Nutusia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 No i proszę! Nie było się czym martwić! Kosmita stanął na wysokości zadanie - brawo Alfik! Jadnak jak pies trafi do WŁAŚCIWEGO domu to wszystko szybciutko jest ok :) Quote
Bgra Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nutusia napisał(a):No i proszę! Nie było się czym martwić! Kosmita stanął na wysokości zadanie - brawo Alfik! Jadnak jak pies trafi do WŁAŚCIWEGO domu to wszystko szybciutko jest ok :) amen trzymam kciuki:) Quote
Pipi Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jest takie powiedzenie: jaki pan, taki pies. No ale nie nie chwalmy slonca przed wschodem. Jak sie zadomowi zeby nie pokazal prawdziwego oblicza, chociaz nie sadzę. Bardzo wiele zalezy od opiekunow.Musza byc czujni i od poczatku nie popelnic bledu. Z tym, ze tam sa warunki zeby mogl jak cos niszczyc sobie w "piwnicy" (normalne mieszkanie, nie wiem dlaczego pani tak to nazywa). Msle, ze nie bedzie zle. Koniecznie trzeba namowic panią zeby sie zarejestrowala na dogo i "karmila" nas od czasu do czasu. We wtorek zajade na pewno. Miłego dnia życzę Quote
Avilia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Świetnie,że Alfik tak fajnie się zadomowił.Oby już tak zostało,bo psiaczek naprawdę fajny i kontaktowy.W podróży jak mieliśmy postoje to obszczekiwał ludzi z samochodu:) Obrońca;) Cała rodzinka po chłopaka przyjechała.Z początku był lekko zdezorientowany,ale potem jak gdyby nigdy nic spacerował z Panią:) Quote
Lili8522 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jeszcze nie zapeszajmy bo jak wiadomo różnie to może być aczkolwiek dużym plusem jest to że nie będzie on dłłłłuuuo sam o ile w ogóle będzie ;) W każdym razie ma dobre początki i oby tak dalej :) A my trzymajmy kciuki dalej :) Quote
Jota67 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jakby to było dobrze gdyby każda psia historia kończyła się takim HAPPY ENDEM......... :):) Życzę Alfikowi dalszych sukcesów w podbijaniu pańciowego serducha!! :) Quote
Nutusia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Pewnie, że kciuki trzymamy, ale najwyraźniej Alfi poznał się na SWOICH ludziach :) Quote
piescofajnyjest Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 kciuki trzymamy caly czas!! Alfiku, badz grzeczny...... Quote
Lobaria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Alfiku, bądź szczęśliwy i sprawuj się dobrze. Quote
iwoniam Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 super, ze się udało, Trzymamy kciuki, aby tak już pozostało :) Quote
phase Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Powodzenia Alfiku!! Niech wszystko będzie dobrze! Quote
Igiełka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jestem i bardzo bardzo cieszę się z Alfika domku :):) Lili dobra robota bo tak naprawdę to wszystko Twoja zasługa Quote
Lili8522 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze ;) Dziękuję wszystkim którzy mnie wspierali w codzienności z Alfikiem. Również dziękuję za wszelkie wpłaty, bazarki, dary dla Alfika, ogłoszenia Za wizytę oraz transport małego :B-fly: Niech Wam Bóg wynagrodzi w udanych adopcjach :cunao: A teraz to już chyba :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: (chodź jeszcze może poczekajmy na zwiady Pipi ;) ) Quote
Nutusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Eeeeee tam - świętujmy, bo mamy co! :) Na smutki przyjdzie czas... A co domek zeznaje? Dalej tylko ochy i achy?... ;) Quote
Lili8522 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nutusia napisał(a):Eeeeee tam - świętujmy, bo mamy co! :) Na smutki przyjdzie czas... A co domek zeznaje? Dalej tylko ochy i achy?... ;) No to świętujemy :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Domek do niedzieli tylko ochy i achy a teraz ciiiisza... Pipi pewnie przywiezie jakieś skargi :diabloti: Quote
mmd Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Skarg i zażaleń nie przyjmujemy - towar był opisany wraz z wadami produkcyjnymi a poza tym już był macany :evil_lol: Quote
Igiełka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Tak jest - gwarancji nie uwzględnia się :evil_lol: Quote
Nutusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Od niedzieli cisza!?!?!?!? Nagana z wpisem do akt się należy, a nie udzielanie gwarancji na towar należący do macanta! :) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ja tez mocno zaciskam kciuki, aby Alfik juz pozostał taki "och" i "ach":) pzdr. Quote
Macia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Lili nadal szukasz rottka? ;) Koleżnka ma u siebie takie cudo: Chłopak - 8 tygodni. Quote
Lili8522 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Macia']Lili nadal szukasz rottka? ;) Koleżnka ma u siebie takie cudo: Chłopak - 8 tygodni. O matko!!!!!!!!!!!!!!!! Cudne cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skąd takie cudo macie??????????????? Ale już nie szukam, może za kilka lat...... :roll: Quote
Macia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Z tego co wyczytałam to ktoś sobie wziął, a po tygodniu się znudził i stwierdził, że odda do schroniska. Mały trafił do DT. Na razie mam tyle informacji. Quote
Pipi Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nie bedzie zadnych skarg. Jestem u Alfika wlasnie. Obszczekal mnie od drzwi. Zachowuje sie jakby urodzil sie w tym domu. Jest cudny i kochany. Kocha swoja panią i wszedzie za nia chodzi. Zapomnialam aparatu, zrobilam kilka fotek komorka, jak wroce do domu, wkleje. Nie wiem co wyszlo. Baby, nie martwcie sie, jest ok, a nawet lepiej. Nic nie broiiiii. Quote
Pipi Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jestem u Alfika wlasnie. Nie martwcie sie, bo wszystko ok. Alfik obszczekal mnie od drzwi. Zachowuje sie jakby sie urodzil w tym domu. Nic nie niszczy i sam zostaje na salonach. Jest bardzo zakochany w pani. Bawi sie, biega po podworku, szczeka, jest wesolym kochanym pieskiem. Jest bardzo ładny?!. edit: zdublowaly sie posty, nie wiem dlaczego. Pierwszy nie poszedl, to napisalam drugi, a jak zatwierdzilam, to sie okazalo, ze pierwszy jest, przepraszam. Quote
Recommended Posts