Iss Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bielskie Centrum Kultury - spory budynek przy parku i fontannie, widać go z ulicy Piastowskiej. Quote
Tomek K Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Masz na myśli ten malutki park przy ulicy Chopena? Quote
Iss Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tomek K napisał(a):Proponowałbym w takim razie inne miejsce, gdzieś gdzie można spuścić psiaki ze smyczy. :) W tym parku byłem tylko raz i obiecałem sobie że więcej tam nie wrócę. :lol: a dlaczegóż to ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tomku - tak trzymać! :evil_lol: Dodatkowo regularnie chodzą tam patrole i faktycznie pilnują, czy psy chodzą na smyczy. I czy się po nich sprząta ;) Jest tyle różnych innych miejsc dookoła Bielska, że aż szkoda pchać się do centrum :) Quote
Tomek K Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Proponowałbym w takim razie inne miejsce, gdzieś gdzie można spuścić psiaki ze smyczy. :) W tym parku byłem tylko raz i obiecałem sobie że więcej tam nie wrócę. :lol: Quote
Iss Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 w centrum też można znaleźć takie miejsca wystarczy chcieć :) Quote
Tomek K Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Iss napisał(a):a dlaczegóż to ? Jestem przyzwyczajony do dużych przestrzeni. ;) Poza tym za dużo ludzi bez psiaków się tam błąka i tylko się krzywo patrzą. :lol: B-B ma piękną okolicę, jak tylko mam czas zawsze jadę kilka kilometrów za miasto - tam naprawdę można odpocząć - lub się zmęczyć - jak kto woli. ;) Quote
Tomek K Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Pogoda wciąż nie dopisuje, ale możemy odgórnie ustalić termin spotkania, najwyżej się znowu przełoży. ;) Quote
Kilche Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja tam bym była chętna na spacerek koło Wadowic. Z Kęt jest 15-20 minut drogi, właśnie dzisiaj byłam. Bardzo potrzebne mi jest to spotkanie, nawet nie zależy mi z kim, bo muszę zobaczyć, jak Dżaki będzie reagował na jeszcze innego psiaka. Jeśli już się z kimś u mnie spotkam, to później pewnie z moimi rodzicami nie będzie problemu, żeby dojechać do kogoś. ;) Mam nadzieję, że jakiś ludź się znajdzie ;D Quote
Złośnica Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ana04 napisał(a):A jest ktoś z Bystrej obok Bielska? :cool3: Wilkowice pozdrawiają ;) Jestem zmotoryzowana więc mogę podjechać. Ogólnie nie pcham się z psami do centrum, raczej w miejsca gdzie jest jak najmniej ludzi. Quote
Ana04 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Złośnica napisał(a):Wilkowice pozdrawiają ;) Jestem zmotoryzowana więc mogę podjechać. Ogólnie nie pcham się z psami do centrum, raczej w miejsca gdzie jest jak najmniej ludzi. :crazyeye: Szczerze, myślałam, że nikt się nie znajdzie. :eviltong: Btw, widziałam kiedyś białego bullka w Bystrej, może to Ty byłaś? :evil_lol: Quote
Złośnica Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 W Wilkowicach/Bystrej można nas spotkać na Grabeczniku lub na polach koło Świniarni, teraz już w obstawie 2 bulków. Czasami podchodzimy/podjeżdżamy na rowerach z psami pod Magnusa. W Bielsku różnie, na nogach z Wilkowic śmigam na błonia od strony Bystrej w tygodniu, kiedy jest zdecydowanie mniej ludzi. Albo pod wieczór robię rowerkową trasę ( oczywiście z bulkami ) do Bielska do Gemini. Bardzo rzadko Wapiennica, Lotnisko bo się muszę użerać z debilami mimo, że moje psy zawsze na smyczach :mad: Na Lotnisko jeżdżę czasami o 6-7 rano...wtedy moje psy ćwiczą i biegają do woli. Ana, chętnie zapoznam swoją młodą buliśke z ONkiem;) Quote
Ana04 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Złośnica']W Wilkowicach/Bystrej można nas spotkać na Grabeczniku lub na polach koło Świniarni, teraz już w obstawie 2 bulków. Czasami podchodzimy/podjeżdżamy na rowerach z psami pod Magnusa. Na Grabeczniku w zeszłym roku widziałam białego bullka. :razz: Chodzę tamtędy często z piesą. W Bielsku różnie, na nogach z Wilkowic śmigam na błonia od strony Bystrej w tygodniu, kiedy jest zdecydowanie mniej ludzi. Na błonia lasem też chodzimy. I pod Magnusem nas czasem można spotkać. ;) Lubię też chodzić na pola za kościołem w Bystrej Krakowskiej. Ana, chętnie zapoznam swoją młodą buliśke z ONkiem;) Młodą, tzn? Bo niestety moja sucz raczej średnio się z suczkami dogaduje, chociaż kilka młodszych od siebie bardzo polubiła. :eviltong: Quote
Złośnica Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Uzi ma roczek i jeszcze się jej głupoty trzymają, ale do ONów ma dziwny dystans, pewnie przez tego ONa co jest przy zoologu w Bystrej bo ją kilka razy przyatakował dlatego chciałam ją oswoić z ONami. Luger ma 6 lat i toleruje suki, natomiast z samcami różnie. Spacer równoległy nie stanowi dla żadnego z moich psów problemu i właściwie na tym polegają pierwsze spotkania. Jeśli masz czas i ochotę to zapraszamy na próbe ;) nie taki bull starszny jak się ludziom wydaje. Quote
Ana04 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Czas mam, w końcu jeszcze 2 tygodnie wakacji. Ochotę też bo lubię spacery z innymi psami. Tylko trochę się boję, jak Aza zareaguje na suczkę, nie chciałabym żeby ten jej dystans się zwiększył. Quote
Złośnica Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy ;) moje GG 5495237 albo mail [email protected] to się umówimy Quote
nova.nathalia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Haloo Bielsko!Chciałam zapytać gdzie można fajnie pospacerowac z pieskiem?Mieszkam w Bielsku 2 lata, ale znane mi miejsca to lotnisko, dębowiec/szyndzielnia albo pola na złotych łanach. Teraz wprowadza się do mnie mój piesek i chciałąbym żeby chodził w jakieś fajne miesjsca gdzie będzie mógł poszaleć i zintegrować się z innymi psiakami. Prosze o pomoc;) Quote
Magnesiatko Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Spacerujecie jeszcze czasem wspólnie? :) Ja w weekendy często jestem w Kętach chętnie się przyłączymy :razz: Quote
BBeta Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Magnesiatko napisał(a):Spacerujecie jeszcze czasem wspólnie? :) Na spacer w większym gronie, jak widać, raczej się nie zapowiada :diabloti: Quote
nova.nathalia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jak coś, ja sie piszę na wspólny spacerek!:) Quote
Złośnica Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 W ostatni weeknd zaliczyliśmy bardzo kameralny spacer przez bielskie Błonia. Nie było czasu robić zdjęć bo ciągle byliśmy w ruchu, ale pogoda nam dopisała. Od lewej Luger, Aza, Uzi i T-Rex. [U][COLOR=#810081][URL="http://img195.imageshack.us/i/wszyscypieknie.jpg/"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9104/wszyscypieknie.th.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/U] Quote
BUNKIER Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja mieszkamw Rybarzowicach niedaleko obok bielska ja mam malamuta 2 lata. Jeśl;i ma ktos psa dużego niech napisze Quote
Recommended Posts