Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 No Karolcia do roboty!!! Masz w sobie siłę, masz w sobie moc!!! Działaj, działaj póki czas, a nóż!!! :) Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Myślę, że wszystkie Cię tu doceniamy Karolciasz :Rose:[/QUOTE] I wielkie dzieki rownież za podrzucanie bazarku Iwoniam, ona robila wizyte pa dla Kamy z Orzechowiec, zagląda na wątek Clifforda, robi mu wydarzenie na fb - a sama ma cztery psiaki na tymczasie w maluśkim mieszkanku. Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Myślę, że wszystkie Cię tu doceniamy Karolciasz :Rose:[/QUOTE] Ja to wiem,ale nie chodzi o docenienie, po prostu tam gdzie ludzie powinni być razem wspierać się i jakoś sobie pomagać to właśnie tam wkrada się nienawiść, fałszywość i kłamstwo, a tak nie powinno być. Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']No Karolcia do roboty!!! Masz w sobie siłę, masz w sobie moc!!! Działaj, działaj póki czas, a nóż!!! :)[/QUOTE] Karolcia zrobi ogłoszenia,ale tekstu nie napisze, bo nie ma takiego talentu;) Moze jutro po szkole pomyślę, ale nic nie obiecuje.:oops: Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']I wielkie dzieki rownież za podrzucanie bazarku Iwoniam, ona robila wizyte pa dla Kamy z Orzechowiec, zagląda na wątek Clifforda, robi mu wydarzenie na fb - a sama ma cztery psiaki na tymczasie w maluśkim mieszkanku.[/QUOTE] Jak możesz to daj link do wątku Clifforda. Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Ja to wiem,ale nie chodzi o docenienie, po prostu tam gdzie ludzie powinni być razem wspierać się i jakoś sobie pomagać to właśnie tam wkrada się nienawiść, fałszywość i kłamstwo, a tak nie powinno być.[/QUOTE] No cóż Karolcia, nienawiść, fałszywość i kłamstwo, to podstawa życia niektórych osób i nic na to nie poradzisz ;) Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28'] Moze jutro po szkole pomyślę, ale nic nie obiecuje.:oops:[/QUOTE] Oj to lepiej obiecaj, bo wtedy będziesz się czuła zmotywowana i od razu muza Cię odwiedzi, :evil_lol:a tak pomyślisz, ee tam przecież nie obiecałam, nie napisze :diabloti::diabloti::diabloti: no Karolcia, nie ociągaj się, dooo pracy!!! :cool3::cool3::cool3: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) [quote name='karolciasz28']Ja to wiem,ale nie chodzi o docenienie, po prostu tam gdzie ludzie powinni być razem wspierać się i jakoś sobie pomagać to właśnie tam wkrada się nienawiść, fałszywość i kłamstwo, a tak nie powinno być.[/QUOTE] Ja staram sie nie bywać na zbyt wielu watkach. Zagladam do Boguchwały (a tu tyle wątkow, że wystarczy,) do Viki (Sunię2000 spotkalam na wątku Chaby z Orzechowiec; kupila nawet dla Chaby ogloszenia,) do przytuliska Iwoniam, na Orzechowskich niewiele sie dzieje, no i na niektore Roszpunki (Pako, Kika). Okazjonalnie na bazarki. I wszęzie jest raczej sympatycznie. Edited January 15, 2012 by barb Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Agula postawiłaś mnie pod ściana;) dobra dobra obiecuje ze pomyślę bardzooo intensywnie nad tekstem,ale jutro po szkole:razz: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Agula postawiłaś mnie pod ściana;) dobra dobra obiecuje ze pomyślę bardzooo intensywnie nad tekstem,ale jutro po szkole:razz:[/QUOTE] No zuch dziewczyna, taka postawa mi się podoba!! Do dzieła, młodzieży!!!! Spinamy się w sobie, a tekscik wyskoczy jak spod igiełki ;) Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Jak możesz to daj link do wątku Clifforda. http://www.dogomania.pl/threads/210085-Clifford-czyli-pies-o-ludzkiej-twarzy.-Za-stary-za-duży-za-mądry...-by-go-kochać tez tam niewiele sie dzieje. Neczka zalozyla wątek i zniknęła z Dogo, potem wolontariusze Orzechowiec obiecali foty i info i też zniknęli ... Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Ja staram sie nie bywać na zbyt wielu watkach. Zagladam do Boguchwały (a tu tyle wątkow, że wystarczy,) do Viki (Sunię2000 spotkalam na wątku Chaby z Orzechowiec; kupila nawet dla Chaby ogloszenia, do przytuliska Iwoniam, na Orzechowskich niewiele sie dzieje, no i na niektore Roszpunki (Pako, Kika). Okazjonalnie na bazarki. I wszęzie jest raczej sympatycznie.