Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.Ciemno .... cicho .....bol serdunko me rozrywa .... czeka juz na mnie ziemi czarnej pokrywa ..... juz nie powacham kwiatow na lace ....juz nie zobacze mych braci ....gdzie slonce?tak sobie myslal nasz maluni ....konajacy z glodu chlodu ....malenki piesek , ktorego wlasciciele na smierc skazali .... o Panie jeslis jest........... uchyl jeszcze raz swej Wielkosci , pomoz nam ludziom - ratowac to zycie bekresne , jakze piekne , jakze maluczkie ...........

[SIZE=2]PSIAK Z RODZINY PATOLOGICZNEJ
[SIZE=6]jakich jest sporo na tym terenie,psiak byl 3km od Szczebrzeszyna,sasiadka tych ludzi widziala co sie dzieje z psiakiem i zadzwonila do Krystyny.
[SIZE=6]Niestety nie moglam z nia jechac,nie wyrabiam czasowo,pojechala kudlataja.
[SIZE=6]Sasiadka juz wczwsniej zawiadamiala o problemie policje w Szczebrzesznie,ale policja problemu niw widziala.
[SIZE=6]Rodzina znecala sie nad psem,glodzila go i bila.W koncu psiak "znikl".
[SIZE=6]Sasiadka nie wiedzila co sie z nim stalo.Az kilka dni temu zobaczyla jak psina wyczolgala sie z komorki,ktos nie domknal drzwi od komorki i biedak sie wyczolgal.Zamkneli go tam,zeby dokonal zywota,bez jedzenia i picia,takze jak zobaczyl uchylone drzwi to sie wyczolgal,o wlasnych silach juz nie mogl.Te rany ,ktore widac na zdjeciu to odlezyny,dlugo lezal w tej ciemnej i zimnej komorce.
[SIZE=6]Dziewczyny wezwaly policje,ktora stanela po stronir oprawcow.
[SIZE=6]Odebralay psa i pojechaly z nim do wetow w Zamosciu , zbieramy kochani na dt , na zycie , na leczenie malenkosci ....
[SIZE=6]Z placzem Krystyna dzwonila do dr.Kulika z Zamoscia,chociaz bardzo byl zajety,jechal gdzies z rodzina,to wrocil i pomogl psiakowi.
Piesek przebywa w tej chwili na leczeniu w lecznicy.Z lecznicy niestety trafi do schroniska.
PILNIE POTRZEBNY BDT DLA PSIAKA.
On juz swoje przezyl.
Ale to nie koniec,jest tam jeszcze malutka sunia,ktora chca rozmnazac,oczywiscie glodna i zaniedbana,i maly 2miesieczny psiak,ktorego planuja szkolic do walki psow.
Nistety sasiadka tych ludzi nie widzi szczeniaka i boi sie najgorszego.

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Courier New]Kochani moi , moje janioly dogomaniusuiowe , piesio jest terz juz w schronisku w Zamosciu, przebywa w biurze , ma opieke i ciepelko , ale szukamy domku :iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla:szukamy dt ....aby serce cudne wydobrzalo![/FONT]

Posted

:iloveyou::iloveyou::modla::modla:cioteczki kochane witajcie , bedziemy prosic Dore1020 o wiesci o malutku cudnym , o wiecej zdjateczek , pisze na wateczku szczebrzeszunkow ze maluni ma sie tr lepiej , ze juz ogoneczkiem macha ja nic nie wiem kochane moje, musimy ratowac- serce moje wola , jest dt dla maluteczka kochaniiiiiiiiiii:helo::iloveyou::iloveyou:dt z milioscia i serduchem woielkim , dt platne 250 na miesiac , moga janioly juz przyjac malenkosci , kochane piszcie

Posted

:iloveyou::bye::thumbs::thumbs:witajcie ciotenki kochane , poprosze cioteczke Dora1020 aby wpisalala cos na watek, sama jestem ogr ciekawa :multi:aby niunius doszedl do zdroweczka:modla::modla:

Posted

Wiem od Krystyny,bo to ona byla u tych ludzi,ze kierownik schroniska w Zamosciu zabral do siebie do domu biedaka,nie mogl zostac w schronie,byl bardzo biedniutki i potrzebowal domku natychmiast.

Posted

malagos napisał(a):
A ta mała sunia.........pokażcie ją......

Mam tylko jedno zdjecie,zrobila suni tylko jedno,bo jak zobaczyla w jakim stanie jest psiak to ja sparalizowalo.Oczywiscie Kudlataja.Wysle zdjecie dianie to wstawi.Sunie trzeba zabrac,bo jak bedzie miala szczeniaki,w takiej rodzinie to problemy od nowa.

Posted

:iloveyou::modla:cieszymy sie ze kierownik sercem wzial maluczka odrazu , trzymamy mocno za jego zdrowenkooooo , a o jakiej sunieczce piszesz Doru?

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:iloveyou::modla:cieszymy sie ze kierownik sercem wzial maluczka odrazu , trzymamy mocno za jego zdrowenkooooo , a o jakiej sunieczce piszesz Doru?

o suni która została u tych oprawców :( i jest jeszcze u nich szczeniak :(

Posted

Tak,zostala jeszcze malutka sunia i szczeniaczek.Sunia u takich ludzi:angryy:
ale gdzie ja umiescic po zabraniu:shake:nie mamy takiego miejsca.Gdyby znalazl sie dla niej dt zabralibysmy malutka.
Wyslalam mailem dianie jedno/jakie mam /zdjecie suni/
Moze uda sie jutro wstawic

Posted

DORA1020 napisał(a):
Tak,zostala jeszcze malutka sunia i szczeniaczek.Sunia u takich ludzi:angryy:
ale gdzie ja umiescic po zabraniu:shake:nie mamy takiego miejsca.Gdyby znalazl sie dla niej dt zabralibysmy malutka.
Wyslalam mailem dianie jedno/jakie mam /zdjecie suni/
Moze uda sie jutro wstawic

[FONT=Franklin Gothic Medium][/FONT]

musimy jej jakoś pomóc :(

Posted

:modla::iloveyou::iloveyou::modla:ciotenki - sunienka slicznosci , malenkie serduszko , na bazarenku nic ....:-(:-(:-(a tu zima nadeszla i mrozy ......a sunia tam ...... przy tej ,,budzie ,, :placz:

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Te psinki trzeba koniecznie zabrać,czy przy tym schronisku jest hotel dla psiaków?

Niestety nie ma,ta sunia jest malutka,trzeba ja wydostac od tych "ludzi",zeby nie podzielila losu psinki zaglodzonego na smierc.
On juz znalazl swoje szczescie,ale ile wycierpial......a teraz to samo czeka sunie i szczeniaki,ktore na wiosne bedzie miala.