Ana04 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Imageshack - wszyscypieknie Ale Aza ma minę. :lol: Quote
iza_bb Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Z moją 4-ro miesięczną suczką borderką :) szukamy towarzyszki lub towarzysza spacerów. Najlepiej jakby to był też jakiś szczeniak albo mały pies bo moje maleństwo strasznie boi się wszelakich czteronożnych przyjaciół. Szukamy na terenie Bielska i Bystrej :) Quote
Ana04 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 iza_bb napisał(a):Z moją 4-ro miesięczną suczką borderką :) szukamy towarzyszki lub towarzysza spacerów. Najlepiej jakby to był też jakiś szczeniak albo mały pies bo moje maleństwo strasznie boi się wszelakich czteronożnych przyjaciół. Szukamy na terenie Bielska i Bystrej :) Bystrej? My jesteśmy z Bystrej, ale mam dużego psa i w dodatku nie byłabym pewna jego zachowania do Twojego malucha. Quote
Złośnica Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Bielska ekipa TTB zimowy sezon spacerowo-treningowy już otwarła w zeszły weekend :) Luger Uzinka Tito Newton Quote
Kilche Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Jest ktoś może chętny na jakiś spacerek w okolicach Wadowic? ;D Quote
Iss Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 oo a gdzie spotkanko się odbyło ? planujecie jakieś kolejne ? Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi: Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE Miejsce: Bobolin koło Darłowa Data: 5-11 lipca 2010 r. Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy) ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3: Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe Quote
Ana04 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ale tu cisza.. Nie ma nikogo chętnego na spacer jak pogoda się ustabilizuje? :) Quote
Marta&Karmen Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 My oczywiście chętne na spacerek, o ile będę akurat w domu bo sporo wyjazdów się szykuje w najbliższym czasie. Tak się właśnie zastanawiałam ostatnio co z dogomaniackimi spacerkami... ale jakoś nie umiałam odnaleźć tego wątku. Inna sprawa, że Karmen kolejny raz miała przykre spotkanie z ONkiem i jej strach przed owczarkami pogłębił się... nie wiem czy dała by radę spacerować w takim towarzystwie ;) prawdopodobnie łaziłaby cały czas przy mnie. Quote
misia93 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 witam temat trochę staną w miejscu ale może ktoś odpisze:). Mieszkam z Wilkowicach, niedaleko Bielska-Białej i bystrej (te okolice). U mnie nie ma nikogo z kim mogę przejść się na spacer z psem i porozmawiać na psie tematy. Szukam kogoś chętnego na spacerki (może Magurka? lub krótki spacer po okolicy). Mile widziane większe grono :) Mam nadzieję że ktoś będzie chętny. Czekam na propozycje. pozdrawiam dogomaniaków! Quote
Ana04 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Misia, my jesteśmy z Bystrej i chętnie się na spacer umówimy. :) Jakiego masz psa? Pies czy suczka? ;> Quote
misia93 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 suczkę ;) już trochę starsza ale dalej lubi spacery, ma około 7-8 latek, jest mała ale to raczej nie przeszkadza w kontaktach z innymi psami;) bardzo chętnie bym się umówił na spacer... do Bystrej mam kilka minut na nogach. Bardzo się cieszę że mogę poznać :) Quote
Ana04 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 U mojej z innymi sukami bywa różnie, ale najwyżej dostanie kaganiec i tyle. ;) Teraz w wakacje pasuje mi większość dni, ale być może 16 lipca wyjeżdżam, no i później pod koniec sierpnia. Miejsce w zasadzie też obojętne, tylko na Wilkowicach się za bardzo nie znam. :P Quote
misia93 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Nad wodospad myślę że będzie najlepiej ;) ewentualnie gdzieś w Bystrej. Moja to w kontaktach z innymi psami różnie, albo po prostu totalne olanie i nie zwracanie uwagi albo ładnie się bawi. Quote
misia93 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 hmm... mi pasuje jak na razie codziennie, może teraz jakoś niedziela? albo poniedziałek? Quote
Vilena Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Widzę, że temat stoi, ale i tak się przywitam :) Jestem z Bielska, chętnie wybiorę się na jakiś wspólny spacer. No może nie już teraz bo pogoda straszna, ale jak zrobi się trochę ładniej. Ktoś chętny? :) Quote
Vilena Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Złote Łany, niedaleko Straconki - często tam spaceruję ze swoją dalmatynką :) Quote
Ana04 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dla nas Złote łany odpadają, z Azy chorobą lokomocyjną autobus odpada. ;) Ale w Waszej galerii widziałam, że po bielskich błoniach spacerujecie, nam też się tam zdarza być. Jednak od razu mówię, że moja suka różnie na inne reaguje, chociaż jak jest bez smyczy to zazwyczaj toleruje. Na szczęście na wszelki wypadek istnieją takie wynalazki jak kagańce, więc jeśli jednak będziecie się chciały spotkać, to my jak najbardziej. :) Quote
Vilena Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 O błonia - fajnie :) Moja to jeszcze szczeniak, ma dopiero nie całe 5 miesięcy, więc Twoja może potraktuje ją jak córeczkę i nie ugryzie ;) Quote
Ana04 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nie no, jeszcze żadnego psa nie ugryzła :P A jeśli chodzi o szczeniaki to jest raczej w porządku, przynajmniej tak było z kilkumiesięczną suką babci i kundelką którą ostatnio poznała. ;) To jeśli tylko byście chcieli się spotkać np. na tych błoniach to pisz. Quote
BBeta Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Czy jacyś dogomaniacy z Bielska i okolic są zainteresowani zorganizowaniem wspólnego wiosennego spaceru? ;) Quote
Marta&Karmen Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jeśli tylko będę wtedy w Czechowicach to bardzo chętnie :) Quote
Recommended Posts