sachma Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 O nie! tak nie będzie, Kika w nowy rok wejdzie z czystym kontem - właśnie poszedł przelew ode mnie na 80zł. Kika ma czyste konto w nowym roku ;) Quote
jaanna019 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dzięki sachma :) wielkie :) Kochane i kochani wszystkiego co najnaj lepsze :D na ten 2012. Początek roku nie jest najgorszy, bo wchodzi nowa ustawa o ochronie zwierząt, więc oby potem było tylko lepiej :D Quote
sachma Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 przeliczyłam wszystko dwa razy - zgadza się. Jak przejdzie przelew to Kika będzie 0,70gr na plusie ;) Quote
Energy Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=purple]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku[/COLOR][/SIZE][/B] :lol: Dziękuję bardzo za Kikunię:loveu: Quote
Ewanka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='sachma']O nie! tak nie będzie, Kika w nowy rok wejdzie z czystym kontem - właśnie poszedł przelew ode mnie na 80zł. Kika ma czyste konto w nowym roku ;)[/QUOTE] [quote name='sachma']przeliczyłam wszystko dwa razy - zgadza się. Jak przejdzie przelew to Kika będzie 0,70gr na plusie ;)[/QUOTE] O, dopiero teraz doczytałam ..................................... super !!!!!!!!!!!! [B]Sachma, baaardzo dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/B]:loveu::loveu: [B][COLOR=red][COLOR=black]Zmieniłam #4 ........[/COLOR] Kikunia wchodzi w Nowy Rok bez długów !!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
Ewanka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [CENTER][COLOR=red][B]Wszystkiego najlepszego [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]w Nowym Roku [/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B]2012[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B]dla wszystkich bywalczyń wątku[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]naszej szczęściary KIKI[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B]:cunao:*******:BIG:*******:cunao:[/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Poker Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dla Kikuni i wszystkich cioteczek obecnych na wątku [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/5981/20111a.gif[/IMG] Quote
Anula Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kochanym wszystkim Cioteczkom i Kikuni.... [IMG]http://kartki4u.eu//kartki/269/3/d/3197.jpg[/IMG] Quote
jaanna019 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Było spokojnie. Zupełnie nie zwracała uwagi na wybuchy, chociaż było na prawdę głośno. Spała sobie smacznie, jak zwykle na podusi obok mnie. Quote
Ewanka Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [B]Witaj Kikuniu :)[/B] ... dzielna dziewczynka, często psiaki po przejściach, reagują lękiem na niespodziewane hałasy. Quote
filodendron Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Ewanka'] ... dzielna dziewczynka, często psiaki po przejściach, reagują lękiem na niespodziewane hałasy.[/QUOTE] Nie, jeśli są głuche ;) Jaanna już wcześniej sygnalizowała, że Kika najprawdopodobniej nic nie słyszy. Biorąc pod uwagę to, co się dzieje na sylwestra, to poniekąd nawet dla niej lepiej ;) Quote
Ewanka Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 ... co prawda, to prawda ... zupełnie zapomniałam ;) Quote
joanna83 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Miałam wczoraj okazje poznać małą Kikę. Wprawdzie zołza z niej straszna, gryzie i warczy jak się do niej rękę wyciąga, ale i tak jest słodziutka ;) I ona jednak chyba coś tam słyszy. Quote
coronaaj Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='jaanna019']Antybiotyk oczywiście mamy. Powiem wam, że Pani Stefanie jest przemiłą osobą. Ucięłyśmy sobie długą pogawędkę przez telefon ;) Wiem, że Wtatara zapewnie będzie w stałym kontakcie z Panią dlatego mam prośbę, gdyby cokolwiek stało się takiego, że Pani nie mogłaby dalej opiekować się Kiką proszę cię bardzo o sygnał. Jeśli wydarzy się cokolwiek co zniemoże Pania Stefanię chciałabym żeby Kika do mnie wróciła.[/QUOTE] Wiem od Wandy , ze pani z Bedzina kapitalna, ale wtatara bedzie w stalym kontakcie z DS...zycze Kikuni samych szczesliwych dni na Slasku. Co to za zolty oszukanczy kupon? Quote
jaanna019 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No i dziś obie z Julką musiałyśmy już wyjść z domu. Jak wróciłam z pracy do na klatce była cisza, nikt nie szczekał. Po drodze na górę jak na złość spotkałam tę jędzowatą sąsiadkę ale powiedziałam normalnie dzień dobry i o dziwo mi odpowiedziała więc chyba nie było tragedii ;) Od zabiegu z ulgą przyjmuję całusy Kiki, nie ma już powalającego oddechu :) ale nie wszystkim nasze całusy przypadły do gustu, bo joanna83 byłe zdegustowana ;) no ale nic na to nie poradzę, jestem łatwa i każdy pies, który ma ochotę wylizać mi gębę zostaje "dopuszczony" :) Pani Stefania jest bardzo fajna. Dziś dzwoniła zapytać czy wszystko jest ok. Quote
filodendron Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No to pozdrowienia serdeczne dla pani Stefanii :) Quote
Ewanka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Witaj Kikuniu ... nasza całuśna szczęściaro :p Quote
sachma Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ewanka, jeszcze nie masz ode mnie pieniędzy? sprawdziłam właśnie konto : Tytuł operacji: SACHMA NA KIKĘ Rodzaj operacji: PRZELEW ZEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY Nr referencyjny operacji: 39638309-000001222 Data operacji: 2011-12-31 Data księgowania: 2011-12-31 Kwota przelewu: 80,00 PLN Quote
Ewanka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [B]Cześć Kikuniu , jak humorek w nowym już roku ;) :) czy walizka już spakowana ?[/B] Sachma, jeszcze nie byłam w tym roku w banku, zaraz zerknę, sądzę że pieniądze już doszły, nic się nie martw :) edit.: [B]Przelew na 80zł dotarł na konto Kikuni , Sachma jeszcze raz bardzo dziękujemy !!!!!!!!!![/B] Quote
Ulcia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jestem sąsiadką pani Steni z Będzina. Pani Stenia już nie może sie doczekać kiedy się spotka z Kiką....Obiecuje, że będe na bieżąco informować o losach Kiki..Wiem , że pani Ani ciężko się bedzie z nią rozstać..ale może pocieszy ją fakt ,że Kika zyska cudowną, kochającą panią...pozdrawiam serdecznie i czekamy na Kikę...;) Quote
Energy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Witamy no dogomanii:lol: Wspaniale, że bedzie bezpośredni kontakt i wiadomości o Kikuni:lol: Quote
wtatara Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Ulcia']Jestem sąsiadką pani Steni z Będzina. Pani Stenia już nie może sie doczekać kiedy się spotka z Kiką....Obiecuje, że będe na bieżąco informować o losach Kiki..Wiem , że pani Ani ciężko się bedzie z nią rozstać..ale może pocieszy ją fakt ,że Kika zyska cudowną, kochającą panią...pozdrawiam serdecznie i czekamy na Kikę...;)[/QUOTE] witamy, witamy i pozdrawiamy z KRAKOWA Quote
Recommended Posts