zachary Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nasz wielkopies nadal w euforii...:lol:.I bardzo dobrze!:loveu: Baruś wyściskaj Neris:evil_lol: Quote
Neris Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jestem na chwilę w gościach, więc melduję tylko, że wszystko ok, Barunia chodzi na spacery na lince, już tak strasznie nie ciągnie. Quote
azalia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jeszcze trochę czasu i Barryś będzie pięknie chodził na smyczy i na lince. Quote
Neris Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Mam już komputer, więc powoli nadrabiam zaległości Dzisiaj sobie hasaliśmy: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ostrość taka sobie, ale zobaczcie jak szaleje:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kamos Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Barunia jaki szczęśliwy:multi:, wręcz z uśmiechem na pycholu. Korzystaj z życia psinko pod super okiem ciotki Neris:bye: Quote
zachary Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Łza się w oku kręci widząc tak szczęśliwego Barusia:loveu: Jaka zmiana w wyglądzie i zachowaniu psa:crazyeye::multi::multi: Piękny wielkopies:loveu: Quote
Neris Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jak już mówiłam Evelin przez telefon, myślę że Barunię można ogłaszać. Na smyczy idzie ładnie, chociaż po drodze do domu dość ciągnie. Na nastoletnich chłopców udało nam się go odczulić, trochę pracy to wymagało ale jest OK. Ważne jest jednak to, że "moje" dzieci zachowują się spokojnie i rozsądnie, do psów raczej przemawiają niż próbują siły. Z dziećmi w wieku od 10-17 lat jest ok, ostatnio przyszedł z nimi również młodszy Karolek, ale poprosiłam o odprowadzenie go do domu, bo Barry jest naprawdę duży i silny. Nie broni miski przed człowiekiem, spokojnie można mu zabrać. Nie mam możliwości sprawdzenia go na koty. Quote
Randa Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 To super wiadomości, to co dokładnie pisać w ogłoszeniach - do domu z ogrodem, duży, silny, potrzebujący aktywności, wykastrowany, łagodny? z innymi psami?długo nabiera zaufania?co można w tych ogłoszeniach jeszcze napisać, dane do ogłoszeń potrzebne i jakby można jeszcze jakąś fotkę ze zbliżeniem jego ślicznego ryjka:lol: Kurczę wystarczyło warunki zmienić i pies szybko z ,,agresora" zrobił się normalny. Quote
Neris Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jest łagodny do dzieci i dorosłych, wesoły, nie zaobserwowałam agresji, ale nie odważam się go wypuszczać z innymi samcami. Tyle że w kojcach nie mam samców, które by tolerowały inne samce. Jednak kiedy mieszkał przez chwilę z Diarą, to ona rządziła. Jest grzeczny, posłuszny, nie próbuje sforsować ogrodzenia. Ja odważyłam się z nim pójść na spacer już drugiego czy trzeciego dnia, był od początku przyjazny, mimo naszych wcześniejszych obaw. Quote
Neris Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mamy dowody na to, że Barunia akceptuje dzieci:) Zapasy: Z Mariuszem:) Quote
Pipi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Oj, chyba by sie pogniewalo to dziecko na Ciebie, gdyby przeczytal ze tak napisalas. Toz to kawaler jak sie patrzy i to fajny kawaler ;) A Barunio dupska dostal. Widac, ze serdeczny, kochany, szczesliwy pies. Zycze mu takiego domku jaki trafil sie mojemu Wilsonowi. Pozdrawiam i dziekuje za Barusia. Quote
Neris Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Na pierwszym zdjęciu jest Paulinka, ona się z Barrym kulała po trawie :) A Mariusz faktycznie, kawaler, chyba jest w wieku tego nastolatka który tak źle Barunię traktował. Dobrze, że mógł te złe wspomnienia zastąpić dobrym doświadczeniem. Quote
Randa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 W czwartek Evelin powiezie na sterylkę matkę Barunia. Zrobi jej zdjecia, ona jest super miziasta. Quote
zachary Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Oooo, to super, że tak się stanie! Trzymamy kciuki za akcję sterylizacyjną! Quote
Neris Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Może któreś z tych zdjęć nada się jako "buzia" do ogłoszeń? Quote
Randa Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Bardzo ładne buzie i na pewno się przydadzą:lol: Quote
Pipi Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Od niego emanuje spokoj, dobro. Cudny pies, cudny. Quote
Neris Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Nie wiem dlaczego na zdjęciach wygląda, jakby miał matową sierść. W rzeczywistości naprawdę ładnie wygląda. Quote
Randa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 A to mama Barrego-Lessi, byłyśmy dziś u niej z Evelin, szwy dobrze się goją, choć sterylkę aborcyjną zniosła ciężko, nawet wzięli ja do domu, ma z 10 lat: Quote
Pipi Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Jejkuuu, śliczna jest, ale smutne ma oczy. Mialy szczescie te psy, ze trafily na aniolow, Rande i Evelin. Quote
Randa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Pipi napisał(a):Jejkuuu, śliczna jest, ale smutne ma oczy. Mialy szczescie te psy, ze trafily na aniolow, Rande i Evelin. A my przypadkiem nie w jednym chórze śpiewamy?:evil_lol: Quote
Randa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Pipi napisał(a): Mialy szczescie te psy, ze trafily na aniolow, Rande i Evelin. A my przypadkiem nie w jednym chórze śpiewamy?:evil_lol: Quote
Recommended Posts