Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 jesli ktoś ma ochotę na jutrzejsze spotkanko w Żywcu :cool3: :cool3: :cool3: i zapoznanie na wspólnym spacerku :lol: :lol: :lol: ze schroniskowwymi psiakami ;) ;) ;) to zapraszam . Będzie super :multi: :multi: :multi: a pieski na pewno się ucieszą bo są bardzo wdzięczne i kochane :loveu: :loveu: :loveu: . Dogomaniacy z okolic zapraszam na wspólny spacerk!!:p :p :p A kto się nie zjawi :diabloti: :diabloti: :diabloti: ten nie będzie się dobrze jutro bawił :mad: :mad: :mad: znajdziemy go !!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oj szkoda, że dopiero dziś trafiłam na tą informację... no cóż, moze innym razem ;) Quote
_bubu_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 pinczerka - następnym razem dostaniesz priwa ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 _bubu_ napisał(a):pinczerka - następnym razem dostaniesz priwa ;) Trzymam za słowo ;) Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 spokojnie :) schronu nie zamkną niestety :( . Dlatego spacerki są wysoko cenione przez panią kier :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hund napisał(a):spokojnie :) schronu nie zamkną niestety :( . Dlatego spacerki są wysoko cenione przez panią kier :) Czemu niestety? Eh, żeby te spacery tak cenione w BB były :shake: Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 wysyłam priwa żeby nam nie powiedział nikt że zasmiecamy watek. Zapraszam wszyskich na spotkania. :) Quote
basia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 PILNIE POSZUKUJEMY DOMU TYMCZASOWEGO DLA SUCZKI SPANIELKI Z USTRONIA!!!! SUCZKA MA 24H A POTEM CZEKA JĄ SCHRONISKO A JEST W CIĘŻKIM STANIE EMOCJONALNYM I ... Po prostu lepiej aby tam nie trafiła :( Quote
cockermanka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Już rozpuściłam wici wśród spanielarzy...oby sie udało znaleźć tymczas.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A czy mogłabyś napisać coś więcej o tej suni? Ma może wątek na Dogo? Popytam znajomych! Quote
anecik0 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Co z suńką? Ja jeszcze wrócę do spotkań. Mieszkam w Żywcu i obok mam miejsca gdzie psy mogły by poszaleć. Niestety mój pies ma tylko jedną koleżankę ON bo reszta właścicieli trzyma psy na smyczy i nie daje im podchodzić do innych. Jak miały byście ochotę się wybrać to serdecznie zapraszam oczywiście ja też mogę dojechać w miejsce spotkania. Quote
Hund Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Skoro mieszkasz w Żywcu zapraszam na spacerki z psami żywieckimi schroniskowymi. Zaczynamy o 8mej rano. :) Quote
Femme Fatale Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witam :calus: Szukam chetnych na spacery ze mną i Femme moją dożycą. W Bielsku, Pszczynie i Kozach :painting: :Dog_run: W Bielsku jest dużo małych psów, ale ze względu na moją dozię poszukuje ludzi z wielkimi pieskami, przynajmniej większymi od goldenów :sweetCyb: :happy1: :terazpol: Plisssssssssssssss piszcie :cool3: Wy od tych dużyyyyyych, bo tu Femme mi się zanudza na śmierć :shake: :mad: :diabloti: Quote
anecik0 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 W soboty i w niedziele też spacerujecie o 8 rano? Mieszkam w Żywcu póltora roku i nie wiem gdzie jest schronisko :placz:więc mi prosze napiszcie gdzie mam się udać. W dni powszednie odpada bo pracuję ale w weekendy oczywiście jak najchętniej :p Uprzedzam, że moj pies kocha wszystkie stworzonka:lol!: Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Schronisko w Żywcu jest na ulicy Świętokrzyskiej, to jest gdzieś za targowicą;) Mniej więcej wiem, gdzie to jest, ale znając moje szczęście to pewno jutro i tak pobłądze... Na spacer ze schroniskowymi czworonogami raczej nie zabiera się swoich psów, ale jak zostałam poinformowana-nie ma przeciwwskazań, żeby jednak przyjść ze swoim. W każdym razie jutro się wybieram;) Quote
Hund Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 I spotkanko było :) poznałam Dobcię :) i polecam spacerki z tak spokojną osobą są dla moich nerwów wsakazne :) Dobcia dzięki że byłaś :) dojechałaś do domu szczęśliwie?? Quote
basia bonnie Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 fajnie macie:loveu: szkoda, że my z goldenką nie mamy jak dojeżdżać:-( Quote
Hund Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 szkoda :( te 4 godziny były świetne :) opaliłam się :) a najważniejsze 21 psów poszło na spacer :) Quote
Dobcia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hund napisał(a):I spotkanko było :) poznałam Dobcię :) i polecam spacerki z tak spokojną osobą są dla moich nerwów wsakazne :) Dobcia dzięki że byłaś :) dojechałaś do domu szczęśliwie?? Ja spokojna? No dobra, może miałam taki dzień;) Nie ma za co dziękować, było świetnie, psiaki były cudowne,a najbardziej wzruszyłam się Atoskiem, jeszcze przed chwilą biedaczek mieszkał w schronie, potem był na spacerze, gdzie wyszalał się w wodzie i trawie, a zaraz potem znalazł dom...:):loveu: Dzięki, dojechałam, choć z przygodami, a po drodze tak się opaliłam, że szok;) Quote
Agnisia =) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A gdzie konkretnie wyprowadzacie te psy? Spuszczacie je ze smyczy? Quote
Hund Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 idziemy na wały i tam spacerujemy to od schroniska jakieś 20 minut :) co do spuszczania ze smyczy to jeżeli bysmy to zrobiły to mniej zwierząt mieszkałoby w schronie ...;) nie ma mowy. lepsze schronisko niż bezdomność. Quote
Hund Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 zaglądnij tutaj :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50051 Quote
_bubu_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pieski można wyprowadzać na długich smyczach lub linkach , niestety mamy tylko jedną 10 metrową. Chętnie kupie więcej jak będą pieniążki. A zbieranie nam nie idzie niestety :( szczegóły na wątku żywieckim . link powyżej :) Quote
Recommended Posts