wieso Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 przyszlam do Was aby sie troche odstresowac.....nadrobilam w czytaniu i sie zestresowalam, dobrze ze Dzordz juz powoli do przodu......Mroweczka przecudna.....taka do kochania a dlaczego Dzordz jej nie kocha, hm chyba on lubi takie rubensowskie jak Bibi a nie takie malizny wielkosci zapalki :) a w jakim wieku ona sie obraca ? Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 wieso napisał(a):a w jakim wieku ona sie obraca ? w XXI :lol: ;) a tak na serio to nie wiem, P. Jola mówiła że 2 lata, ale 2 lata to ona miała chyba ze 6 lat temu :roll: nie wiem - podebatuję o tym z wetem, ale na pewno więcej niż 5, szczeniaków musiała też rodzić sporo bo cycusie ma powyciągane jak na taką maliznę a co do Dżordża... niby odetchnęłam bo już się ładnie goi i chyba mu szew wyciągnę, ale... od tygodnia obserwuję że posikuje na legowisko, najpierw myślałam, że to jest mokre bo liże tam gdzie mu coś z tej ranki kapnęło, ale dziś sweterek moczem śmierdział, na legowisku też plama :( mój dziadulec kurde no... przeziębiony nie jest bo przecież na antybiotykach od tygodnia to nie może mieć infekcji pęcherza, może od tego ropnia ma coś tam podrażnione i to minie co? starość jest podła! Quote
wieso Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 posikuje, bo pewnie mu miesnie zwieraczy puszczaja, ze starosci i pewnie po tych wszystkich przejsciach.... u nas tez nie wesolo.....Hundisia marnieje, patrzy tymi wielkomi slepkami na nas a my nic nie mozemy....wet powiedzial ze mozemy sobie USG odpuscic, bo i tak jej nie mozna operowac, ma 15,5 lat, bo moze nie przezyc, nie wiem co robic ehhhh .... Quote
wilczy zew Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 biedny Zgredzik;Waszka czy masz lupę? bo ja Mrówka się zawieruszy... :D Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 wieso napisał(a):posikuje, bo pewnie mu miesnie zwieraczy puszczaja, ze starosci i pewnie po tych wszystkich przejsciach.... u nas tez nie wesolo.....Hundisia marnieje, patrzy tymi wielkomi slepkami na nas a my nic nie mozemy....wet powiedzial ze mozemy sobie USG odpuscic, bo i tak jej nie mozna operowac, ma 15,5 lat, bo moze nie przezyc, nie wiem co robic ehhhh .... ech najgorzej jak nic nie można pomóc :( trzymam za Was :kciuki: wilczy zew napisał(a):biedny Zgredzik;Waszka czy masz lupę? bo ja Mrówka się zawieruszy... :D śmiej się śmiej! dziś ją wzięłam do mamy żeby sama z Dżordżem nie została bo nie ufam mu jeszcze całkiem i tam się obawiałam czy się nie zawieruszy i będziemy szukać przez tydzień :D Dżordż wydawał się kiedyś być malutki :lol: a teraz o! jaki bysior się zrobił :loveu: a oni nawet do siebie podobni :D Quote
Luna_wro Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ja nie mogę, ale zabójcza para:cool3: prawie jak w matrixie:hmmmm: http://img820.imageshack.us/img820/9742/dsc0001mo.jpg Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 haha no jakiś matrix mi wyszedł :evil_lol: Prawie jak Justyna Kowalczyk i Marit Bjoergen :evil_lol: Dżordż podejmuje walkę o zwycięstwo iii wychodzi na prowadzenie dajesz Dżordż dajesz :multi: i krasnopiesek musiał się obejść smakiem :lol: Quote
WATACHA Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ha,ha,ha fajowskie zdjęcia a opisy pasujące jak ulał Quote
Luna_wro Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 oj nieładnie, nieładnie... Dżordż nieprawidłowo wyprzedza...z prawej!!!! to nie fair!!! http://img62.imageshack.us/i/dsc0032oq.jpg/ u nas już nie ma śladu po śniegu:-( leje deszcz... Quote
Andzike Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ja Dżordzyka uwielbiam, ale wcale się nie dziwię, że wszyscy szaleją na widok Mróweczki:loveu: Toż to mikropiesek! :D Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Andzike napisał(a):Ja Dżordzyka uwielbiam, ale wcale się nie dziwię, że wszyscy szaleją na widok Mróweczki:loveu: Toż to mikropiesek! :D ale frędzla na ogonie mieć nie będzie :diabloti: i te na uszach też obetniemy jak przestanie panikować :roll: ja już wiem czemu Wy tym mikropieskom tak namiętnie zostawiacie frędzle i pędzle :D bo oni panikują i nie pozwalają tego obciąć :evil_lol: Quote
Andzike Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 A wcale, że nie - po prostu nadworny mikropsiejski fryzjer zna tylko taką fryzurę, a pędzle na ogonie to jego "podpis" :D Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 a wcale, że tak :evil_lol: a Mrówka ma w ogóle jakoś tak chamsko obcięty ogonek :( nawet nie chcę myśleć .... :shake: Quote
wilczy zew Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 frędzle obcinaj;może Zgredzik się nadziębił i dlatego popuszcza; Sako posikiwał z przeziębienia,teraz sika normalnie Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 wilczy zew napisał(a):frędzle obcinaj;może Zgredzik się nadziębił i dlatego popuszcza; Sako posikiwał z przeziębienia,teraz sika normalnie ale jak mógłby dostać infekcji jak jest od tygodnia na antybiotykach i to dwóch bo było potrzebne szerokie spektrum :( Quote
malawaszka Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Dżordżowi wyjęłam dziś szwy - bardzo był kochany i grzeczny mimo, że nie wychodziły tak łatwo jak zazwyczaj bo od kastracji minęło już 13 dni i ta infekcja zrobiła tez swoje, ale udało się :loveu: nawet ine próbował kąsać tylko troszkę marudził, także pożegnaliśmy dziś klosz Mrówka już zaakceptowana, tylko w kuchni muszę mieć oko na Dżordża jak Mrówka się kręci między psami bo szczerzy... dziąsła :D a poza tym to Mrówka zaczyna szczekać hahaha ma głos krasnopieskowy, taki elfikowy - chciała poszczekać, trochę wyjąco jej wyszło :D były dziś pierwsze nieśmiałe próby zabawy z Dropsem - mam nadzieję, że Dżordż nie przejmie roli Pepy, która nie pozwalała się psom bawić i rozganiała :D ale podejrzewam go o to :D w domu Mrówka jest super fajna, bezobsługowa, odsypia jeszcze poprzednie życie, ale na dworze nie jest fajnie bo nie ma z nią kontaktu - panikuje na smyczy i biega bez sensu, chodzę z nią bez innych psów i gadam z nią i pomalutku się nauczy bo w tej chwili nie wyobrazam sobie jej na spacerze w mieście - bałabym się że ucieknie, a ona jest raczej z tych co bez smyczy jak się wystraszy to pójdzie w panice przed siebie i tyle ją widzieli bo mimo maleńkości to łapkami zasuwa szybko Quote
wieso Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 i jak u Was ? u nas troche lepiej, pokazalam TZ Mroweczke no i oczywiscie jego faworyta Dzordza, no i jakos fajnie sie zrobilo :) poszlam do kuchni a on sobie ogladal zdjecia, taka cisza mysle i de na gore i patrze a Tz na licytyuje psia sukienke dla Mroweczki :), powiem Wam padlam, mowie ze mu chyba po tym wszystkim ,no powiem padlo a on : skoro moglas dla Dzordza zrobic sweterek to ja moge dla Mroweczki kupic sukienke :)....padlam :) sukieneczka jak sukieneczka ale z napisem: jestem najpiekniejsza w parku :) szkoda ze obcojezycznie... malawaszko prosze podaj adres na pw bo gdzies mi sie zawieruszyl..... Quote
wilczy zew Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 czyli Zgredzik nie jest taki zły :) sukieneczka-padłam Quote
malawaszka Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='wieso']i jak u Was ? u nas troche lepiej, pokazalam TZ Mroweczke no i oczywiscie jego faworyta Dzordza, no i jakos fajnie sie zrobilo :) poszlam do kuchni a on sobie ogladal zdjecia, taka cisza mysle i de na gore i patrze a Tz na licytyuje psia sukienke dla Mroweczki :), powiem Wam padlam, mowie ze mu chyba po tym wszystkim ,no powiem padlo a on : skoro moglas dla Dzordza zrobic sweterek to ja moge dla Mroweczki kupic sukienke :)....padlam :) sukieneczka jak sukieneczka ale z napisem: jestem najpiekniejsza w parku :) szkoda ze obcojezycznie... malawaszko prosze podaj adres na pw bo gdzies mi sie zawieruszyl.....[/QUOTE] hihi wieso pisałyśmy w tym samym czasie chyba - odpowiedź na pytanie jak u nas - jest tuż nad Twoim postem :lol: haha ale jak to sukieneczka? dla Mrówki? rany rany :lol: lans na całego będzie :lol: piszę pw [quote name='wilczy zew']czyli Zgredzik nie jest taki zły :) [/QUOTE] on nigdy nie był zły - jego tylko trzeba zrozumieć i się z nim dogadać, jak z każdym psem, a że ma zylion lat to i swoje dziwactwa musi mieć ;) Quote
kajak Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Jezu to zdjęcie jak do reklamy tylko nie wiem jeszcze czego:lol: Quote
kakadu Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 pomędzę tradycyjnie: stronka ciągle nie dziala :( Quote
malawaszka Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='kakadu']pomędzę tradycyjnie: stronka ciągle nie dziala :([/QUOTE] wiem, miała być w zeszła niedzielę :( ja nie mogę nic zrobić poza czekaniem :( Quote
malawaszka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='kakadu']pomędzę tradycyjnie: stronka ciągle nie dziala :( już działa :loveu: dziś w nocy ma zostać dokończona/wykończona - pousuwane jamnicze pozostałości etc... ale już można zaglądać :) Quote
wilczy zew Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 czy ja mogę poprosić o mniejszy banerek aby był na miejsce tego co mam :modla: :modla: Quote
Recommended Posts