BBeta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kinia napisał(a):Zadam pytanie czy ktoś jutro będzie? Tak na przyszłość, jak planujecie spacer i chcecie żeby ktoś do was dołączył to podajcie konkretne miejsce i dokładną godzine, bo Bielsko jest duże, a dzień długi Quote
anndzia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A dlaczego nie łąka koło lotniska? U mnie blisko :) Quote
Melka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No i co tak ucichło? :razz: Bielsko zapadło w sen zimowy? ;) Quote
peate Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 w niedzielę, w okolicach "trzech lipek" na Sarnim Stoku, w Bielsku zaginął 15 letni Kacperek :-( miał na sobie szelki i adresówkę .. jest niewielki, łagodny i wesoły .. dzisiaj mija już trzeci dzień ... :placz: 15letni Kacperek przyszedŁ do schroniska na chwilę....nikt po niego nie wróciŁ :-( tu jest plakat, gdyby ktoś chciał wydrukować i powiesić gdzieś w swojej okolicy .. psiarze z bielska i okolic rozglądajcie się, pomóżcie znaleźć Kacperka :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f96/bielsko-biala-zaginal-15-letni-staruszek-130871/ Quote
peate Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 alarm odwołany :lol: Kacperek się odnalazł :multi: Quote
BBeta Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Temat stoi w miejscu, czyżby nikt nie miał czasu? My się chętnie wybierzemy na jakiś spacer, tylko najlepiej w jak najmniejszej grupie (dwa, trzy psy) ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Obawiam się, że wejście na Dogomaniackie lotniskowe tereny jest obecnie niemożliwe z powodu ogromu śniegu :razz: 1 Quote
basia bonnie Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pinczerka, można zmienić miejsce :cool3: w dodatku po ogromnym śniegu z psami sie zarąbiście chodzi :loveu: Quote
Iss Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 uuuu a bielszczanie wciąż milczą :shake::shake::shake::shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ludzie Beskidów! Zbierać się, zbierać ;) Ja niestety we wtorek odpadam. Quote
Szarik Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Obawiam się, że na obecnym etapie mój 'mały' byłby zbyt problematyczny, aby spotkać się w takiej grupie. Moje barki również mogą tego nie przeżyć, także najlepiej dla wszystkich będzie jak my rownież 'odpadniemy' :diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ja we wtorek też nie dam rady.. Słuchajcie, tradycja bielskich spacerów podupada, a takie wypalanie z pytaniami "kto da rade na spacer za 2 dni" na pewno nie przyniesie żadnego spaceru.. Dawniej zawsze planowaliśmy bardziej odległy termin,żeby wszystkim/większości pasowało.. :cool3: jeśli bielszczanie chcą ,to zmobilizujmy się i zgrajmy :cool3: ale na jakiś bardziej odległy termin i dogodne miejsce.. bo dogospacerku coś już dawno nie mieliśmy :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Proponuję jak zwykle the beściarskie i jedyne miejsce - lotniskowo-zacmentarne pola :evil_lol: Quote
Marta&Karmen Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Zgadzam się z Basią;) najlepiej ustalmy dalszy termin, np jakiś weekend majowy... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Co do weekendów majowych to ja się pisze dopiero od 16.05., albo ewentualnie 10.05.(niedziela). Quote
Marta&Karmen Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 my 10.05 odpadamy - komunia kuzynki... następny weekend (16-17.05)może być w sumie, tylko i w sobotę i w niedziele są wystawy, a jeszcze nie wiem na która pojadę... A następne weekendy mam wolne:multi: Quote
basia bonnie Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nam też pasuje bardziej 16 czy tam 17;) być moze nawet dogomaniaczka Estera wtedy by zawitała na nasz spacerek :diabloti::evil_lol: Szarik, Dobcia, BBeta i reszta? Wam pasuje?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nam pasuje, obojętne, czy sobota czy niedziela :) Monika pewnie, jak się pojawi, to bez Szarego. A Estera również z psem, czy tylko jako Dogomaniaczka? :) Oj tak Jadziu, Gizmo stęsknił się za Negro! :evil_lol: Quote
Szarik Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Szarik? Zależy kto pójdzie... poza tym na obecnym etapie nie ryzykowałabym spotkania Szary-Gizmo, chłopak mi dorósł :roll: Quote
BBeta Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nas raczej nie będzie, z tego co pamiętam Gizmo nie toleruje innych samców, M. jest uległy, czasem aż za bardzo, ale ze strachu może pokazać zęby Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 BBeta, Gizmo toleruje inne psy, póki nie włażą mu na głowę. To nie tak, że zobaczyłby Mutu i skoczyłby mu do gardła. Tylko wtedy, jeśli mały np.pchałby mu ciągle łapy na kark, albo by warczał. Mimo wszystko zapraszam, jeśli tylko my stoimy na przeszkodzie - panuję nad pinczerem, zawsze możemy się spotkać parę minut wcześniej i "sprawdzić" panów. Jeśli coś by nie grało to po prostu odstawiłabym Gizmo do domu i byłoby po sprawie :) Quote
Iss Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 więc jak będzie z tym spacerem ? widzę, że bielszczanie to dość leniwi są ... nic się Was wyciągnąć nie da . Quote
Recommended Posts