Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potter Eliza_sk czy był jakis telefon w sprawie Somka?osoba wydawała się nim zauroczona:)Podobny zachwyt wzbudzały rudaski.
Wiolinek na wystawie był spokojniutki może dlatego, że zestresowany i zmęczony wszystkim a tu się okazuje taki łobuziak-nie pomyślałabym.Mam nadzieję, ze to męczenie go i ciąganie po wystawach opłaci się i Wiolinek znajdzie super dom.
Maju bardzo bardzo dziękujemy za zaoferowanie tymczasu.Wczoraj cały dzień byłam zdenerwowana tym, że Wiolinek będzie musiał wrócić na działkę im bliżej konca wystawy tym bardziej (moze temu byłam taka małomówna:)jesteś super:)

Posted

Violinka ma dzisiaj ogladac jeden facet /ale nie jest to kontakt z wystawy/, jeżeli nie pójdzie , to w środę pojedzie do Maji:loveu:.

Dwie szufladki jadą w środę do Warszawy, zabierze je jayo:loveu:.
A dzisiaj ma ktoś oglądać boksiowate szczeniorki, zobaczymy.

Borsuczka dalej marznie na działce, jak nic wcześniej się nie znajdzie, to chyba pojedzie w weekend na DT do Łodzi.
A to taka fajna sunieczka, i nikt jej nie chce.
Ale co się dziwić, jak nikt też nie chce przemiłej , całuśnej Frytki, która jest malutka i taka juz zostanie, w dodatku jest juz po sterylce. Czeka już bardzo długo i nic.:shake:

Posted

Pytam bo sporo osób na wystawie zachwycało sie rudaskami a Somek spodobał sie pani ze względu na smutne oczka...Byłam ciekawa czy ktoś z nich się odezwie

Posted

Dziewczyny pomóżcie, muszę zostawić Bemola na parę godzin, a on strasznie wyje jak zostaje sam choćby na 15 min :/ Co tu robić, nie ma nikogo kto by wtedy mógł się nim zająć...?

Posted

Pomóżcie, muszę zostawić Bemola na parę godzin, a on strasznie wyje jak zostaje sam choćby na 15 min :/ Co tu robić, nie ma nikogo kto by wtedy mógł się nim zająć...?

Posted

Przez tak działające dogo nie ma żadnego przepływu informacji:angryy:.

Borsuczka juz wczoraj została wydana do nowego domu:loveu:.

Nie wiem, czy osoba oferująca jej tymczas mogłaby w zamian wziąć Violinka?
Violinka miała wziąć w środę na DT Maja, ale wczoraj otruto jej prawdopodobnie psa :-( i jest w tej chwili z nim w Wa-wie na SGGW.

Nie mają szczęścia jakoś te szczeniaki Tiny, zarówno Bemolek w Krakowie i Violinek w Kielcach dalej czekaja na domy!!!

Wczoraj Potter wydała jednego bokserka, ale nie był to kontakt z wystawy, tylko ja skierowałam tam faceta.

Czyli z maluszków u Potter został boksiu-Bąbel i jedna szufladka - Kropka.

Posted

dobrze, że chociaż puchata kuleczka w nowym domu i maluszki jędrzejowskie :multi:, a co do Violinka nie mam kompletnego pojęcia co z nim robić :shake:
u mnie obawiam się, że nie da rady, ja w szkole jestem do 15 czasem dłużej od rana nie miał by się kto nim zająć :shake:
Violinek i Bemolek nadal czekają!
gdzie te domki? a kilka osób z wystawy wydawało mi się naprawdę konkretnych a tu nic :-(

ojj :placz::placz:trzymam kciuki Maju za pieska

Posted

Nastąpiła mała zmiana . Jutro do Warszawy jadą wszystkie 3 "szufladki ":loveu:.
Domki dla wszystkich , wydaje mi się,że bardzo dobre, znalalazły się dzięki Zuzi, czyli maleńkiej córeczce Pini:lol:, która miała b.duże powodzenie.
Było sporo telefonów w jej sprawie i kiedy Zuzia już znalazła domek, proponowałm ludziom "szufladki".

Przez tą przerwę na dogo nawet nie wiem, czy ja już pisałam, że Zuzia ma bardzo fajny domek:loveu:.
I bardzo chciałam podziękować za pomoc w przechowaniu niuni w Warszawie Izuni86 i Perfetii :iloveyou:.

Teraz bardzo pilna jest adopcja Bemolka i Violinka.

Czy nie znacie kogoś w Krakowie, kto mógłby pomóc Dee23 w przechowywaniu Bemolka, kiedy ona musi iść na zajęcia, są to dwa dni w tygodniu.

Bardzo też proszę , aby ktoś mógł zrobić Allegro Bemolkowi i Violinkowi :modla:.

Posted

Nawet nie dwa dni, w środę muszę iść na 1,5 godz. ale może uda mi się kogoś znaleźć, no i czwartek mam zajęcia od 8 ( no jak będzie trzeba to od 9.30) do 13..

Posted

kurcze jakie te wszystkie psiaki sa PIEKNE!! a moj kochany violinek:loveu: az mi sie plakac chce jak mysle o nim ze nie moze u mnie zostac:placz: i heh i lezy na moim pieknym kocyku pasuje mu:eviltong:
nie wierze ze ludzie nie maja dla nich litosci czemu wszyscy sa zawsze tacy obojetni!!:-( trzeba naprawde rozkrecic jakas wielka akcje albo cos;) zeby tylko pomoglo bo jak kazdy wie zbliza sie zima... i co wtedy z nii bedzie...??:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...