Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rudakacha napisał(a):
Deklaruję po 20 PLN na obydwie sunie czyli razem 40 PLN stałej. Ale mocna jestem w matmie, co...;-) Podajcie proszę namiary na nr konta. A tak na marginesie... zatłukłabym sq....synów "właścicieli"...

Bardzo dziekuje za deklaracje:loveu:
konto takie samo jak do wplaty na staruszka Misia.

Posted

diana79 napisał(a):
ok roczna suńka jest w DT w budzie a druga półroczna jest w tym samym DT w domu tak Dora?

Tak,zgadza sie.
Nie pisalam tego wczesniej,bo do konca nie bylo wiadomo,ktora sunia bedzie w hoteliku.
Miala jechac biala malutka sunia,ktora jest w rodzinie patologicznej,i biega po Szczebrzezynie w poszukiwaniu jedzenia.
Jednak nie udalo sie jej zlapac,a mialam na to tylko 2 dni,bylo bardzo zimno i bidulka sie gdzies skryla,ale nie zapomniam o niej,i tej pomocy niedlugo bede dla nie szukac.
Wobec czego pojechala Muszka z Michalowa.
Hotelik u DIF k/W-wy oplaca BiankaO.Bardzo dziekuje:loveu:
Bianka bedzie szukala suni domu:lol:
Po Muszke przyjechala Becia Lublin i zabrala ja do Lublina,dzieki:lol:
a z Lubilna zabierze ja niezawodna Ludka/ktorej ostatnio troche dokuczam;)/
Muszka w drodze do W-wy:lol:
Dzieki wielkie Ludka:lol::lol::lol:
Dziekuje wszystkim zaangazowanym w pomoc:lol::loveu::lol:

Posted

Przy dobrych wiadomosciach i niestety nie dobre:shake:
od psychicznie chorej kobiety zostaly zabrane szczeniaki,nie wiem ile
w sumie bylo ich 6 ,jeden mial zlamana lapke i juz nie zyje:-(
Krystyna zabrala je,ale nie wiem czy wszystkie,dzwonila,ze sa jakies problemy,caly czas plakala i nie moglam jej zrozumiec,mowila,ze szczeniaki sa w oplakanym stanie i zawiezli je od razu do weta
co dalej,nie wiem....:shake:

Posted

dlaczego zawsze "na drugą nóżkę" muszą być złe wieści :(
biedne szczeniaki :(

ale cieszę się że sunia pojechała do hoteliku, to jest tak która była w budzie tak?
dziękujemy Biance za hotelik oraz Baci Lublin i Ludce za transport :)
dziewczyny jesteście WSPANIAŁE!!!

Posted

Muszka będzie miała imię Karusia, ze względu na to, że u DIF jest już inna Muszka.
Hotelik jest w Halinowie, domowy. Karusia będzie wysterylizowana jak najszybciej i porobię jej ogłoszenia dopiero jak poznamy jej naturę.
Dzwoniłam do Ludki, droga przebiega spokojnie, mała jest zaciekawiona otoczeniem i trochę zestresowana wszystkimi wokół niej zmianami.
Za godzinę odbierze ją DIF.
Jutro założę jej oddzielny wątek i udostępnię tutaj, żebyście mogły śledzić dalsze jej losy.
Dziękuję za transport do Warszawy. :lol:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Krystyna zabrala je,ale nie wiem czy wszystkie,dzwonila,ze sa jakies problemy,caly czas plakala i nie moglam jej zrozumiec,mowila,ze szczeniaki sa w oplakanym stanie i zawiezli je od razu do weta

Trzy szczeniaki byly juz w stanie agonalnym,zostaly przez wetow uspione:-(
uratowane dwa,trafia na tymczas....

Posted (edited)

Dora, nie dokuczasz, a w kazdym razie nie dla siebie ...:)
Podroz bez problemow, pociag pusty, psinka grzecznie siedziala w otwartym transporterku, ale tak zaaferowana, ze nie chciala ani jesc, ani pic...choc w pociagu tradycyjnie tej zimy klimaty tropikalne. Juz na pewno jest na miejscu. Na dworcu nie umialam odpowiedziec na pytanie DIF, czy sunia nie jest szczennna, bo cycuchy podejrzanie duze.

Edited by ludka
Posted

Suniątko jest już u nas!
Nie będzie miała na imię ani "Muszka", bo jedną już mamy: Muszka
Ani Karusia, bo jedną już mamy: Karo
Będzie się chyba nazywała Masza!
Powiem jedno... baaaardzo mi się ta sunieczka podoba! Taki czarny, nastroszony, maleńki lisek! :loveu:
I niestety podejrzewam, że jest w ciąży. Jest dosyć gruba i ma wywalone cycuchy na wierzch! :(

Posted

DIF napisał(a):
Suniątko jest już u nas!
Nie będzie miała na imię ani "Muszka", bo jedną już mamy: Muszka
Ani Karusia, bo jedną już mamy: Karo
Będzie się chyba nazywała Masza!
Powiem jedno... baaaardzo mi się ta sunieczka podoba! Taki czarny, nastroszony, maleńki lisek! :loveu:
I niestety podejrzewam, że jest w ciąży. Jest dosyć gruba i ma wywalone cycuchy na wierzch! :(

Chyba jest..zostala zabrana juz takim stanie,

Posted

Jolanta08 napisał(a):
No to chyba sterylka konieczna.W ktorymś poście deklarowałam 10 zł na Maszę.Proszę o nr konta na pw

Sterylka będzie najszybciej jak tylko to możliwe.
Jolanta serdecznie dziękuję za deklarację dla Maszy, :loveu: ale ja sobie dam radę z opłatami dla niej, ona jest zdrowa.
Myślę że bardziej potrzebująca jest ta druga sunia, ze złamaną łapką, jej bardziej będą potrzebne pieniądze.
Osoby, które złożyły deklaracje na obie sunieczki, spokojnie mogą je przerzucić na tą drugą. Dziękuję :lol:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Bardzo dziekuje za deklaracje:loveu:
konto takie samo jak do wplaty na staruszka Misia.

Chcę się upewnić co do konta: Maria Elżbieta Szal..., Szczebrzeszyn? I jaki dać tytuł przelewu? Sorki, ale zwoje mi zamarzły:eviltong:

Posted

rudakacha napisał(a):
Chcę się upewnić co do konta: Maria Elżbieta Szal..., Szczebrzeszyn? I jaki dać tytuł przelewu? Sorki, ale zwoje mi zamarzły:eviltong:

Tytul przelewu:dla suni z Michalowa.

Posted

DORA1020 napisał(a):

zrobiłam wątek dla tych maluchów zapraszam :(

DT na CITO!! skrajnie zaniedbane szczeniaki!! pomocy!!!