Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tomek K napisał(a):
Proponowałbym w takim razie inne miejsce, gdzieś gdzie można spuścić psiaki ze smyczy. :)

W tym parku byłem tylko raz i obiecałem sobie że więcej tam nie wrócę. :lol:

a dlaczegóż to ?

Posted

Tomku - tak trzymać! :evil_lol:
Dodatkowo regularnie chodzą tam patrole i faktycznie pilnują, czy psy chodzą na smyczy. I czy się po nich sprząta ;)

Jest tyle różnych innych miejsc dookoła Bielska, że aż szkoda pchać się do centrum :)

Posted

Proponowałbym w takim razie inne miejsce, gdzieś gdzie można spuścić psiaki ze smyczy. :)

W tym parku byłem tylko raz i obiecałem sobie że więcej tam nie wrócę. :lol:

Posted

Iss napisał(a):
a dlaczegóż to ?

Jestem przyzwyczajony do dużych przestrzeni. ;) Poza tym za dużo ludzi bez psiaków się tam błąka i tylko się krzywo patrzą. :lol:

B-B ma piękną okolicę, jak tylko mam czas zawsze jadę kilka kilometrów za miasto - tam naprawdę można odpocząć - lub się zmęczyć - jak kto woli. ;)

• 3 weeks later...
Posted

Ja tam bym była chętna na spacerek koło Wadowic. Z Kęt jest 15-20 minut drogi, właśnie dzisiaj byłam. Bardzo potrzebne mi jest to spotkanie, nawet nie zależy mi z kim, bo muszę zobaczyć, jak Dżaki będzie reagował na jeszcze innego psiaka. Jeśli już się z kimś u mnie spotkam, to później pewnie z moimi rodzicami nie będzie problemu, żeby dojechać do kogoś. ;)
Mam nadzieję, że jakiś ludź się znajdzie ;D

• 4 weeks later...
Posted

Ana04 napisał(a):
A jest ktoś z Bystrej obok Bielska? :cool3:

Wilkowice pozdrawiają ;)
Jestem zmotoryzowana więc mogę podjechać.
Ogólnie nie pcham się z psami do centrum, raczej w miejsca gdzie jest jak najmniej ludzi.

Posted

Złośnica napisał(a):
Wilkowice pozdrawiają ;)
Jestem zmotoryzowana więc mogę podjechać.
Ogólnie nie pcham się z psami do centrum, raczej w miejsca gdzie jest jak najmniej ludzi.

:crazyeye:
Szczerze, myślałam, że nikt się nie znajdzie. :eviltong:
Btw, widziałam kiedyś białego bullka w Bystrej, może to Ty byłaś? :evil_lol:

Posted

W Wilkowicach/Bystrej można nas spotkać na Grabeczniku lub na polach koło Świniarni, teraz już w obstawie 2 bulków. Czasami podchodzimy/podjeżdżamy na rowerach z psami pod Magnusa.

W Bielsku różnie, na nogach z Wilkowic śmigam na błonia od strony Bystrej w tygodniu, kiedy jest zdecydowanie mniej ludzi. Albo pod wieczór robię rowerkową trasę ( oczywiście z bulkami ) do Bielska do Gemini.
Bardzo rzadko Wapiennica, Lotnisko bo się muszę użerać z debilami mimo, że moje psy zawsze na smyczach :mad: Na Lotnisko jeżdżę czasami o 6-7 rano...wtedy moje psy ćwiczą i biegają do woli.

Ana, chętnie zapoznam swoją młodą buliśke z ONkiem;)

Posted

[quote name='Złośnica']W Wilkowicach/Bystrej można nas spotkać na Grabeczniku lub na polach koło Świniarni, teraz już w obstawie 2 bulków. Czasami podchodzimy/podjeżdżamy na rowerach z psami pod Magnusa.

Na Grabeczniku w zeszłym roku widziałam białego bullka. :razz: Chodzę tamtędy często z piesą.

W Bielsku różnie, na nogach z Wilkowic śmigam na błonia od strony Bystrej w tygodniu, kiedy jest zdecydowanie mniej ludzi.

Na błonia lasem też chodzimy. I pod Magnusem nas czasem można spotkać. ;)
Lubię też chodzić na pola za kościołem w Bystrej Krakowskiej.
Ana, chętnie zapoznam swoją młodą buliśke z ONkiem;)

Młodą, tzn? Bo niestety moja sucz raczej średnio się z suczkami dogaduje, chociaż kilka młodszych od siebie bardzo polubiła. :eviltong:

Posted

Uzi ma roczek i jeszcze się jej głupoty trzymają, ale do ONów ma dziwny dystans, pewnie przez tego ONa co jest przy zoologu w Bystrej bo ją kilka razy przyatakował dlatego chciałam ją oswoić z ONami. Luger ma 6 lat i toleruje suki, natomiast z samcami różnie. Spacer równoległy nie stanowi dla żadnego z moich psów problemu i właściwie na tym polegają pierwsze spotkania.
Jeśli masz czas i ochotę to zapraszamy na próbe ;) nie taki bull starszny jak się ludziom wydaje.

Posted

Czas mam, w końcu jeszcze 2 tygodnie wakacji. Ochotę też bo lubię spacery z innymi psami. Tylko trochę się boję, jak Aza zareaguje na suczkę, nie chciałabym żeby ten jej dystans się zwiększył.

• 1 month later...
Posted

Haloo Bielsko!Chciałam zapytać gdzie można fajnie pospacerowac z pieskiem?Mieszkam w Bielsku 2 lata, ale znane mi miejsca to lotnisko, dębowiec/szyndzielnia albo pola na złotych łanach. Teraz wprowadza się do mnie mój piesek i chciałąbym żeby chodził w jakieś fajne miesjsca gdzie będzie mógł poszaleć i zintegrować się z innymi psiakami. Prosze o pomoc;)

• 2 weeks later...
Posted

Magnesiatko napisał(a):
Spacerujecie jeszcze czasem wspólnie? :)

Na spacer w większym gronie, jak widać, raczej się nie zapowiada :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

W ostatni weeknd zaliczyliśmy bardzo kameralny spacer przez bielskie Błonia.
Nie było czasu robić zdjęć bo ciągle byliśmy w ruchu, ale pogoda nam dopisała.
Od lewej Luger, Aza, Uzi i T-Rex.
[U][COLOR=#810081][URL="http://img195.imageshack.us/i/wszyscypieknie.jpg/"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9104/wszyscypieknie.th.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/U]