Agula99 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Mam nadzieje:) Ja też mam taką nadzieję, każda ręka do wyprowadzania to już jak góra złota :) Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Sońki też mi żal, szkoda, że nie mamy jeszcze jednego wybiegu, bo mogłaby na nim być Sonia, na ogródku Budrys, a mniejszaki na głównym, echh pomarzyć :) Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) [quote name='SZPiLKA23']a no Soni by sie przydalo poganiac[/QUOTE] Jakby był śniego, to ja i Budrysa można by do zaprzęgu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Edited January 12, 2012 by Agula99 Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='karolciasz28']A jak zachowanie Sońki?[/QUOTE] A Sońka była dziś spokojna, poszła na spacerek, cieszyła się, tylko niestety, tego boksu nie znosi!!! Quote
rozio Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Agula99']Sońki też mi żal, szkoda, że nie mamy jeszcze jednego wybiegu, bo mogłaby na nim być Sonia, na ogródku Budrys, a mniejszaki na głównym, echh pomarzyć :)[/QUOTE] [quote name='SZPiLKA23']a no Soni by sie przydalo poganiac[/QUOTE] Wybieg za wiele nie da. Często jak po cichu przyjde do przytułku to Sonia z Budrysem siedzą w budach i nie chodzą po wybiegach. Dopiero jak zagwizdam to się pojawiają zdziwione przy bramce. Spacer to jednak podstawa. Quote
Agula99 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Oczywiście, że spacer to podstawa! Ja też jak przyjdę, a one mnie nie słyszą, to nie biegają, tylko siedzą w budach, to normalne, bo co mają robić, ale przynajmniej jak ma ochotę to może sobie wyjść a nie siedzieć w zamknięciu, a lata są najgorsze. Quote
SZPiLKA23 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Wiad0m0 ze spacer p0dstawa ale d0brze jak maja gdzie pbiegac:) Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='barb']A kiedy będzie mozna ogłaszać Sonię ?[/QUOTE] oto jest pytanie??? Quote
rozio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']oto jest pytanie???[/QUOTE] Ja to bym ją ogłaszał i się nawet nie zastanawiał. Inna to ona nie będzie, w obcych miejscach się podporządkowywuje, jest fajna i nie dominuje. Im dłużej w przytułku bez stałego kontaktu z człowiekiem tym dla niej gorzej. Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ogłoszenia ogłoszeniami, ale czy ktoś takiego wariata zechce??? ;) Quote
Becia66 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']Ogłoszenia ogłoszeniami, ale czy ktoś takiego wariata zechce??? ;)[/QUOTE] oto jest pytanie !!! :evil_lol:/ ripostuję cię z któregoś wątku./ Ja tez uważam że z odpowiednim tekstem można by ją ogłaszać, pies nie dla wszystkich, a ,,wyjątkowych'' ludzi.:diabloti: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 To proponuję dać tytuł ogłoszenia: Sonia, nie dla każdego, tylko dla wyjątkowych ludzi" :) Quote
rozio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 a może coś bardzij w stylu: Piękna labladorka dla odpowiedzialnych ludzi. Jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych. Do spokojnego domu bez dzieci i innych zwierząt. Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='rozio']a może coś bardzij w stylu: Piękna labladorka dla odpowiedzialnych ludzi. Jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych. Do spokojnego domu bez dzieci i innych zwierząt.[/QUOTE] Bardzo dobre. Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='rozio']a może coś bardzij w stylu: Piękna labladorka dla odpowiedzialnych ludzi. Jak nikt inny przypilnuje ogrodu i nie wpuści żadnych obcych. Do spokojnego domu bez dzieci i innych zwierząt.[/QUOTE] Zgadzam się z Barb, tylko tytuł musi być krótszy. Ktoś musi ułożyć taki tekst w pełni ukazujący charakter Sonii, bez żadnych ozdobników. Mi się wydaje,że najlepszy byłby prosty opis,ale zawierający maximum informacji dla potencjalnego właściciela. Quote
Becia66 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Karolciu, to może zostawimy ci pole do popisu ? :razz: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Becia66']Karolciu, to może zostawimy ci pole do popisu ? :razz:[/QUOTE] Tak Karolcia ma szczęśliwa rękę. :lol:Adopcja Nutki to w zasadzie jej zasługa. :lol: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Tak Karolcia ma szczęśliwa rękę. :lol:Adopcja Nutki to w zasadzie jej zasługa. :lol:[/QUOTE] Ona zrobila ogloszenie, mailowala z Panią, a Ciotki praktycznie tylko wydały Nutkę.;) Quote
Becia66 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Własnie Karolciu, pragniemy podziękować ci z całego serca bo to dzięki tobie Nuteczka już nie marźnie i ma super domek :calus: Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ja mam napisać tekst?? Nie nie dziewczyny ja się do tego nie nadaje:oops: Na serio. Ale mnie zawstydziłyście :oops:;) Fajnie się tak czyta ze ktoś docenia nasze starania, bo niestety,ale na dogo coraz częściej traktuje się ludzi przedmiotowo i nie daje się im za grosz zrozumienia... Domek Nutki to zasługa nas wszystkich!:lol::lol: Myślę ze jestem tak samo szczęśliwa jak i ona:multi: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Ja mam napisać tekst?? Nie nie dziewczyny ja się do tego nie nadaje:oops: Na serio. Barb, ale mnie zawstydziłaś:oops:;) Fajnie się tak czyta ze ktos docenia nasze starania, bo niestety,ale na dogo coraz czesciej traktuje sie ludzi przedmiotowo i nie daje sie im za grosz zrozumienia...[/QUOTE] Myślę, że wszystkie Cię tu doceniamy Karolciasz :Rose: Quote
Recommended Posts