asskasiek Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 w najbliższym czasie będzie wizyta przed adopcyjna w jej sprawie na która pojedzie Zygmunt ale nie napalam się... czy mogłybyście wrzucić film na facebooka przytuliskowego? Quote
figa33 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 ooo , to ja też się nie napalam ...ale się cieszę tak po cichutku ... a film piękny , wzruszyłam się .... Quote
ariete2503 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Becia66 napisał(a):ale sie wzruszylam...łezki sie polały mnie również Quote
majuska Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 asskasiek napisał(a):w najbliższym czasie będzie wizyta przed adopcyjna w jej sprawie na która pojedzie Zygmunt ale nie napalam się... czy mogłybyście wrzucić film na facebooka przytuliskowego? wrzuciłam, ale tylko mi sie link wkleił....kuźwa nie ogarniam czasem tego fejsbooka:shake:, spróbuję znowu za parę dni Quote
asskasiek Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 dzięki, jakby co to można ściągnąć film z youtuba i wtedy go bezpośrednio wrzucić na facebook Quote
Becia66 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 jesssu, jakie piękne zdjęcia, mam nadzieję że dusza jej tez taka piękna po tym szkoleniu.:loveu: Quote
figa33 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 piękne zdjęcia , taki spokój w nich jest :loveu: Quote
Agula99 Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Sonia to się pewnie bardzo do tego pana przywiązała, wcale jej się nie dziwię...szkoda, że nie może tam zostać... Quote
Becia66 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 jestem zdumiona i podziwu pełna. :loveu: Quote
figa33 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 ja cię ... :multi: Sonia uwielbia chyba te wszystkie ćwiczenia :lol: Quote
asskasiek Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 jeżeli możecie wrzućcie ogłoszenie Sońki na waszego facebooka Szukasz dla siebie towarzysza? Psa, z którym będziesz spędzał czas? Psa, który w 100% będzie tylko i wyłącznie dla Ciebie? Psa, dla którego będziesz całym światem? Psa, który będzie chodził za Tobą krok w krok? Psa, który zadba o Twoją kondycję? Jeśli tak to wspaniale! Właśnie znalazłeś! Poznaj Sonię â 6-cio letnią suczkę w typie Labradora, która uwielbia kontakt z człowiekiem Suczkę po przejściach, którą człowiek kiedyś bardzo skrzywdził, ale która z całych sił pragnie mieć w końcu swojego opiekuna Sonia przez ostatnie kilka miesięcy przebywała w hoteliku i szkoliła się pod okiem doświadczonego behawiorysty, który pomógł jej zapomnieć o złych chwilach. Sonia zna komendy, uwielbia pracować z człowiekiem i uczyć się nowych rzeczy Uwielbia też spacery, najlepiej szybkim krokiem, więc bez problemu zadbasz o sylwetkę Jeśli wrócisz do domu po ciężkim dniu, w drzwiach przywita Cię uśmiechnięty pysk i wielka miłość w psich oczach, świat od razu stanie się lepszy Jeśli będziesz miał problem Sonia z chęcią Cię wysłucha i na pocieszenie da wielkiego buziaka Sonia jest też psem bardzo czujnym, więc żaden złodziej Ci nie grozi â Sonia go usłyszy i przepędzi głośnym szczekaniem Sonia jest wysterylizowana i zaszczepiona. Przebywa w hoteliku pod Warszawą i czeka… może właśnie na Ciebie? J Jeśli chcesz się dowiedzieć o Sonii czegoś więcej, zadzwoń 531 104 440 aby bliżej poznać historię Sonii można obejrzeć filmik: http://www.youtube.com/watch?v=R0P5J6_8HoQ#t=0 polecamy do adopcji Quote
Agula99 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Sonia normalnie jak nie Sonia :) piękny z niej pies!!! :) Quote
figa33 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 kochana Sonieczko , niech ci się przytrafi taki wspaniały dom jaki masz teraz Quote
Becia66 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='figa33']kochana Sonieczko , niech ci się przytrafi taki wspaniały dom jaki masz teraz[/QUOTE] też o tym pomyślalam, ciężko jej będzie rozstać się z dotychczasowymi opiekunami. Quote
Agula99 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Ja też o tym pomyślałam, kolejny stres dla niej, a ona pewnie już zżyta, szkoda że nie może zostać z tym państwem... Quote
asskasiek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sonia przypomina się ;) Soniek jest już od dawna gotowa do adopcji ale wiadome że z adopcjami zastój :/ Dlatego musimy ciągle zbierać pieniążki dla czarnuli na hotelik... koszt hoteliku to 600 zł/miesiąc.... gdyby ktoś chciał ją wesprzeć to proszę o priv do mnie, to podam numer konta ślicznie dziękujemy za dotychczasowe wpłaty i nieśmiało prosimy o dalsze Quote
asskasiek Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Dziewczyny Sonia potrzebuje osoby która dużo ćwiczyłaby z nią... tak myślę gdzie i do kogo uderzyć z informacją że sunia szuka domu... na myśl przychodzą mi jacyś myśliwi, szkoleniowcy osoby które mają na codzien dużo ruchu.. znacie takich ludzi może? Quote
figa33 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 assasiek , myśliwi to może nie jednak... Sonia potrzebuje nie tylko ruchu , ale dużo takich ćwiczeń posłuszeństwa itp ? Quote
asskasiek Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Figa Sońka jest nastawiona przede wszystkim na prace z człowiekiem ona uwielbia ludzi Soniek to taki pies pracujący uwielbia wykonywać komendy, nie ważne co ma robić ważne że człowiek jest obok, kocha sport, agility, wędrówki, ćwiczenia węchowe dosłownie wszystko Quote
Agula99 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Ale Sonia piękna!! Myśliwych też bym odradzała, bo to takie....a bez komentarza, ale mieliśmy już do czynienia z kilkoma myśliwymi, kiedy szukaliśmy domu dla Terrutka, to była porażka, tylko w kojcu by go trzymali itp, nie wyobrażam sobie żeby Sonia nagle w kojcu siedziała, jej potrzebny człowiek odpowiedzialny, a że przy okazji będzie z nią pracowała, wyprowadzał to już inna inszość, ale myśliwym mówimy NIE!!! Quote
Recommended Posts