Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ß@$!@ napisał(a):
:crazyeye: nad jeziorem żywieckim byłyście!:crazyeye: to na następny raz napiszcie kiedy, to z goldenką na rowerach podjedziemy :evil_lol:

No właśnie, no właśnie:multi:
My są sportswomenki ]:->

Posted

goldenka245 napisał(a):
No właśnie, no właśnie:multi:
My są sportswomenki ]:->

No wiesz...40 min i jesteśmy na jeziorku żyw. :cool1::evil_lol: haha, następnym razem jedziemy! Choćby na tych rowerach, ale jedziemy! :razz: prawdaż goldenko? :evil_lol:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
No wiesz...40 min i jesteśmy na jeziorku żyw. :cool1::evil_lol: haha, następnym razem jedziemy! Choćby na tych rowerach, ale jedziemy! :razz: prawdaż goldenko? :evil_lol:

Tak prawdam:evil_lol: Ale ja mówie serio :P

Posted

goldenka245 napisał(a):
Superowo będzie tak rano jechac na rowerkach:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pobudka o 6 żeby na 8 dojechać! :loveu::loveu::loveu::multi:

Dziewczyny, to kiedy? :cool3::razz::multi:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Pobudka o 6 żeby na 8 dojechać! :loveu::loveu::loveu::multi:

Dziewczyny, to kiedy? :cool3::razz::multi:

JUTRO!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
nie pójdziemy do szkoły! :evil_lol: haha, ale serio :evil_lol: niedziela? :razz:

Mi bardziej pasi sobota :P Ale nie ta :D więc jak w ten weekend to niedziela, a tak to sobota :D a wogóle to mnie 3 dni w długi weekend maowy ni będfzie (chyba)

Posted

goldenka245 napisał(a):
Mi bardziej pasi sobota :P Ale nie ta :D więc jak w ten weekend to niedziela, a tak to sobota :D a wogóle to mnie 3 dni w długi weekend maowy ni będfzie (chyba)

Tak, ale np. Ola (Hund) pracuje w sobote :p więc żeby wszystkim pasowało to chyba niedziela :cool3:

Posted

No,jesli uda sie nam zrealizować założenia..to mamy ok. 35 w tym sezonie...teraz mamy cztery,co weekend,potem tydzień przerwy z przeznaczeniam na przygotowanie psów i znów weekendy zajęte... :-)

Posted

cockermanka napisał(a):
No,jesli uda sie nam zrealizować założenia..to mamy ok. 35 w tym sezonie...teraz mamy cztery,co weekend,potem tydzień przerwy z przeznaczeniam na przygotowanie psów i znów weekendy zajęte... :-)

ojej to rzeczywiście pracowite weekendy :lol: trzymam kciuki za sukcesy :lol:

Posted

Oj,to super :-)
Mam nadzieję,że te psiaki trafią w końcu na swojego człowieka....

Hihi..tak,jak Kubuś,który tak sie dobijał do naszego ogrodu...wszystko wskazuje na to,że zostanie....

Posted

cockermanka napisał(a):
Hihi..tak,jak Kubuś,który tak sie dobijał do naszego ogrodu...wszystko wskazuje na to,że zostanie....
Cwaniak, wiedział gdzie się dobijać:evil_lol: