coronaaj Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 [quote name='jaanna019']Pasują do siebie idealnie :)[/QUOTE] Kika to miala szczescie, wiecej takich domkow dla naszych psinek. KIka z pania wygladaja wspaniale...super domeczek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inga.mm Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 wreszcie wklejam obiecane zdjęcie Kiki. nie mogłam sobie poradzić z oprogramowaniem, ale juz pokonałam martwą materię [IMG]http://img829.imageshack.us/img829/1013/0000001e.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inga.mm Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 [INDENT] [COLOR=#008000][I]zapraszam na bazarek [/I][/COLOR][B][I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226608-TOREBENCJE-KOSMETENCJE-LAPTOPENCJE-na-sieropsiniec-Ingi-mm-19-05-21"]TOREBENCJE-KOSMETENCJE-LAPTOPENCJE[/URL][/I][/B] [/INDENT] Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Są wieści od Kiki. Panie zakochane w sobie wzajemnie. Pani Stefania nawet przez telefon jest niezwykle ciepłą osobą, bardzo lubię z nią rozmawiać. Czasem dzwoni żeby pogadać. Ostatnie wieści są bardzo fajne, bo Kika już nie szczeka jak zostaje sama w domu. Przez kilka miesięcy szczekała a teraz chyba wreszcie uwierzyła, że to jej dom i że jej Pani wraca za każdym razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inga.mm Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 No to cudownie!!! Szczekający pies jest bardzo męczący dla sąsiadów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inga.mm Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 MOŻE POMOŻECIE MI? [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229087-raptem-2-KILO-ZAG%C5%81ODZONEJ-STARUSZKI-RATLERKI-kolejna-sierotka-w-sieropsi%C5%84cu-Ingi-mm"]raptem 2 KILO ZAGŁODZONEJ STARUSZKI RATLERKI - kolejna sierotka w sieropsińcu Ingi.mm[/URL][/h] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morisowa Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Zapraszam na bazarek z podpisu, na psie staruszki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanna019 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Z przykrością przekazuję informację: 11 lutego Kika odeszła. Jestem pewna, że do ostatniej chwili była kochana przez swoją Panią. Pani Stefania bardzo po niej rozpacza :( Cieszę się, że ostatnie lata babunia spędziła w kochającym domu i przy kochanym człowieku. Śpij maleńka ['] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Energy Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Bardzo mi przykro :( Biegaj malutka Kikuniu (*) po tęczowych łąkach ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psi Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 jaanna019 pocieszające jest to ,że odeszła w miłości,szacunku przy kochanym człowieku ..... Kikuniu [*] :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Kikuniu [*] :-( bardzo smutna wiadomość, ale macie rację, najważniejsze, że była bezpieczna i kochana do końca. Bardzo dziękujemy Pani Stefanii i wspieramy Ją gorąco!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filodendron Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 [*] :-( Biorąc pod uwagę jej wiek i wyniszczenie, gdy ją wyciągałyście ze schroniska (jaka ona była przeraźliwie chuda...) na koniec los podarował jej własnego człowieka i dom i tak na całkiem długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Filodendron, to prawda, ale i tak jest bardzo smutno, mogła kruszynka jeszcze cieszyć się życiem. Napisałam w pierwszym poście informację o odejściu Kikuni, ale nie wiem, jak się zmienia tytuł wątku? Czy zmienia go mod, czy założyciel wątku? Kto wie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Też mi bardzo przykro,że Kikunia już nie cieszy się życiem.Bardzo jej kibicowałam.Malutka była i taka krucha,najważniejsze,że miala swój ciepły domek i przy sobie prawdziwego opiekuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 To już tyle czasu minęło? Nie mogę uwierzyć. Miała szczęście malutka na koniec swojego życia. podziękowania dla jej pańci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziuniek Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 [quote name='Ewanka'] Napisałam w pierwszym poście informację o odejściu Kikuni, ale nie wiem, jak się zmienia tytuł wątku? Czy zmienia go mod, czy założyciel wątku? Kto wie?