Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od przedwczoraj jesteśmy już mieszkańcami Bielska. Mam nadzieję że Wasze uprzejme propozycje pomocy w socjalizacji mojego małego dzikusa są dalej aktualne. ;)

Przepraszam za OT: czy możecie dać mi namiary na dobry sklep zoologiczny w BB? Potrzebuję kupić maluszkowi kaganiec.

Pozdrawiam
Tomek

Posted

[quote name='Tomek K']Od przedwczoraj jesteśmy już mieszkańcami Bielska. Mam nadzieję że Wasze uprzejme propozycje pomocy w socjalizacji mojego małego dzikusa są dalej aktualne. ;)

Przepraszam za OT: czy możecie dać mi namiary na dobry sklep zoologiczny w BB? Potrzebuję kupić maluszkowi kaganiec.

Pozdrawiam
Tomek

Zależy co rozumiesz przez DOBRY :) W Sferze jest dobry zoolog, ale niestety zdzierają ceny zawodowo. Osobiście polecam zoolog w Carrefourze lub Auchan - mają duży wybór i przystępne ceny. I z mniejszych i tańszych, ale tez zaufanych to polecam sklep zoologiczny ARA na ul. Wadowickiej 50(górna część os.Beskidzkiego, od strony Lotniska).

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zależy co rozumiesz przez DOBRY :)
Szeroki asortyment i przystępne ceny. ;)

Musze kupić kilka rzeczy, ale najbardziej zależy mi na dobraniu odpowiedniego kagańca.

Kompletnie nie znam miasta i poruszam się po omacku. :oops: Czy jest jakiś zoologiczny w okolicy ulicy Grunwaldzkiej?

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Najbliższy od Grunwaldzkiej będzie chyba zoologiczny na ul.Kraśnickiego - ulica która schodzi w dół do placu Chrobrego(na którym jest zamek) ;)

To jest najgorszy zoologiczny w jakim kiedykolwiek byłem, kompletnie nic nie mają do zaoferowania. ;) Muszę się wybrać do jakiegoś dużego.

Gdyby któraś z drogich pań miała ochotę na spacerek z naszym stadem, to jesteśmy dyspozycyjni i dostosujemy się do wybranego miejsca i czasu. :)

Pozdrawiamy
ATV

• 2 weeks later...
Posted

My chętnie spotkamy się zarówno w większej grupie jak i indywidualnie.

Okolice B-B są cudne, zdecydowanie jest gdzie spacerować. Szkoda tylko, że Viggo nie ma kolegi/koleżanki. :placz:

Posted

Bielszczanie i okoliczanie(? :evil_lol:) - to co? Jakiś kolejny spacer? :) Specjalnie zeby Vigo mógł wybierać w towarzystwie? :)

Ja od razu mówię, że jestem do przyszłego piątku w Bielsku, potem wracam dopiero 12 lipca.

Posted

hmm, my też spróbujemy się pojawić, ale to zależy czy będę w formie:evil_lol:
też jestem do przyszłego piątku, potem wracam około 11 lipca...

z tym że Karmen kompanem do zabaw raczej nie jest:lol: tym bardziej dla ONka;)

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
hmm, my też spróbujemy się pojawić, ale to zależy czy będę w formie:evil_lol:
też jestem do przyszłego piątku, potem wracam około 11 lipca...

z tym że Karmen kompanem do zabaw raczej nie jest:lol: tym bardziej dla ONka;)

Karmen nie lubi szczeniaków? Bo z tego co mi wiadomo to Vigo to jeszcze młodziak :)

Tebel by się przydała :evil_lol: Ale brat przyjeżdża dopiero w lipcu.

Posted

No właśnie pogoda paskudna i jutro pewnie będzie podobnie.

No to ustalmy inny termin. Kiedy Wam pasuje? I gdzie?

Pozdrawiamy.
ATV

PS Viggo ma 4 miesiące i lubi Labki. ;)