Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='SZPiLKA23']a no Soni by sie przydalo poganiac[/QUOTE]
Jakby był śniego, to ja i Budrysa można by do zaprzęgu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Edited by Agula99
Posted

[quote name='karolciasz28']A jak zachowanie Sońki?[/QUOTE]
A Sońka była dziś spokojna, poszła na spacerek, cieszyła się, tylko niestety, tego boksu nie znosi!!!

Posted

[quote name='Agula99']Sońki też mi żal, szkoda, że nie mamy jeszcze jednego wybiegu, bo mogłaby na nim być Sonia, na ogródku Budrys, a mniejszaki na głównym, echh pomarzyć :)[/QUOTE]
[quote name='SZPiLKA23']a no Soni by sie przydalo poganiac[/QUOTE]

Wybieg za wiele nie da. Często jak po cichu przyjde do przytułku to Sonia z Budrysem siedzą w budach i nie chodzą po wybiegach. Dopiero jak zagwizdam to się pojawiają zdziwione przy bramce. Spacer to jednak podstawa.

Posted

Oczywiście, że spacer to podstawa! Ja też jak przyjdę, a one mnie nie słyszą, to nie biegają, tylko siedzą w budach, to normalne, bo co mają robić, ale przynajmniej jak ma ochotę to może sobie wyjść a nie siedzieć w zamknięciu, a lata są najgorsze.

Posted

[quote name='Agula99']oto jest pytanie???[/QUOTE]

Ja to bym ją ogłaszał i się nawet nie zastanawiał. Inna to ona nie będzie, w obcych miejscach się podporządkowywuje, jest fajna i nie dominuje. Im dłużej w przytułku bez stałego kontaktu z człowiekiem tym dla niej gorzej.

Posted

[quote name='Agula99']Ogłoszenia ogłoszeniami, ale czy ktoś takiego wariata zechce??? ;)[/QUOTE]

oto jest pytanie !!! :evil_lol:/ ripostuję cię z któregoś wątku./
Ja tez uważam że z odpowiednim tekstem można by ją ogłaszać, pies nie dla wszystkich, a ,,wyjątkowych'' ludzi.:diabloti:

Posted

a może coś bardzij w stylu: Piękna labladorka dla odpowiedzialnych ludzi. Jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych. Do spokojnego domu bez dzieci i innych zwierząt.

Posted

[quote name='rozio']a może coś bardzij w stylu: Piękna labladorka dla odpowiedzialnych ludzi. Jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych. Do spokojnego domu bez dzieci i innych zwierząt.[/QUOTE]

Bardzo dobre.

Posted

[quote name='rozio']a może coś bardzij w stylu: Piękna labladorka dla odpowiedzialnych ludzi. Jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych. Do spokojnego domu bez dzieci i innych zwierząt.[/QUOTE]
Zgadzam się z Barb, tylko tytuł musi być krótszy. Ktoś musi ułożyć taki tekst w pełni ukazujący charakter Sonii, bez żadnych ozdobników. Mi się wydaje,że najlepszy byłby prosty opis,ale zawierający maximum informacji dla potencjalnego właściciela.

Posted

[quote name='Becia66']Karolciu, to może zostawimy ci pole do popisu ? :razz:[/QUOTE]

Tak Karolcia ma szczęśliwa rękę. :lol:Adopcja Nutki to w zasadzie jej zasługa. :lol:

Posted

[quote name='barb']Tak Karolcia ma szczęśliwa rękę. :lol:Adopcja Nutki to w zasadzie jej zasługa. :lol:[/QUOTE]

Ona zrobila ogloszenie, mailowala z Panią, a Ciotki praktycznie tylko wydały Nutkę.;)

Posted

Ja mam napisać tekst?? Nie nie dziewczyny ja się do tego nie nadaje:oops: Na serio.

Ale mnie zawstydziłyście :oops:;) Fajnie się tak czyta ze ktoś docenia nasze starania, bo niestety,ale na dogo coraz częściej traktuje się ludzi przedmiotowo i nie daje się im za grosz zrozumienia...
Domek Nutki to zasługa nas wszystkich!:lol::lol: Myślę ze jestem tak samo szczęśliwa jak i ona:multi:

Posted

[quote name='karolciasz28']Ja mam napisać tekst?? Nie nie dziewczyny ja się do tego nie nadaje:oops: Na serio.
Barb, ale mnie zawstydziłaś:oops:;) Fajnie się tak czyta ze ktos docenia nasze starania, bo niestety,ale na dogo coraz czesciej traktuje sie ludzi przedmiotowo i nie daje sie im za grosz zrozumienia...[/QUOTE]

Myślę, że wszystkie Cię tu doceniamy Karolciasz :Rose: