Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dudziaczku to teraz podniosę :cool3::cool3:
Szczeniaczki do domków,bo zima coraz bliżej...u mnie już śnieg...

Posted

To jeszcze raz podniosę :cool3:

Tyle ślicznych i na pewno kochanych psiaczków,a nikt się nimi nie interesuje :shake:
Ja bym z chęcią,któregoś wzięła,mam już 2 psy,ale mamę udało mi się przekonać,a tata za nim się nie zgodzić :-(:-(:-( Powiedział,że on nie chce azylu koło domu :-(:-(:angryy: Ehhh...

Posted

Witam. A do mnie napisała wczoraj następna osoba :) i jest "bardzo zainteresowana"..poza tym wydaje mi się że jest w porządku więc się cieszę :) Dzisiaj ma znów zadzwonić.. i już będę wiedzieć na czym stoimy :)
A jakby druga pani też się zdecydowała.. to będzie domek dla Violina :)

I tak wczoraj spał nasz "książę":P

Posted

beka napisał(a):
Jest chetna na sunie ale na podwórko (buda ale bez kojca) w wielu 3-4 mce. Docelowo Sokołow Podlaski , a pani z Wawy.
Sunia powinna docelowo być średnia ok 20-25 kg.
W domu jest mała szczekająca sunie.

Myślę, że te by się nadaly:

Lara i Milan

Pani z Malikowa przygarnęła sunię ze szczeniakami, które koczowały w opuszczonej ruderze.
Sama ma już 6 psów, jej mama też tyle i nie mogą tych psiaków zostawić. Nie udaje się jej również znaleźć domów, więc prosi o pomoc w adopcji.
Szczeniaki to piesek - Milan (czarny) i suczka - Lara (jasna). Mają ok. 3 miesiące.
Na razie są troszeńkę nieufne, ale szybko się oswajają.

Wilczkowate sunie - 4 szczenięta - same suczki - przywiezione do jędrzejowskiego azylu ze Szczecna koło Daleszyc. Koczowały tam razem z matką w rowie, bez żadnego schronienia. Oczywiście nikt ich tam nie karmił, nikogo nie obchodził ich los.
Mają w tej chwili ok. 2 miesiące i czekają na domy.

Na domy czekają jeszcze tylko dwie sunie, czarne-podpalane. Pozostałe dwie już w nowym domu.

Z mamą, która też szuka domu:

Posted

Oj książe książe :P śpioszku ty mały :D :cool3:

Posted

Przedstawiam Bąbla - drugiego synka zagłodzonej bokserki Beni z Jędrzejowa. Bąbel jest minimalnie mniejszy od brata. Pieski będą raczej większe - wystarczy spojrzeć na ich łapki.

Bąbel:

Jeszcze raz przypomina się Somek.

Posted

U mnie juz strasznie zimno...śniegu tyyyyle nasypało...
A szczeniaczki na działce siedzą,mam nadzieję,że u Was jest chociaż ciut cieplej i mniej śniegu...:shake::shake:

A co z Kajem ?

Posted

Tak czekam na przyjazd pieska....mam nadzieje że szybko znajdziemy mu dobry domek, a jego siostra Nutka, pojechała dzis do nowego domku do Bydgoszczy....trzymajcie kciuki aby ,,Cezar'' równie szybko znalzł domek...

Posted

Izuniu86 , a ja bardzo dziękuję Tobie i Perfetii za przechowanie Zuzi:loveu::loveu:.
Było bardzo dużo telefonów w jej sprawie, zdecydowałam się na panią z Płocka, która ma odebrać sunię w piątek od Perfetii .

Posted

To super, ze Zuzia ma zapewniony domek :lol:
Zapomnialam przekazac umowe adopcyjna Asi, bede musiala jej przywiesc jakos szybciutko na dniach by zdazyc przed piatkiem :oops:

Posted

Izuniu86, nie musisz zawozić tej umowy, ja Asi prześlę mailem.:lol:

Nie miałam czasu wcześnie o tym napisać, ale miałam wiadomości z nowego domu Bilbo:lol:.
Podobno jak dojechał, to był bardzo przestraszony, schował się gdzies pod stołem , troche powarkiwał , a nawet lekko ugryzł pania domu:diabloti::razz:.
Zostawili go w spokoju,żeby oswoił się z nową sytuacją i poszli spać. Ten pan mówi,że w nocy poczuł, jak Bilbo trąca go nosem w rękę, pogłaskał go, wtedy Bilbo wepchnął mu się do łóżka:evil_lol:. Na drugi dzień nie było już ani strachu, ani agresji, Bilbo jak zwykle po przełamaniu pierwszych lodów rozdawał buziaki:loveu:.
Państwo sa nim zachwyceni, bardzo im sie podoba , myślę,że wszystko jest ok.:lol:

Posted

Mnóstwo szczeniorków dalej czeka na domki!
W Kielcach na działce w takie zimno są Violinek , synek jamniczki Tiny i dwa borsuczki, z tym,że piesek idzie jutro do domu i zostaje dziewczynka.
Buda w takie zimno , to nie jest miejsce dla takich maleństw.:-(

No i bardzo dużo szczeniaczków w Jędrzejowie- wilczkowate sunie, pieski zagłodzonej bokserki, maleńkie psiaczki "szufladkowe".

Czekają też trochę większe szceniaczki, prześliczna Dudzia i reszta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...