Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesli ktoś ma ochotę na jutrzejsze spotkanko w Żywcu :cool3: :cool3: :cool3: i zapoznanie na wspólnym spacerku :lol: :lol: :lol: ze schroniskowwymi psiakami ;) ;) ;) to zapraszam . Będzie super :multi: :multi: :multi: a pieski na pewno się ucieszą bo są bardzo wdzięczne i kochane :loveu: :loveu: :loveu: . Dogomaniacy z okolic zapraszam na wspólny spacerk!!:p :p :p A kto się nie zjawi :diabloti: :diabloti: :diabloti: ten nie będzie się dobrze jutro bawił :mad: :mad: :mad: znajdziemy go !!:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

PILNIE POSZUKUJEMY DOMU TYMCZASOWEGO DLA SUCZKI SPANIELKI Z USTRONIA!!!! SUCZKA MA 24H A POTEM CZEKA JĄ SCHRONISKO A JEST W CIĘŻKIM STANIE EMOCJONALNYM I ... Po prostu lepiej aby tam nie trafiła :(

• 2 weeks later...
Posted

Co z suńką?

Ja jeszcze wrócę do spotkań. Mieszkam w Żywcu i obok mam miejsca gdzie psy mogły by poszaleć. Niestety mój pies ma tylko jedną koleżankę ON bo reszta właścicieli trzyma psy na smyczy i nie daje im podchodzić do innych.
Jak miały byście ochotę się wybrać to serdecznie zapraszam oczywiście ja też mogę dojechać w miejsce spotkania.

Posted

Witam :calus:

Szukam chetnych na spacery ze mną i Femme moją dożycą. W Bielsku, Pszczynie i Kozach :painting: :Dog_run:

W Bielsku jest dużo małych psów, ale ze względu na moją dozię poszukuje ludzi z wielkimi pieskami, przynajmniej większymi od goldenów :sweetCyb: :happy1: :terazpol:

Plisssssssssssssss piszcie :cool3:
Wy od tych dużyyyyyych, bo tu Femme mi się zanudza na śmierć :shake: :mad: :diabloti:

Posted

W soboty i w niedziele też spacerujecie o 8 rano?
Mieszkam w Żywcu póltora roku i nie wiem gdzie jest schronisko :placz:więc mi prosze napiszcie gdzie mam się udać. W dni powszednie odpada bo pracuję ale w weekendy oczywiście jak najchętniej :p
Uprzedzam, że moj pies kocha wszystkie stworzonka:lol!:

Posted

Schronisko w Żywcu jest na ulicy Świętokrzyskiej, to jest gdzieś za targowicą;)
Mniej więcej wiem, gdzie to jest, ale znając moje szczęście to pewno jutro i tak pobłądze...
Na spacer ze schroniskowymi czworonogami raczej nie zabiera się swoich psów, ale jak zostałam poinformowana-nie ma przeciwwskazań, żeby jednak przyjść ze swoim.
W każdym razie jutro się wybieram;)

Posted

I spotkanko było :) poznałam Dobcię :) i polecam spacerki z tak spokojną osobą są dla moich nerwów wsakazne :) Dobcia dzięki że byłaś :) dojechałaś do domu szczęśliwie??

Posted

Hund napisał(a):
I spotkanko było :) poznałam Dobcię :) i polecam spacerki z tak spokojną osobą są dla moich nerwów wsakazne :) Dobcia dzięki że byłaś :) dojechałaś do domu szczęśliwie??

Ja spokojna? No dobra, może miałam taki dzień;)

Nie ma za co dziękować, było świetnie, psiaki były cudowne,a najbardziej wzruszyłam się Atoskiem, jeszcze przed chwilą biedaczek mieszkał w schronie, potem był na spacerze, gdzie wyszalał się w wodzie i trawie, a zaraz potem znalazł dom...:):loveu:

Dzięki, dojechałam, choć z przygodami, a po drodze tak się opaliłam, że szok;)

Posted

idziemy na wały i tam spacerujemy to od schroniska jakieś 20 minut :)
co do spuszczania ze smyczy to jeżeli bysmy to zrobiły to mniej zwierząt mieszkałoby w schronie ...;) nie ma mowy. lepsze schronisko niż bezdomność.

Posted

Pieski można wyprowadzać na długich smyczach lub linkach , niestety mamy tylko jedną 10 metrową. Chętnie kupie więcej jak będą pieniążki. A zbieranie nam nie idzie niestety :( szczegóły na wątku żywieckim . link powyżej :)