beta ata Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Aż mnie ścisnęło w dołku po przeczytaniu wątku... Quote
Becia Lublin Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 melduję się na wątku .... niestety dziś więcej nie mogę zrobić Quote
Havanka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dostałam info od Lary. Miałam nie zaglądać, bo zwyczajnie już nie wyrabiam. Ale niestety kliknęłam i wieści mnie zmiażdżyły ! dziewczyny, nie wiem jak pomóc. kasy nie wyłożę, bo nie mam. Może spróbuję zrobić jakiś bazarek, no i pomogę w ogłoszeniach. Quote
storozak Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 jestem na zaproszenie.... dobrze, że dziewczynki są już bezpieczne. Boję się jednak, że te potwory bo to na pewno nie ludzie lada moment załatwią sobie kolejne psiaki..... Quote
diana79 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 pomoc bazarkowa oraz w ogłoszeniach bardzo potrzebna jeżeli ktoś może zrobić ogloszenia to bardzo prosimy dziękuję że jesteście, musimy jakoś pomóc maleństwom :( Kontakt w sprawie adopcji jest do DORA1020: tel.664500434. [email protected] Quote
Anula Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jestem na zaproszenie Lara.Gdzie ta ustawa co obowiązuje to jakiś koszmar.Kiedy wreszcie cierpienie się skończy umęczonych zwierzaków! Mogę zasilić konto suń kwotą 50zł jednorazowo lub w pięciu ratach miesięcznych - jak wolicie Cioteczki.Tyle tylko mogę pomóc. Quote
phase Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 diana79 napisał(a):pomoc w ogłoszeniach bardzo potrzebna jeżeli ktoś może zrobić ogloszenia to bardzo prosimy Kontakt w sprawie adopcji jest do DORA1020: tel.664500434. [email protected] A zdjęcia jakieś ładniutkie, czy wgl jakieś zdjęcia od razu mogę prosić? Może dam radę to zrobię, ale nie dziś.. Quote
gryf80 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ja na zaproszenie,kurde nie mam kasy,ale co najwyżej podniosę.masakra coraz więcej psów ze szczebrzeszyna....i to same najgorsze wypadki.a co tam u tych psiaków teraz słychać. Quote
__Lara Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dzięki Wam kochane cioteczki! i wujkowie!!! Quote
Havanka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 diana79 napisał(a):pomoc bazarkowa oraz w ogłoszeniach bardzo potrzebna jeżeli ktoś może zrobić ogloszenia to bardzo prosimy dziękuję że jesteście, musimy jakoś pomóc maleństwom :( Kontakt w sprawie adopcji jest do DORA1020: tel.664500434. [email protected] To ja w takim razie spróbuję przygotować bazarek. Gdyby były jakieś ładne zdjęcia suń, to proszę o nie. Będą potrzebne do ogłoszeń. Quote
diana79 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 zdjęcia suniek dostałam tylko takie jakie są na poprzedniej stronie może Dorze uda się załatwić ładniejsze do ogłoszeń ale na razie są tylko takie bardzo dziękuję za ogłoszenia :) Quote
DORA1020 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 gryf80 napisał(a):ja na zaproszenie,kurde nie mam kasy,ale co najwyżej podniosę.masakra coraz więcej psów ze szczebrzeszyna....i to same najgorsze wypadki.a co tam u tych psiaków teraz słychać. A wiesz,to napewno nie koniec...Szczebrzeszyn otoczony wsia.ludzmi bez serc,gdybym o wszystkim chciala powiedziec..........:-(:-(:-( wczoraj Krystyna weszla/bez pozwolenia/ na posesje takiego czlowieka...bez serca...bo pies staruszek na lancuchu zadek przymarzl mu...i nie mogl sie ruszyc,tylko probowal wstac na przednie lapki,a tylu nie mogl oderwac od lodu:-( pies mieszka w za ciasnej budzie....byly tam dziewczyny z Elpisu z nowa buda dla psiaka,facet nie przyjal budy...powiedzial,ze pies bude ma...zostawily tylko pieskowi nowa obroze i lancuch:-( dzisiaj miala byc tam pomoc...tzn.zmuszenie faceta do przyjecia budy...horror:shake: piesek stary,cale zycie na lancuchu,nigdy w zyciu nie byl glaskany:-( moge jeszcze powiedziec o innych tragicznych sytuacjach....:shake: ale nie powiem....naprawde borykamy sie z duzymi problemami o Szczebrzeszynie jeszcze nie raz uslyszycie:shake: Quote
