Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zależy która :p Lunie by to pewnie zwisało, ale na pierwszy raz nie wezmę podhalana, bo jakoś własnym siłom nie ufam :p
Pies jest "na chorobowym" ale mały spacerek może mu nie zaszkodzi.

Posted

Nie no, aż tacy straszni nie jesteśmy, żeby spotykać się w obstawie, ale jeśli rodzice też psiarze to bardzo mile widziani :)

Nie spotykamy się jakoś w większym gronie, przeważnie raz na jakiś czas na wspólnych spacerach :) Jest to spowodowane brakiem czasu i tym, że niektóre psy sie niestety nie akceptują(np. mój pies nie akceptuje osobników tej samej płci). Ale do wspólnych spacerów serdecznie zachęcam :)

Posted

Witam!!

Dziś (początek miał miejsce w sobotę, dziś była tylko wizyta w komisariacie :-))otrzymaliśmy (sam nie wiem, czy to powód do dumy :-)) pierwszy w naszym (moim i Porta) życiu mandat za spacerowanie, a raczej bieganie przy rowerze bez smyczy. Rzecz miała miejsce w Wapienicy, sobotnim popołudniem. Wysokość mandatu: 100 zł... nota bene porto dość czule (tzn. pomachał ogonkiem :-)) przywitał policjanta wysiadającego z samochodu :-)...
Oczywiście życzyliśmy sobie z policjantem spotkania znowu, przy czym ja go lojalnie uprzedziłem, że nie zamierzam rezygnować z przejażdżek/przebieżek na nartach bez smyczy...

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Posted

Berry dlatego ja się wystrzegam wapiennickich spacerów, chyba, że zapuszczamy się gdzieś bardziej w głąb lasu. Tak to zawsze smycz, bo już raz mieliśmy taką nieprzyjemną sytuację, ale skończyło się tylko na postraszeniu nas przez funkcjonariuszy policji :angryy: Jakby nie mieli nic ciekawszego do roboty.

"berry" napisał(a):
Oczywiście życzyliśmy sobie z policjantem spotkania znowu, przy czym ja go lojalnie uprzedziłem, że nie zamierzam rezygnować z przejażdżek/przebieżek na nartach bez smyczy...

I bardzo dobrze! :diabloti:

Hund, byłyście na sobotnim spacerku? Chwalić się, ale to już! :)

Posted

Hania:) napisał(a):
Ooooooooooooo:) W końcu ludziki z moich okolic:) Moze bedzie jeszcze lepiej.... z Kęt ktoś jest?

HANIA!! Ja i goldenka245 mamy 7 km do Kęt!! :multi: Możemy się wybrać na jakiś spacerek! :cool3:
Ile Ty masz lat? Na jakim osiedlu mieszkasz? Masz pieski? Jakie?:multi:
P.S. My mieszkam w Porąbce ;)

karolcia123, gdzie Ty mieszkasz?? :)

Posted

Czy ktos z Was jedzie jutro do Poznania albo Łodzi??
Wiem że to nie wątek transportowy ale wtedy mógłby się spotkać z koleżankami z dogo :) proszę o odzew :)