basia bonnie Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 My już wyruszamy ;) w razie czego mój nr tel. 793290582 ;) do zobaczenia:loveu: Quote
NightQueen Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kto z was się wybiera na wystawę psów w Krakowie 27 - 28.06.2009? :cool3: Quote
Marta&Karmen Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 my niestety w tym roku nie jedziemy:placz: Quote
NightQueen Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Marta&Karmen napisał(a):my niestety w tym roku nie jedziemy:placz: szkoda Ja się wybieram, jestem ciekawa kto jeszcze z okolic jedzie ;) Quote
Tomek K Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Od przedwczoraj jesteśmy już mieszkańcami Bielska. Mam nadzieję że Wasze uprzejme propozycje pomocy w socjalizacji mojego małego dzikusa są dalej aktualne. ;) Przepraszam za OT: czy możecie dać mi namiary na dobry sklep zoologiczny w BB? Potrzebuję kupić maluszkowi kaganiec. Pozdrawiam Tomek Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Tomek K']Od przedwczoraj jesteśmy już mieszkańcami Bielska. Mam nadzieję że Wasze uprzejme propozycje pomocy w socjalizacji mojego małego dzikusa są dalej aktualne. ;) Przepraszam za OT: czy możecie dać mi namiary na dobry sklep zoologiczny w BB? Potrzebuję kupić maluszkowi kaganiec. Pozdrawiam Tomek Zależy co rozumiesz przez DOBRY :) W Sferze jest dobry zoolog, ale niestety zdzierają ceny zawodowo. Osobiście polecam zoolog w Carrefourze lub Auchan - mają duży wybór i przystępne ceny. I z mniejszych i tańszych, ale tez zaufanych to polecam sklep zoologiczny ARA na ul. Wadowickiej 50(górna część os.Beskidzkiego, od strony Lotniska). Quote
Tomek K Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zależy co rozumiesz przez DOBRY :) Szeroki asortyment i przystępne ceny. ;) Musze kupić kilka rzeczy, ale najbardziej zależy mi na dobraniu odpowiedniego kagańca. Kompletnie nie znam miasta i poruszam się po omacku. :oops: Czy jest jakiś zoologiczny w okolicy ulicy Grunwaldzkiej? Quote
BBeta Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Tomek K']Kompletnie nie znam miasta i poruszam się po omacku. :oops: Czy jest jakiś zoologiczny w okolicy ulicy Grunwaldzkiej? www.zumi.pl Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Najbliższy od Grunwaldzkiej będzie chyba zoologiczny na ul.Kraśnickiego - ulica która schodzi w dół do placu Chrobrego(na którym jest zamek) ;) Quote
Tomek K Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Najbliższy od Grunwaldzkiej będzie chyba zoologiczny na ul.Kraśnickiego - ulica która schodzi w dół do placu Chrobrego(na którym jest zamek) ;) To jest najgorszy zoologiczny w jakim kiedykolwiek byłem, kompletnie nic nie mają do zaoferowania. ;) Muszę się wybrać do jakiegoś dużego. Gdyby któraś z drogich pań miała ochotę na spacerek z naszym stadem, to jesteśmy dyspozycyjni i dostosujemy się do wybranego miejsca i czasu. :) Pozdrawiamy ATV Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja proponuję spacer w większym gronie - tylko nie wiem, czy ktoś będzie w stanie :) Quote
Tomek K Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 My chętnie spotkamy się zarówno w większej grupie jak i indywidualnie. Okolice B-B są cudne, zdecydowanie jest gdzie spacerować. Szkoda tylko, że Viggo nie ma kolegi/koleżanki. :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Bielszczanie i okoliczanie(? :evil_lol:) - to co? Jakiś kolejny spacer? :) Specjalnie zeby Vigo mógł wybierać w towarzystwie? :) Ja od razu mówię, że jestem do przyszłego piątku w Bielsku, potem wracam dopiero 12 lipca. Quote
Tomek K Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Może niedziela (21.06)? Godzina i miejsce dowolne. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tomek K napisał(a):Może niedziela (21.06)? Godzina i miejsce dowolne. My jestesmy jak najbardziej za :) Niestety przez brak transportu znów możemy pojawić się tylko na bielskim lotnisku. Quote
Marta&Karmen Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 hmm, my też spróbujemy się pojawić, ale to zależy czy będę w formie:evil_lol: też jestem do przyszłego piątku, potem wracam około 11 lipca... z tym że Karmen kompanem do zabaw raczej nie jest:lol: tym bardziej dla ONka;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Marta&Karmen napisał(a):hmm, my też spróbujemy się pojawić, ale to zależy czy będę w formie:evil_lol: też jestem do przyszłego piątku, potem wracam około 11 lipca... z tym że Karmen kompanem do zabaw raczej nie jest:lol: tym bardziej dla ONka;) Karmen nie lubi szczeniaków? Bo z tego co mi wiadomo to Vigo to jeszcze młodziak :) Tebel by się przydała :evil_lol: Ale brat przyjeżdża dopiero w lipcu. Quote
Marta&Karmen Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Karmen nie lubi szczeniaków? Bo z tego co mi wiadomo to Vigo to jeszcze młodziak :) ona lubi tylko te psy z którymi wygrywa:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Obawiam się, że jutro niestety pogoda przeszkodzi nam w dogo-spacerze. Was zapraszam do zmowy na następny weekend - my dołączymy po 12 lipca :) Quote
basia bonnie Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jeśli jakiś spacerek będzie w tygodniu, znaczy w dni robocze i przed 19 lipca to my z chęcią wpadniemy:loveu: Quote
Tomek K Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No właśnie pogoda paskudna i jutro pewnie będzie podobnie. No to ustalmy inny termin. Kiedy Wam pasuje? I gdzie? Pozdrawiamy. ATV PS Viggo ma 4 miesiące i lubi Labki. ;) Quote
Iss Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tomek K, w jakiej części mieszkacie ? Moja Lorena to labka :P Quote
Iss Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 no to macie blisko do parku przy BCKu , możnaby sę tam kiedyś spotkać :) Quote
Tomek K Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Iss']Tomek K, w jakiej części mieszkacie ? Moja Lorena to labka :P W centrum, na Grunwaldzkiej. Quote
Tomek K Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Iss napisał(a):no to macie blisko do parku przy BCKu , możnaby sę tam kiedyś spotkać :) BCKu? :shake: Quote
Recommended Posts