Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']Myślę, że wszystkie Cię tu doceniamy Karolciasz :Rose:[/QUOTE]

I wielkie dzieki rownież za podrzucanie bazarku Iwoniam, ona robila wizyte pa dla Kamy z Orzechowiec, zagląda na wątek Clifforda, robi mu wydarzenie na fb - a sama ma cztery psiaki na tymczasie w maluśkim mieszkanku.

Posted

[quote name='barb']Myślę, że wszystkie Cię tu doceniamy Karolciasz :Rose:[/QUOTE]
Ja to wiem,ale nie chodzi o docenienie, po prostu tam gdzie ludzie powinni być razem wspierać się i jakoś sobie pomagać to właśnie tam wkrada się nienawiść, fałszywość i kłamstwo, a tak nie powinno być.

Posted

[quote name='Agula99']No Karolcia do roboty!!! Masz w sobie siłę, masz w sobie moc!!! Działaj, działaj póki czas, a nóż!!! :)[/QUOTE]
Karolcia zrobi ogłoszenia,ale tekstu nie napisze, bo nie ma takiego talentu;)
Moze jutro po szkole pomyślę, ale nic nie obiecuje.:oops:

Posted

[quote name='barb']I wielkie dzieki rownież za podrzucanie bazarku Iwoniam, ona robila wizyte pa dla Kamy z Orzechowiec, zagląda na wątek Clifforda, robi mu wydarzenie na fb - a sama ma cztery psiaki na tymczasie w maluśkim mieszkanku.[/QUOTE]
Jak możesz to daj link do wątku Clifforda.

Posted

[quote name='karolciasz28']Ja to wiem,ale nie chodzi o docenienie, po prostu tam gdzie ludzie powinni być razem wspierać się i jakoś sobie pomagać to właśnie tam wkrada się nienawiść, fałszywość i kłamstwo, a tak nie powinno być.[/QUOTE]
No cóż Karolcia, nienawiść, fałszywość i kłamstwo, to podstawa życia niektórych osób i nic na to nie poradzisz ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']
Moze jutro po szkole pomyślę, ale nic nie obiecuje.:oops:[/QUOTE]
Oj to lepiej obiecaj, bo wtedy będziesz się czuła zmotywowana i od razu muza Cię odwiedzi, :evil_lol:a tak pomyślisz, ee tam przecież nie obiecałam, nie napisze :diabloti::diabloti::diabloti: no Karolcia, nie ociągaj się, dooo pracy!!! :cool3::cool3::cool3:

Posted (edited)

[quote name='karolciasz28']Ja to wiem,ale nie chodzi o docenienie, po prostu tam gdzie ludzie powinni być razem wspierać się i jakoś sobie pomagać to właśnie tam wkrada się nienawiść, fałszywość i kłamstwo, a tak nie powinno być.[/QUOTE]

Ja staram sie nie bywać na zbyt wielu watkach. Zagladam do Boguchwały (a tu tyle wątkow, że wystarczy,) do Viki (Sunię2000 spotkalam na wątku Chaby z Orzechowiec; kupila nawet dla Chaby ogloszenia,) do przytuliska Iwoniam, na Orzechowskich niewiele sie dzieje, no i na niektore Roszpunki (Pako, Kika). Okazjonalnie na bazarki.
I wszęzie jest raczej sympatycznie.

Edited by barb
Posted

[quote name='karolciasz28']Agula postawiłaś mnie pod ściana;) dobra dobra obiecuje ze pomyślę bardzooo intensywnie nad tekstem,ale jutro po szkole:razz:[/QUOTE]
No zuch dziewczyna, taka postawa mi się podoba!! Do dzieła, młodzieży!!!! Spinamy się w sobie, a tekscik wyskoczy jak spod igiełki ;)

