko u mnie ? napisałam że też tu zaglądam kiedy są nowe wiadomości i bardzo się cieszę z postępów Sońki. Napisałam też , że przelałyśmy 200zł z mojego bazarku na jej szkolenie. Quote
majuska Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 pozjadało :) kasa przelana, bazarek udostępniony, kciuki trzymane :) Quote
asskasiek Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) no pozjadało bo wczoraj napisałam posta... :) dziękuje Wam dziewczyny za pomoc dla Sońki, szczerze mówiąc gdy ją odbierałam z przytuliska miałam mieszane odczucia, nie byłam pewna czy się uda bo Sońka to trudny przypadek... ale dziś wiem że warto było! pomimo tych moich nieprzespanych nocy... ciągłego szukania pieniędzy... (w tej chwili mamy uzbierane pieniążki na kilka miesięcy w przód)... ehhh ale gdy p. Piotr uzna że Sońka może szukać nowego domku będę najszczęśliwszą psiarą pod słońcem :) Edited July 10, 2013 by asskasiek Quote
figa33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 wspaniałe wieści :loveu: widać na zdjęciach jak Sonia wpatrzona w człowieka :lol: Quote
Becia66 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 oj kochana kochana i jestem z niej taka dumna że bez kagańca wśród innych psów...:loveu: Quote
Agula99 Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Jaka ona cudna i wreszcie uśmiechnięta, oby jej się powiodło w życiu i trafiła na super człowieka!!! :) Quote
figa33 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 no proszę , super patrzeć na spokojną i zadowoloną Sonię :lol: i widzę ,że chyba ten beżowy pies jej najbardziej przypadł do gustu :lol: Quote
karolciasz28 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Sonia z kumplami, po prostu piękny widok. :) Quote
asskasiek Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 wiadomości od Zygmunta "odwiedziłem wczoraj Sonię dziewczyna radosna, hasała i bawiła się z innymi psiakami tak wyluzowanej Sońki jeszcze nie widziałem z wyglądu upodabnia się coraz bardziej do labka, p. Piotr mówi, że ma to związek z napięciem mięśni głowy teraz wesoła i radosna zupełnie inaczej pysio wygląda w planach spotkanie z innymi labkami i czasowy pobyt w domu u innej osoby ( w wa-wie), na razie nie zdradzę u kogo co do spotkania to chyba wybierzemy Pruszków, te miejsce szkoleniowe psów jest super wszystko odbędzie się pod kontrolą p. Piotra ( gorąco zachęcam, bo na pewno skorzystacie z cennych uwag p. Piotra ) Kto chętny, niech się deklaruje i na koniec zabawna historia z Sonią p. Piotr opowiedział mi jak to pojechał z Sońką i innymi psiakami do klientki, po zajęciach z psiakami, pani podała im wodę do picia w miseczce po owocach a Sońka niewiele myśląc wpakowała się wszystkimi łapami do miski i jeszcze próbowała się w niej wykąpać inne psiaki zrezygnowały z chęci napicia się wody z tej miski " Quote
figa33 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 SUPER !!! bardzo się cieszę , takie postępy ogromne :multi::multi: ja bardzo chętnie wybiorę się do Pruszkowa patrzyłam ,że na razie termin nie ustalony Quote
asskasiek Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 do Na Psa Urok dołączyła nowa sunia ON, zapytałam p. Piotra jak Sonia na nią zareagowała i otrzymałam odpowiedź: Sonia zachowała się jak należy W nieznanych dla niej sytuacjach zakładamy jej na początku prewencyjnie kaganiec. Przebywające u nas dłużej psy są nauczone, że co chwilę pojawia się jakiś nowy czworonożny kolega lub koleżanka. Dla niej to jeszcze stosunkowo nowe zjawisko. Ważne, żeby mieć kontrolę nad tym, aby nie doprowadzić u niej do przypomnienia wyuczonego przez kilka lat zachowania. Utrudnieniem tej sytuacji był fakt, że zapoznanie nastąpiło na jej terenie, a ona nie miała świadomości, że to jest tylko gość, a nie kolejny członek stada. Nie bez znaczenia jest również to, że owczarka, ma średnio opanowaną etykietę witania się z psami. Mógł tu zadziałać instynkt Sońki, hierarchia, a w efekcie atak stadny. Wszystko jednak przebiegło pomyślnie, a Sonia ma fajną koleżankę Quote
figa33 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 o tak , prawdziwa ślicznotka :lol: i posłuszna , grzeczna Quote
majuska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Sonia wygląda na najpilniejszą uczennicę, taką z pierwszej ławki :) Quote
Becia66 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='majuska']Sonia wygląda na najpilniejszą uczennicę, taką z pierwszej ławki :)[/QUOTE] faktycznie bardzo zainteresowana. Dałaś jej asskasiek drugą szanse na życie i mam nadzieję, że należycie ją wykorzysta. Quote
Agula99 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Sonia wygląda cudnie!!! Taka radosna, takie śliczne pysio, cieszę się że jest na właściwej drodze do szczęścia!!! Fajnie, że mamy takich ludzi jak asskasiek, którzy pomagają pomagać :) Quote
asskasiek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 taka kochana Sońka szczerze mówiąc gdyby nie pomoc wielu dobrych ludzi to ja guzik mogłabym zrobić ;) Quote
karolciasz28 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Sonia pięknieje, i widać, że praca z człowiekiem sprawia jej przyjemność :). Quote
Recommended Posts