Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki sachma :) wielkie :)
Kochane i kochani wszystkiego co najnaj lepsze :D na ten 2012.
Początek roku nie jest najgorszy, bo wchodzi nowa ustawa o ochronie zwierząt, więc oby potem było tylko lepiej :D

Posted

[quote name='sachma']O nie! tak nie będzie, Kika w nowy rok wejdzie z czystym kontem - właśnie poszedł przelew ode mnie na 80zł.
Kika ma czyste konto w nowym roku ;)[/QUOTE]

[quote name='sachma']przeliczyłam wszystko dwa razy - zgadza się.
Jak przejdzie przelew to Kika będzie 0,70gr na plusie ;)[/QUOTE]

O, dopiero teraz doczytałam ..................................... super !!!!!!!!!!!!

[B]Sachma, baaardzo dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/B]:loveu::loveu:

[B][COLOR=red][COLOR=black]Zmieniłam #4 ........[/COLOR] Kikunia wchodzi w Nowy Rok bez długów !!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

Posted

[CENTER][COLOR=red][B]Wszystkiego najlepszego [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]w Nowym Roku [/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][COLOR=red][B]2012[/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][COLOR=red][B]dla wszystkich bywalczyń wątku[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]naszej szczęściary KIKI[/COLOR][/B][/CENTER]

[CENTER][COLOR=red][B]:cunao:*******:BIG:*******:cunao:[/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='Ewanka']
... dzielna dziewczynka, często psiaki po przejściach, reagują lękiem na niespodziewane hałasy.[/QUOTE]
Nie, jeśli są głuche ;)
Jaanna już wcześniej sygnalizowała, że Kika najprawdopodobniej nic nie słyszy.
Biorąc pod uwagę to, co się dzieje na sylwestra, to poniekąd nawet dla niej lepiej ;)

Posted

Miałam wczoraj okazje poznać małą Kikę. Wprawdzie zołza z niej straszna, gryzie i warczy jak się do niej rękę wyciąga, ale i tak jest słodziutka ;) I ona jednak chyba coś tam słyszy.

Posted

[quote name='jaanna019']Antybiotyk oczywiście mamy. Powiem wam, że Pani Stefanie jest przemiłą osobą. Ucięłyśmy sobie długą pogawędkę przez telefon ;) Wiem, że Wtatara zapewnie będzie w stałym kontakcie z Panią dlatego mam prośbę, gdyby cokolwiek stało się takiego, że Pani nie mogłaby dalej opiekować się Kiką proszę cię bardzo o sygnał. Jeśli wydarzy się cokolwiek co zniemoże Pania Stefanię chciałabym żeby Kika do mnie wróciła.[/QUOTE]

Wiem od Wandy , ze pani z Bedzina kapitalna, ale wtatara bedzie w stalym kontakcie z DS...zycze Kikuni samych szczesliwych dni na Slasku.

Co to za zolty oszukanczy kupon?

Posted

No i dziś obie z Julką musiałyśmy już wyjść z domu. Jak wróciłam z pracy do na klatce była cisza, nikt nie szczekał. Po drodze na górę jak na złość spotkałam tę jędzowatą sąsiadkę ale powiedziałam normalnie dzień dobry i o dziwo mi odpowiedziała więc chyba nie było tragedii ;)
Od zabiegu z ulgą przyjmuję całusy Kiki, nie ma już powalającego oddechu :) ale nie wszystkim nasze całusy przypadły do gustu, bo joanna83 byłe zdegustowana ;) no ale nic na to nie poradzę, jestem łatwa i każdy pies, który ma ochotę wylizać mi gębę zostaje "dopuszczony" :)
Pani Stefania jest bardzo fajna. Dziś dzwoniła zapytać czy wszystko jest ok.

Posted

Ewanka, jeszcze nie masz ode mnie pieniędzy?
sprawdziłam właśnie konto :
Tytuł operacji: SACHMA NA KIKĘ
Rodzaj operacji: PRZELEW ZEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY
Nr referencyjny operacji: 39638309-000001222
Data operacji: 2011-12-31
Data księgowania: 2011-12-31
Kwota przelewu: 80,00 PLN

Posted

[B]Cześć Kikuniu , jak humorek w nowym już roku ;) :) czy walizka już spakowana ?[/B]

Sachma, jeszcze nie byłam w tym roku w banku, zaraz zerknę, sądzę że pieniądze już doszły, nic się nie martw :)

edit.:

[B]Przelew na 80zł dotarł na konto Kikuni , Sachma jeszcze raz bardzo dziękujemy !!!!!!!!!![/B]

Posted

Jestem sąsiadką pani Steni z Będzina. Pani Stenia już nie może sie doczekać kiedy się spotka z Kiką....Obiecuje, że będe na bieżąco informować o losach Kiki..Wiem , że pani Ani ciężko się bedzie z nią rozstać..ale może pocieszy ją fakt ,że Kika zyska cudowną, kochającą panią...pozdrawiam serdecznie i czekamy na Kikę...;)

Posted

[quote name='Ulcia']Jestem sąsiadką pani Steni z Będzina. Pani Stenia już nie może sie doczekać kiedy się spotka z Kiką....Obiecuje, że będe na bieżąco informować o losach Kiki..Wiem , że pani Ani ciężko się bedzie z nią rozstać..ale może pocieszy ją fakt ,że Kika zyska cudowną, kochającą panią...pozdrawiam serdecznie i czekamy na Kikę...;)[/QUOTE]

witamy, witamy i pozdrawiamy z KRAKOWA