majuska Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Agula99']Tak, to ta sama Alina :)[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
figa33 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 o mama mia , Sonia ty szczęściaro :loveu::loveu::loveu: Quote
asskasiek Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) tak Alina dla Sonii robi bardzo bardzo dużo :) dziękujemy pięknie i dziękuje wszystkim którzy wpłacili choćby złotówkę dla małej pieniądze z konta Sonki uciekają jak woda kupiliśmy kaganiec za prawie 70 zł i opłaciliśmy hotelik z góry za miesiąc ze szkoleniem 600 zł no i jeszcze do zapłaty został nam wcześniejszy hotelik za 13 zł/ doba...(a była tam ponad 2 tyg) w przyszłym tygodniu Sonia będzie miała odpchlenie i badania na które też trochę pójdzie pieniędzy dlatego ciągle szukamy kasy dla małej ma ktoś jakiś pomysł na zbieranie pieniążków dla Sońki? Edited April 12, 2013 by asskasiek Quote
figa33 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 no tak , koszta duże poza tym obawiam się ,że z czasem stałe deklaracje mogą się wykruszać , jak to niestety często bywa .. bazarki , chyba tylko bazarki , i żebry po znajomych .. Quote
asskasiek Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 problem polega na tym że moi znajomi już są wkręceni w wpłacani kaski dla Sońki :D może jeszcze moją mamę zmobilizuje chociaż na 20 zł :P Quote
asskasiek Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 co powiecie na to? bo ja jestem dumna z Soni! [quote][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/78038b1444304893.html"][IMG]http://images44.fotosik.pl/664/78038b1444304893med.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Quote
Becia66 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 ja cię kręcę :crazyeye:, nie wierzę że to nasza Sonia :crazyeye:. Quote
asskasiek Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Sonia i jej kumple :D [quote] [URL="http://[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca44ec2a0c1a75d1.html"][IMG]http://images41.fotosik.pl/2012/ca44ec2a0c1a75d1.jpg[/IMG][/URL][/quote] Quote
Becia66 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Sonia ma kumpli, o matko, nadal nie wierzę... Quote
asskasiek Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Sonia nie wykazuje agresji w stosunku do behawiorysty i jego rodziny, wykorzystywane jest szkolenie pozytywne, Sonia uwielbia smakołyki i dobrze współpracuje... w środę będzie miała wizyte u weta i jest taki pomysł żeby zebrało się kilka osób z Warszawy i okolic (może ktoś tutaj zaglądnie z tych okolic) i spotkało się w przyszłości z Sonia żeby behawiorysta mógł popracować z nią w grupie kilku osób z psami. byłby ktoś chętny? jeszcze nie ma terminu spotkania jak będzie coś wiadomo to dam znać :) Quote
Becia66 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 asskasiek zniknęło to zdjęcie Soni z kumplami, popraw- bo na pewno dziewczyny będą chcialy zobaczyć. Quote
Agula99 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Sonia jest powalająca, a to zdjęcie z panem na rowerze to już w ogóle kładzie na łopatki!!! Przecież ona tak ciągnęła, że jakbym wsiadła na rower a ona obok mnie to bym od razu wszystkie zęby zgubiła :diabloti: i z kumplami też niezłe!! Quote
asskasiek Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 eee ja widze to zdjęcie :| dalej go nie widzicie? Quote
Agula99 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Ja cały czas widzę zdjęcie, od samego początku! :) Quote
Becia66 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 ja teraz też widzę ale był taki moment że go nie było. Quote
Agula99 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 asskasiek mamy kolejnego labka w przytułku, czarnego, jeśli się okaże, że właściciela brak, pewnie będziemy cię prosiły o pomoc, bądź już zwarta i gotowa ;) Quote
figa33 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='asskasiek']Sonia nie wykazuje agresji w stosunku do behawiorysty i jego rodziny, wykorzystywane jest szkolenie pozytywne, Sonia uwielbia smakołyki i dobrze współpracuje... w środę będzie miała wizyte u weta i jest taki pomysł żeby zebrało się kilka osób z Warszawy i okolic (może ktoś tutaj zaglądnie z tych okolic) i spotkało się w przyszłości z Sonia żeby behawiorysta mógł popracować z nią w grupie kilku osób z psami. byłby ktoś chętny? jeszcze nie ma terminu spotkania jak będzie coś wiadomo to dam znać :)[/QUOTE] po prostu oczom nie wierzę patrząc na Sonię :crazyeye: ale się cieszę :multi: , i kumple , i rowerek spokojnie , super ! ja bym mogła się spotkać z moimi kundlami albo z jednym , ale przez tyle lat nie udało mi się ich wychować :-D , choć Rudolf nawet uczestniczył w kursie szkoleniowym i dostał dyplom ukończenia ( ale myślę ,że mru mi go dla zachęty dała :-D ) , a Soni chyba by się przydały spokojne psy ... choć muszę przyznać ,że bez Figi to Rudolf jest o wiele grzeczniejszy , ta mała gadzina tak go podpuszcza tak więc jeśli behawioryście nie straszny mój Rudolf to ja jestem chętna , zwłaszcza spotkać Sonię :lol: Quote
majuska Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 bardzo się cieszę!!!!! asskasiek przelałabym tą stówke z bazarku dla Sońki, pomimo iż nie mam jeszcze jednego przelewu, ale wiem tez , że Sońka potrzebuje kasy, podaj mi zatem konto na które trzeba te pieniążki przelać , ok? Quote
asskasiek Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 figa Sonia będzie musiała się sprawdzać w każdej sytuacji a więc musi ćwiczyć z różnymi psiakami także jeśli będziesz mogła zabrać je ze sobą będzie super :) Quote
Agula99 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 A nasz labek, to taka druga Sonia, piękny, postawny, czarnulek, tylko taki większy misiek, kurcze no, czy on zginął???? Quote
asskasiek Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 a czy ten nowy psiak ma wątek na dogo już? Quote
Becia66 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='asskasiek']a czy ten nowy psiak ma wątek na dogo już?[/QUOTE] nie ma, on przedwczoraj do nas trafił i cały czas jest nadzieja, że wlaściciel się odnajdzie. Quote
asskasiek Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 kilka informacji o Sońce Podczas dzisiejszej wizyty w klinice weterynaryjnej: - została pobrana krew do analizy - sunia została zaszczepiona przeciw chorobom zakaźnym (wg. zalecenia weterynarza na zasadzie lepiej dwa razy, aniżeli brak) - Sonia dostała tabletki na odrobaczenie (wg. zalecenia weterynarza na zasadzie lepiej dwa razy, aniżeli brak) - dostaliśmy kropelki przeciw kleszczom i pchłom, które działają przez 1 miesiąc W zależności od wyników badań, a zakładamy że będą dobre to umówiliśmy się wstępnie za tydzień na zabieg sterylizacji. Przekazaliśmy również dane do wystawienia faktury na fundację. Taka jak dziś manipulacja przy Soni bez kagańca byłaby niemożliwa. pozdrawiamy i do usłyszenia Na Psa Urok Quote
Recommended Posts