[/QUOTE] Zmienić tytuł może osoba, która założyła wątek, trzeba wejść w "opcje zaawansowane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Przykre ,że odeszła ,ale pocieszające ,że przy kochającej pańci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 [quote name='dziuniek']Zmienić tytuł może osoba, która założyła wątek, trzeba wejść w "opcje zaawansowane".[/QUOTE] Oczywiście próbowałam w "zaawansowanych", zmienił się jedynie tytuł pierwszego postu, ale tytuł wątku pozostał niestety bez zmian. [B]Proszę Moderatora o zmianę tytułu wątku na: [*] 2 kg [/B][B]pudlisia [/B][B]KIKA odeszła za TM :( [/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziuniek Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 To dziwne, bo kiedy otwieram pierwszy post dowolnego mojego wątku i wchodzę w zaawansowane, jest linijka z tytułem, gdzie można wpisać i zmieniać wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 [quote name='dziuniek']To dziwne, bo kiedy otwieram pierwszy post dowolnego mojego wątku i wchodzę w zaawansowane, jest linijka z tytułem, gdzie można wpisać i zmieniać wszystko.[/QUOTE] Tak, to się zgadza, tylko, że tam jest wyłącznie tytuł PIERWSZEGO postu ... sprawdź, zmieniłam tytuł i ... pokazał się jako tytuł pierwszego postu, a nie dało się niestety zmienić tytułu całego wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziuniek Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 [quote name='Ewanka']Tak, to się zgadza, tylko, że tam jest wyłącznie tytuł PIERWSZEGO postu ... sprawdź, zmieniłam tytuł i ... pokazał się jako tytuł pierwszego postu, a nie dało się niestety zmienić tytułu całego wątku.[/QUOTE] No i sprawdziłam! W tych wątkach, w których np. moderator dostawiał mi posty, nie mogę zmienić tytułu, tak jakby ten post nie był mój. W pozostałych zmiana tytułu postu pierwszego zmienia tytuł wątku. Ciekawe! Może tu też coś takiego było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziuniek Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Przy okazji poczytałam cały wątek. A wiecie, cioteczki, że ja adoptowałam Palucha też w roku 2011, w październiku, Karmelka-skrzyżowanie pudla z grzywaczem. Zmarł w listopadzie 2013, był u mnie dwa lata. To takie straszne, w jakim stanie ludzie potrafią wyrzucić starego psa na ulicę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 [quote name='dziuniek']No i sprawdziłam! W tych wątkach, w których np. moderator dostawiał mi posty, nie mogę zmienić tytułu, tak jakby ten post nie był mój. W pozostałych zmiana tytułu postu pierwszego zmienia tytuł wątku. Ciekawe! Może tu też coś takiego było?[/QUOTE] Cieszę się, że to potwierdziłaś :) ... wcześniej przecież zmieniałam tytuł wątku, gdy szukałam pomocy dla Kiki, potem jak poszła do DS ... i tego tytułu już nie udaje mi się zmienić, jakaś blokada? a może limit zmian wyczerpany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulcia Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Jestem sąsiadka pani Steni...pewnie mnie panie pamiętacie...Przykro mi bardzo że Kika odeszła bo strasznie się do niej przyzwyczaiłam, ale to co przeżywa biedna pani Stenia to koszmar. Kika miała u niej cudowny domek, pełen miłości .. pani Stenia ją uwielbiała..Biegała z nia do weterynarza i leczyła do samego końca, trzymała ją w ramionach do ostatniego jej oddechu. Jest zrozpaczona i strasznie przezywa jej śmierc. ...Ciężko jej się pogodzić z tym że jej już nie ma..ale dziękuje Paniom , ze mogła choć przez chwilę stać się częścią zycia Kiki. Ulcia. pani Stenia prosi o kontakt z pania Anią... ponieważ nie moze się do pani Ani dodzwonić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziuniek Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Droga sąsiadko p. Steni! Może pokazać pani Steni potrzebujące następne pudeleczki? Tyle ich biedaków czeka, pudelków i nie pudelków, zdrowszych i ciężko chorych... Nie mówiłabym tak, gdybym sama nie wzięła po śmierci mojego Karmelka następnego psinka, a nawet dwóch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts