asskasiek Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 no niektórzy to rzeczywiście są .... ale na labradory.info jest jedna zalogowana dziewczyna która jest myśliwym i powiem wam że o psy bardzo dba... chociaż nie popieram tego co robi bo ja komarów nie zabijam, ani nie popieram żadnego zabijania zwierząt, ani spożywania ani nic podobnego, no ale ludzie są różni. nie możemy wrzucać do jednego worka wszystkich... tak jak zwykli ludzie są dobrzy i źli i pewnie są tacy myśliwi Quote
asskasiek Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Soniek zachowuje się dobrze :) ciągle czekamy na ten jedyny domek a tymczasem bardzo prosimy o udział w bazarku dla Soni, zapraszanie znajomych oraz udostępnianie https://www.facebook.com/events/612816478773209/612831025438421/?notif_t=like oczywiście dochód zostanie przeznaczony na hotelik ze szkoleniem Quote
figa33 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='asskasiek']Soniek zachowuje się dobrze :) ciągle czekamy na ten jedyny domek a tymczasem bardzo prosimy o udział w bazarku dla Soni, zapraszanie znajomych oraz udostępnianie https://www.facebook.com/events/612816478773209/612831025438421/?notif_t=like oczywiście dochód zostanie przeznaczony na hotelik ze szkoleniem asskasiek , a mogłabyś zagłosować na FB dla mnie czekoladę za 20 zł ? :lol: nie umiem się tam odnaleźć Quote
figa33 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 asskasiek napisał(a):już zrobione ;) fajnie , dziękuję :lol: Quote
asskasiek Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 mam dobre wieści :) najwspanialsze.... Sonia w środę jedzie do weta na szczepienia, czyszczenie ząbków (może nawet brylancik zamontujemy :hihi: ), przycinanie pazurków, czyli pełen serwis ;D a to wszystko dlatego, że... musi ładnie wyglądać w swoim nowym domku :D W okolicach 17 kwietnia wsiadamy z NPU w samochód i wieziemy Sońkę do jej domku :clap: :clap: :clap: Czyli Sonia na Święta będzie miała już swojego człowieka :thumbup: Kochani, bardzo proszę o trzymanie za Sonię kciuków na jej nowej drodze życia :letssin: Quote
figa33 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 jejciu , asskasiek to wiadomość dnia :multi: napisz co , jak , gdzie jejku ja się cieszę :loveu: Quote
Becia66 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 co za wspaniała wiadomość :loveu:, czy to ten domek który wcześniej sie interesował ? Czy Sonia ma jakieś zaległości finansowe ? pytam bo przymierzam sie do bazarku w najbliższym czasie. Ale się cieszę, nawet nie wiecie jak bardzo :loveu:, asskasiek to wszystko dzięki Tobie, nie wiem co by z nią było gdybyś jej nie wyciągnęła z przytułku, chyba marnie by skończyła. Wielkie podziękowania dla całej ekipy która ją resocjalizowała :loveu:. Quote
asskasiek Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Sonia zamieszka w Lodzi. Tak to ten domek. Soniek nie ma zaleglosci wszytko bylo placone na czas. To nie moja zasluga to zasluga wszystkich wplacajacych, ktorzy wierzyli ze Sonislawa wkoncu trafi na czlowieka ktory ja pokocha Quote
majuska Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Cudowne wieści, strasznie się cieszę i trzymam mocno kciukasy!!!!!!!! Quote
Agula99 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Super, niech jej się wreszcie poszczęści!!!! :) Trzymam :cool2::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ariete2503 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Asiu, nawet nie wiesz ile razy wchodziłam na dogo z nadzieją na znalezienie potwierdzenia tej informacji! W duchu jednak miałam nadzieję, że u tej pani wszystko się szybko wyklaruje i sprawa znajdzie szczęśliwy finał, tym bardziej, że sama mówiłaś, że ten domek byłby dla Soni idealny! Strasznie się cieszę i podziwiam za niesamowite zaangażowanie w cały żmudny proces wyprowadzania Soni na prostą. Trzymam kciuki razem z całą resztą i liczę na szczegółową relację wraz ze zdjęciami. :multi::thumbs: Quote
karolciasz28 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki za dalsze losy Sońki!:multi::multi: Quote
asskasiek Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sonia pojechała do nowego domku dziś :) !!!! pierwsze zdjęcia: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.504159566356630.1073741902.225157704256819&type=1 jeżeli będę coś więcej wiedziała napiszę :) Quote
Becia66 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sońka błagam cię sprawuj sie dziewczynko i nie daj plamy. Widzę że będzie miała kolegę, chyba to dobrze...czy zamieszka w domu czy w bloku ? Quote
figa33 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Brawo Soniu ! wielkie dzięki asskasiek , że dałaś Soniczkowi szansę ( i nie bądź tu taka skromna :cool3::lol: ) widać na zdjęciach ,że Sonia będzie mieć towarzystwo w domu ale jestem ciekawa jak to będzie bardzo wierzę ,że nasza mądra dziewczynka da sobie radę juuuuuuupiiiii !!! :cunao::cunao::cunao: Quote
asskasiek Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 (edited) Właściwie Sonia to jedynaczka... psi kolega to pies rodziców nowej właścicielki czasem przychodzi w odwiedziny a czasem pomieszkuje podczas nieobecności rodziców :) Sonia mieszka w bloku ale ma bliziutko park, właścicielka Soni ma firmę która jest dobrze ogrodzona więc czasem mała będzie mogła pohasać w ogrodzeniu. aż ciężko uwierzyć że Soniek po prostu znalazła swojego człowieka :) Miejmy nadzieje że to ostatnia przystań czarnuli... Podziękowania należą się Zygmuntowi, Agacie, p. Młodzianowskim (behawiorystom), ludziom wpłacającym darowizny na rzecz Soni i Wam dziewczyny z Boguchwały! Pomimo tych wszystkich trudności jakie miałyście z Sonisławą mała nie została uśpiona :) Dziękuję!! szcześliwa mordka z właścicielką i p. Piotrem Młodzianowskim Z Zygmuntem z Agatą skupienie i nagroda :) Edited April 24, 2014 by asskasiek Quote
ariete2503 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Asskasiek, największe podziękowania należą się Tobie za determinację, serce, wiarę... itd. itp., za wszystko to, co Sonia od Ciebie i dzięki Tobie otrzymała. A Soni z całego serca życzę powodzenia na nowej drodze życia! Zdjęcia cudowne! Trzymaj się, mała. Quote
majuska Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Oj żeby ta Sońka wiedziała ile tu osób działało i pracowało na ten dom, jest to niebywały i ogromny sukces , super :) Quote
ariete2503 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 13 miesięcy! Tyle trwała praca z Sonią i przygotowanie do nowego życia. Wyjechała od nas 24.03.13, a znalazła dom 23.04.14. Warto było tyle czekać! Quote
figa33 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 13 miesięcy ...szczęśliwa 13 dla Soni , ale i dla nas też fajnie !! Quote
karolciasz28 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Soniu tak się cieszę!:multi: Sonia zaczyna od nowa, powodzenia.:lol: Quote
karolakola Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Impossible is nothing ! Mogę ogłosić na FB że ma dom czy jeszcze czekamy ?:) Quote
Becia66 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='karolakola'] Mogę ogłosić na FB że ma dom czy jeszcze czekamy ?:)[/QUOTE] to już się asskasiek musi wypowiedzieć. Quote
Recommended Posts