Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asskasiek napisał(a):
w najbliższym czasie będzie wizyta przed adopcyjna w jej sprawie na która pojedzie Zygmunt ale nie napalam się...

czy mogłybyście wrzucić film na facebooka przytuliskowego?

wrzuciłam, ale tylko mi sie link wkleił....kuźwa nie ogarniam czasem tego fejsbooka:shake:, spróbuję znowu za parę dni

Posted

jeżeli możecie wrzućcie ogłoszenie Sońki na waszego facebooka

Szukasz dla siebie towarzysza? Psa, z którym będziesz spędzał czas? Psa, który w 100% będzie tylko i wyłącznie dla Ciebie? Psa, dla którego będziesz całym światem? Psa, który będzie chodził za Tobą krok w krok? Psa, który zadba o Twoją kondycję? Jeśli tak to wspaniale! Właśnie znalazłeś! Poznaj Sonię â 6-cio letnią suczkę w typie Labradora, która uwielbia kontakt z człowiekiem Suczkę po przejściach, którą człowiek kiedyś bardzo skrzywdził, ale która z całych sił pragnie mieć w końcu swojego opiekuna Sonia przez ostatnie kilka miesięcy przebywała w hoteliku i szkoliła się pod okiem doświadczonego behawiorysty, który pomógł jej zapomnieć o złych chwilach. Sonia zna komendy, uwielbia pracować z człowiekiem i uczyć się nowych rzeczy Uwielbia też spacery, najlepiej szybkim krokiem, więc bez problemu zadbasz o sylwetkę Jeśli wrócisz do domu po ciężkim dniu, w drzwiach przywita Cię uśmiechnięty pysk i wielka miłość w psich oczach, świat od razu stanie się lepszy Jeśli będziesz miał problem Sonia z chęcią Cię wysłucha i na pocieszenie da wielkiego buziaka Sonia jest też psem bardzo czujnym, więc żaden złodziej Ci nie grozi â Sonia go usłyszy i przepędzi głośnym szczekaniem

Sonia jest wysterylizowana i zaszczepiona. Przebywa w hoteliku pod Warszawą i czeka… może właśnie na Ciebie? J Jeśli chcesz się dowiedzieć o Sonii czegoś więcej, zadzwoń 531 104 440

aby bliżej poznać historię Sonii można obejrzeć filmik: http://www.youtube.com/watch?v=R0P5J6_8HoQ#t=0

polecamy do adopcji

Posted

[quote name='figa33']kochana Sonieczko , niech ci się przytrafi taki wspaniały dom jaki masz teraz[/QUOTE]

też o tym pomyślalam, ciężko jej będzie rozstać się z dotychczasowymi opiekunami.

• 4 weeks later...
Posted

Sonia przypomina się ;)

Soniek jest już od dawna gotowa do adopcji ale wiadome że z adopcjami zastój :/
Dlatego musimy ciągle zbierać pieniążki dla czarnuli na hotelik... koszt hoteliku to 600 zł/miesiąc.... gdyby ktoś chciał ją wesprzeć to proszę o priv do mnie, to podam numer konta
ślicznie dziękujemy za dotychczasowe wpłaty i nieśmiało prosimy o dalsze

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny Sonia potrzebuje osoby która dużo ćwiczyłaby z nią... tak myślę gdzie i do kogo uderzyć z informacją że sunia szuka domu... na myśl przychodzą mi jacyś myśliwi, szkoleniowcy osoby które mają na codzien dużo ruchu.. znacie takich ludzi może?

Posted

Figa Sońka jest nastawiona przede wszystkim na prace z człowiekiem ona uwielbia ludzi Soniek to taki pies pracujący uwielbia wykonywać komendy, nie ważne co ma robić ważne że człowiek jest obok, kocha sport, agility, wędrówki, ćwiczenia węchowe dosłownie wszystko

Posted

Ale Sonia piękna!! Myśliwych też bym odradzała, bo to takie....a bez komentarza, ale mieliśmy już do czynienia z kilkoma myśliwymi, kiedy szukaliśmy domu dla Terrutka, to była porażka, tylko w kojcu by go trzymali itp, nie wyobrażam sobie żeby Sonia nagle w kojcu siedziała, jej potrzebny człowiek odpowiedzialny, a że przy okazji będzie z nią pracowała, wyprowadzał to już inna inszość, ale myśliwym mówimy NIE!!!