[/QUOTE] Ja postanowiłam ze jestem TU i w tym miejscu jest tyle rzeczy do zrobienia, a ludzie są naprawdę świetni, wszyscy się dogadują, atmosfera jest super jest tak jak być powinno :lol:. Bywam jeszcze na watkach psów z hoteliku u Murki, chociaz ostatnio je trochę zaniedbałam.:shake: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']... dobra dobra obiecuje ze pomyślę bardzooo intensywnie nad tekstem,ale jutro po szkole:razz:[/QUOTE] Tak, szkoła na pierwszym miejscu :mad: Potem dopiero piesy. :mad: Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Tak, szkoła na pierwszym miejscu :mad: Potem dopiero piesy. :mad:[/QUOTE] O jakbym ojczulka słyszała. Mam się uczy bo jak będę tuman to nawet psom nie pomogę:-D Ale matematyki i fizyki mi nie potrzeba do pomagania, no nie?:evil_lol:;) Tak jest cioteczko!:lol: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Tak, szkoła na pierwszym miejscu :mad: Potem dopiero piesy. :mad:[/QUOTE] Eee tam barb, nie przesadzajmy, szkoła nie pies, nie ucieknie!!! :) he he he Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']Eee tam barb, nie przesadzajmy, szkoła nie pies, nie ucieknie!!! :) he he he[/QUOTE] I Ty Agula przeciwko mnie ??? :cool3::angryy: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='barb']I Ty Agula przeciwko mnie ??? :cool3::angryy:[/QUOTE] A pewnie, barb jak mówię że szkoła nie ucieknie, to nie ucieknie ;) coś na ten temat wiem :) Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']A pewnie, barb jak mówię że szkoła nie ucieknie, to nie ucieknie ;) coś na ten temat wiem :)[/QUOTE] Ale nie trzeba się, tak z ta wiedzą ujawniać.;) Musimy dbać o edukację Karolci i nie możemy podważać autorytetu jej Taty. :lol: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 A co tam, niech się dziewczyna uczy, w końcu life is brutal ;) Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Myślę intensywnie nad tekstem.:cool3: Zrobię zadanie z matmy:shake: i może uda mi się coś wyskrobać.;) Quote
Agula99 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Karolcia myśli, Karolcia myśli, Karolcia ma już złote myśli, już jej tekscik miga przed oczami, już za chwilę tutaj będzie z nami, tekścik poda nam ładny na tacy, aż zachwycą się wszyscy Polacy ;) Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Sonia to śliczna czarnulka odebrana zwyrodniałemu właścicielowi. To piękna,postawna, duża suka w typie labradora. Na początku pobytu w przytulisku Sonia była bardzo nieufna, nie lubiła głaskania, nie pragnęła kontaktu z człowiekiem. Teraz,po kilku tygodniach ciężkiej pracy wolontariuszy nad Sonią, to suka nie do poznania.Z dnia na dzień nabiera coraz więcej zaufania do ludzi. Lubi głaskanie i pieszczoty, jest szczęśliwa gdy poświęca się jej uwagę. Stała się psem radosnym,przyjacielskim, kontaktowym. Jest posłuszna i karna, podporządkowuje się człowiekowi. Sonia uwielbia długie spacery, lubi biegać przy człowieku. Jest bardzo żywiołowa i ruchliwa. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi, ale nie toleruje innych psów. Podczas wizyty u weterynarza była bardzo grzeczna, bez problemu dała sobie założyć kaganiec, nie protestowała przy szczepieniu. Śmiało możemy stwierdzić,że dzięki konsekwencji wolontariuszy Sonia wyszła na prostą i jest w pełni gotowa do adopcji. Sonia szuka odpowiedzialnego człowieka, spokojnego domu, bez małych dzieci i innych zwierząt.Sonia jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych. Sonia przebywa a Przytulisku "Cztery Łapy" w Boguchwale koło Rzeszowa. W sprawie adopcji prosimy o kontakt: Agata 797297201 Wykorzystałam wszystko to co pisali Agula i Rozio. :) To teraz proszę skargi i zażalenia;) Quote
barb Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Bardzo ladnie ale najlepiej niech jeszcze Rozio rzeczowo i chłodno oceni (pod względem merytorycznym oczywiście). ;) Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='barb']Bardzo ladnie ale najlepiej niech jeszcze Rozio rzeczowo i chłodno oceni (pod względem merytorycznym oczywiście). ;)[/QUOTE] No właśnie on jeszcze powie co dodać czego ująć;) Quote
barb Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ogloszenie Soni z tekstem Karolciasz. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Sonia-sliczna-czarnulka-w-typie-labradora-id34440.html Jesli ktoś ma uwagi - proszę o ich zgłaszanie. Ogłoszenie mozna edytować ; tekst i fotki. Jesli jest ok, zrobię więcej. Quote
Recommended Posts