Posted

[quote name='barb']Ja staram sie nie bywać na zbyt wielu watkach. Zagladam do Boguchwały (a tu tyle wątkow, że wystarczy,) do Viki (Sunię2000 spotkalam na wątku Chaby z Orzechowiec; kupila nawet dla Chaby ogloszenia, do przytuliska Iwoniam, na Orzechowskich niewiele sie dzieje, no i na niektore Roszpunki (Pako, Kika). Okazjonalnie na bazarki.
I wszęzie jest raczej sympatycznie.[/QUOTE]
Ja postanowiłam ze jestem TU i w tym miejscu jest tyle rzeczy do zrobienia, a ludzie są naprawdę świetni, wszyscy się dogadują, atmosfera jest super jest tak jak być powinno :lol:. Bywam jeszcze na watkach psów z hoteliku u Murki, chociaz ostatnio je trochę zaniedbałam.:shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']... dobra dobra obiecuje ze pomyślę bardzooo intensywnie nad tekstem,ale jutro po szkole:razz:[/QUOTE]

Tak, szkoła na pierwszym miejscu :mad: Potem dopiero piesy. :mad:

Posted

[quote name='barb']Tak, szkoła na pierwszym miejscu :mad: Potem dopiero piesy. :mad:[/QUOTE]
O jakbym ojczulka słyszała. Mam się uczy bo jak będę tuman to nawet psom nie pomogę:-D Ale matematyki i fizyki mi nie potrzeba do pomagania, no nie?:evil_lol:;)

Tak jest cioteczko!:lol:

Posted

[quote name='barb']Tak, szkoła na pierwszym miejscu :mad: Potem dopiero piesy. :mad:[/QUOTE]
Eee tam barb, nie przesadzajmy, szkoła nie pies, nie ucieknie!!! :) he he he

Posted

[quote name='Agula99']Eee tam barb, nie przesadzajmy, szkoła nie pies, nie ucieknie!!! :) he he he[/QUOTE]

I Ty Agula przeciwko mnie ??? :cool3::angryy:

Posted

[quote name='barb']I Ty Agula przeciwko mnie ??? :cool3::angryy:[/QUOTE]
A pewnie, barb jak mówię że szkoła nie ucieknie, to nie ucieknie ;) coś na ten temat wiem :)

Posted

[quote name='Agula99']A pewnie, barb jak mówię że szkoła nie ucieknie, to nie ucieknie ;) coś na ten temat wiem :)[/QUOTE]

Ale nie trzeba się, tak z ta wiedzą ujawniać.;)
Musimy dbać o edukację Karolci i nie możemy podważać autorytetu jej Taty. :lol:

Posted

Karolcia myśli, Karolcia myśli, Karolcia ma już złote myśli, już jej tekscik miga przed oczami, już za chwilę tutaj będzie z nami, tekścik poda nam ładny na tacy, aż zachwycą się wszyscy Polacy ;)

Posted

Sonia to śliczna czarnulka odebrana zwyrodniałemu właścicielowi.
To piękna,postawna, duża suka w typie labradora.
Na początku pobytu w przytulisku Sonia była bardzo nieufna, nie lubiła głaskania, nie pragnęła kontaktu z człowiekiem.
Teraz,po kilku tygodniach ciężkiej pracy wolontariuszy nad Sonią, to suka nie do poznania.Z dnia na dzień nabiera coraz więcej zaufania do ludzi.
Lubi głaskanie i pieszczoty, jest szczęśliwa gdy poświęca się jej uwagę.
Stała się psem radosnym,przyjacielskim, kontaktowym. Jest posłuszna i karna, podporządkowuje się człowiekowi.
Sonia uwielbia długie spacery, lubi biegać przy człowieku. Jest bardzo żywiołowa i ruchliwa. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi, ale nie toleruje innych psów.
Podczas wizyty u weterynarza była bardzo grzeczna, bez problemu dała sobie założyć kaganiec, nie protestowała przy szczepieniu. Śmiało możemy stwierdzić,że dzięki konsekwencji wolontariuszy Sonia wyszła na prostą i jest w pełni gotowa do adopcji.
Sonia szuka odpowiedzialnego człowieka, spokojnego domu, bez małych dzieci i innych zwierząt.Sonia jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych.

Sonia przebywa a Przytulisku "Cztery Łapy" w Boguchwale koło Rzeszowa.

W sprawie adopcji prosimy o kontakt: Agata 797297201

Wykorzystałam wszystko to co pisali Agula i Rozio. :)
To teraz proszę skargi i zażalenia;)