gryf80 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 przejeżdżam przez niego jak jadę z psami do janowa na "hasanie"lub na grzyby w lasy janowskie.ale staruszek jakis dziwny daja nowa budę darmą a on nie chce może opieka społeczna powinna się nim zająć,bo pewnie skoro tak mówi to chyba nie w pełni umysłowo.. Quote
DORA1020 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 diana79 napisał(a):5 miesięczna malizna czy ona mieszka w Dt w budzie czy w domu? Sunia jest w domu,to jeszcze malenstwo,podrosniety szczeniak,i w dodatku krotkowlosa. Quote
DORA1020 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 gryf80 napisał(a):przejeżdżam przez niego jak jadę z psami do janowa na "hasanie"lub na grzyby w lasy janowskie.ale staruszek jakis dziwny daja nowa budę darmą a on nie chce może opieka społeczna powinna się nim zająć,bo pewnie skoro tak mówi to chyba nie w pełni umysłowo.. Staruszek to pies....a facet wcale staruszkiem nie jest.....ale z jego umyslem a takze sercem napewno jest cos nie tak... Quote
Havanka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 DORA1020 napisał(a):A wiesz,to napewno nie koniec...Szczebrzeszyn otoczony wsia.ludzmi bez serc,gdybym o wszystkim chciala powiedziec..........:-(:-(:-( wczoraj Krystyna weszla/bez pozwolenia/ na posesje takiego czlowieka...bez serca...bo pies staruszek na lancuchu zadek przymarzl mu...i nie mogl sie ruszyc,tylko probowal wstac na przednie lapki,a tylu nie mogl oderwac od lodu:-( pies mieszka w za ciasnej budzie....byly tam dziewczyny z Elpisu z nowa buda dla psiaka,facet nie przyjal budy...powiedzial,ze pies bude ma...zostawily tylko pieskowi nowa obroze i lancuch:-( dzisiaj miala byc tam pomoc...tzn.zmuszenie faceta do przyjecia budy...horror:shake: piesek stary,cale zycie na lancuchu,nigdy w zyciu nie byl glaskany:-( moge jeszcze powiedziec o innych tragicznych sytuacjach....:shake: ale nie powiem....naprawde borykamy sie z duzymi problemami o Szczebrzeszynie jeszcze nie raz uslyszycie:shake: Tak się zastanawiam, czy nie warto byłoby postraszyć faceta. Przecież ewidentnie łamię ustawę o ochronie zwierząt !W nowym roku została podpisana jej nowelizacja. Jego obowiązkiem jest zapewnienie psu odpowiednich warunków życia. Nie rozumiem, do czego mają służyć nowe przepisy, jeżeli tak naprawdę nie mozna z nich korzystać a takie karykatury czują sie bezkarne i jeszcze kręcą nosem na udzielaną pomoc ! Quote
diana79 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dora to jest tragiczne co piszesz... :( Quote
Fiks Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Już nie mogę finansowo wspomóc, przepraszam :( Choć podniosę.... Quote
DORA1020 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 diana79 napisał(a):Dora to jest tragiczne co piszesz... :( Nie napisalam jeszcze o wszystkich przypadkach:-( kiedys jakas dziewczyna ze Szczecina powiedziala mi,ze cieszy sie ,ze nie mieszka w tych stronach.....nie dziwie sie jej....tutaj ludzie bardzo zle traktuja zwierzeta:-( kiedys Krystyna zobaczyla chorego kotka,zwrocila ludziom uwage,ze trzeba go zawiezc do lekarza,to baby malo nie skonaly ze smiechu....kota do lekarza?...zdechnie i po krzyku.... nie...wystarczy...juz nic nie pisze.... Quote
rudakacha Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Deklaruję po 20 PLN na obydwie sunie czyli razem 40 PLN stałej. Ale mocna jestem w matmie, co...;-) Podajcie proszę namiary na nr konta. A tak na marginesie... zatłukłabym sq....synów "właścicieli"... Quote
__Lara Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 rudakacha napisał(a):Deklaruję po 20 PLN na obydwie sunie czyli razem 40 PLN stałej. Ale mocna jestem w matmie, co...;-) Podajcie proszę namiary na nr konta. A tak na marginesie... zatłukłabym sq....synów "właścicieli"... Dziękujemy :D :D :D Quote
Nadziejka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 (edited) :iloveyou::iloveyou::ylsuper::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:kochane moje , Anecia nasza , anetaa200 podarowala rzeczy na bazarus dla Szczebrzuniow , juz czynny:multi: http://www.dogomania.pl/threads/222238-Anetaa200-sercem-zaprasza-dla-Szczebrzunkowoa-kochani!-od-3.02-11.02-godz-22.00 Edited February 2, 2012 by ewa gonzales Quote
Recommended Posts