Hund Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 pies jeśli możesz, chyba że Twoja suczka jest na tyle spokojna że zniesie warczenie i szczekanie i skakanie do gardłą :) Quote
basia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Zależy która :p Lunie by to pewnie zwisało, ale na pierwszy raz nie wezmę podhalana, bo jakoś własnym siłom nie ufam :p Pies jest "na chorobowym" ale mały spacerek może mu nie zaszkodzi. Quote
Seterka93 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja jestem z kobióra ;] tyle że mam 14 lat.. Quote
Hund Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 witaj Seterka93 tutaj są nawet młodsze dogomaniaczki :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Życzę udanego spaceru sobotniego :) Mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda nam się spotkać w większym gronie! Quote
anndzia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Chciałam się spytać : Czy są jakieś imprezy DGM z Bielsku np. na Błoniach , albo na lotnisku ? Quote
basia bonnie Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Imprezy...? Co masz na myśli? Spacerki ?:p Ty jesteś z Bielska?;) Jak można wiedzieć ile masz lat?;) Quote
anndzia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nie jestem dorosła , ale przyszła bym razem z rodzicami , albo siostrą . Noi z moim kochanym pieskiem oczywiście ! Spacerki też mogą być =] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nie no, aż tacy straszni nie jesteśmy, żeby spotykać się w obstawie, ale jeśli rodzice też psiarze to bardzo mile widziani :) Nie spotykamy się jakoś w większym gronie, przeważnie raz na jakiś czas na wspólnych spacerach :) Jest to spowodowane brakiem czasu i tym, że niektóre psy sie niestety nie akceptują(np. mój pies nie akceptuje osobników tej samej płci). Ale do wspólnych spacerów serdecznie zachęcam :) Quote
basia bonnie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 to ile masz lat? Bo ja 12 i sama byłam na spacerku z Pinczerką... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ß@$!@ napisał(a):to ile masz lat? Bo ja 12 i sama byłam na spacerku z Pinczerką... Tyle, że Pinczerka znowu aż taka stara nie jest, bo 2 lat do pełnoletności jej brakuje :eviltong: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 pinczerka to gówniara jeszcze:evil_lol::evil_lol: Quote
anndzia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ooooo , to ja też na takie spacerki mogę sie zaprosić . Też mam 12 lat xD Quote
berry Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witam!! Dziś (początek miał miejsce w sobotę, dziś była tylko wizyta w komisariacie :-))otrzymaliśmy (sam nie wiem, czy to powód do dumy :-)) pierwszy w naszym (moim i Porta) życiu mandat za spacerowanie, a raczej bieganie przy rowerze bez smyczy. Rzecz miała miejsce w Wapienicy, sobotnim popołudniem. Wysokość mandatu: 100 zł... nota bene porto dość czule (tzn. pomachał ogonkiem :-)) przywitał policjanta wysiadającego z samochodu :-)... Oczywiście życzyliśmy sobie z policjantem spotkania znowu, przy czym ja go lojalnie uprzedziłem, że nie zamierzam rezygnować z przejażdżek/przebieżek na nartach bez smyczy... Pozdrawiam Pozdrawiam Quote
Hania:) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ooooooooooooo:) W końcu ludziki z moich okolic:) Moze bedzie jeszcze lepiej.... z Kęt ktoś jest? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Berry dlatego ja się wystrzegam wapiennickich spacerów, chyba, że zapuszczamy się gdzieś bardziej w głąb lasu. Tak to zawsze smycz, bo już raz mieliśmy taką nieprzyjemną sytuację, ale skończyło się tylko na postraszeniu nas przez funkcjonariuszy policji :angryy: Jakby nie mieli nic ciekawszego do roboty. "berry" napisał(a):Oczywiście życzyliśmy sobie z policjantem spotkania znowu, przy czym ja go lojalnie uprzedziłem, że nie zamierzam rezygnować z przejażdżek/przebieżek na nartach bez smyczy... I bardzo dobrze! :diabloti: Hund, byłyście na sobotnim spacerku? Chwalić się, ale to już! :) Quote
Hund Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nie, nie byłyśmy :( pogoda i kontuzja Basi pieska spowodowały że spacerk przeniesiony :) Quote
karolcia123 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 My jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje spotkań :eviltong: Quote
basia bonnie Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hania:) napisał(a):Ooooooooooooo:) W końcu ludziki z moich okolic:) Moze bedzie jeszcze lepiej.... z Kęt ktoś jest? HANIA!! Ja i goldenka245 mamy 7 km do Kęt!! :multi: Możemy się wybrać na jakiś spacerek! :cool3: Ile Ty masz lat? Na jakim osiedlu mieszkasz? Masz pieski? Jakie?:multi: P.S. My mieszkam w Porąbce ;) karolcia123, gdzie Ty mieszkasz?? :) Quote
Hund Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czy ktos z Was jedzie jutro do Poznania albo Łodzi?? Wiem że to nie wątek transportowy ale wtedy mógłby się spotkać z koleżankami z dogo :) proszę o odzew :) Quote
cockermanka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja mam weekend domowy :-) Może wreszcie uda mi się zaktualizować naszą stronę.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A ja zapraszam wszystkich 'sąsiadów' do wątku bielskiego pudelka Bariego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4322272#post4322272 INFO do Goldenki - rozmawiałyśmy już o tym psie kiedyś na gg, pamiętasz? Znów wrócił do schroniska :shake: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja zapraszam wszystkich 'sąsiadów' do wątku bielskiego pudelka Bariego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4322272#post4322272 INFO do Goldenki - rozmawiałyśmy już o tym psie kiedyś na gg, pamiętasz? Znów wrócił do schroniska :shake: Znów? :( Dlaczeogo:placz: Quote
Recommended Posts