Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Mamy podobne zdanie na temat tej osoby. Kiedyś trochę łaziłem po "Fotografii"....tak z ciekawości. Ale mentorski sposób prowadzenia rozmów, to alfoomegowanie, odpowiedzi, które są tymi jedynymi trafnymi.....siedzi ta osóbka w kołtunie wyobraźni, a pzecież mistrzowie mówią, że trzymanie się kanonów cofa w rozwoju.
Przestałem tam zaglądać.

Ja tam zaglądam bardzo rzadko, strach się zapytać o cokolwiek:roll: Ja kontaktu z Tobą osobą nie ma szczęśliwie, ale np na Administracji to ma takie miłe odpowiedzi:roll: Ale cóż, niektórzy mają dupę wyżej niż srają :niewiem:

Posted

Selket napisał(a):
Ja tam zaglądam bardzo rzadko, strach się zapytać o cokolwiek:roll: Ja kontaktu z Tobą osobą nie ma szczęśliwie, ale np na Administracji to ma takie miłe odpowiedzi:roll: Ale cóż, niektórzy mają dupę wyżej niż srają :niewiem:

Ale się za to dobrze czują.....a niech tej osóbce życie lekkim będzie

Nie za bardzo zrozumiałem:"Ja kontaktu z Tobą osobą nie ma szczęśliwie, ale np na Administracji to ma takie miłe odpowiedzi" :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Mamy podobne zdanie na temat tej osoby. Kiedyś trochę łaziłem po "Fotografii"....tak z ciekawości. Ale mentorski sposób prowadzenia rozmów, to alfoomegowanie, odpowiedzi, które są tymi jedynymi trafnymi.....siedzi ta osóbka w kołtunie wyobraźni, a pzecież mistrzowie mówią, że trzymanie się kanonów cofa w rozwoju.
Przestałem tam zaglądać.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tam też zagladałam .... a już naj mnie się podobają wypowiedzi TAM ....coś mi tu w tej Twojej fotce nie pasuje ale nie wiem CO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zresztą połaziłam ostatnio po forach typowo fotoamatorskich ...tam dopiero alfaomegowanie o wysokich lotach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. ..dajesz fote a tam Ci walą z grubej rury ... pstryk ...i co chc
iałeś tym pokazać... a kij imw oko żeja to chciałam pokazać psa ....i tu błąd .... bo psa sie nie pokazuje .... bo to nie miejsce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:paranoja

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tam też zagladałam .... a już naj mnie się podobają wypowiedzi TAM ....coś mi tu w tej Twojej fotce nie pasuje ale nie wiem CO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zresztą połaziłam ostatnio po forach typowo fotoamatorskich ...tam dopiero alfaomegowanie o wysokich lotach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. ..dajesz fote a tam Ci walą z grubej rury ... pstryk ...i co chciałeś tym pokazać... a kij imw oko żeja to chciałam pokazać psa ....i tu błąd .... bo psa sie nie pokazuje .... bo to nie miejsce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:paranoja
Na każdym forum wykreuje sie jakiś guru. Widać mamy (chodzi o nich) inne spojrzenie na świat. A jak ja mam inne spojrzenie niż ktoś tam, to idę na inny film. Nie dam sobie narzucić sposobu myślenia przez jakiegoś "krytyka" - ale jak temu komuś jest dobrze ze swoim myśleniem, jeżeli ma grupę "wyznawców" - kij mu w to coś :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już myślałem, że nie doczłapiesz tutaj :evil_lol:

Czeeeeeee:multi::loveu:

jakoś się doczłapałam:cool3:, jak sobie zrobię budyń i zjem, to znów przylecę, chociaż nie wiadomo, czy tu jeszcze kto będzie:roll:

Posted

Bila napisał(a):
jakoś się doczłapałam:cool3:, jak sobie zrobię budyń i zjem, to znów przylecę, chociaż nie wiadomo, czy tu jeszcze kto będzie:roll:

A na co Ci ten budyń? :crazyeye:.....nie mów, że na maseczkę nocną :crazyeye:

Posted

Menrzuś napisał(a):
zajmły byłem :shake:

:crazyeye: i to ma Cię usprawiedliwić? :roll: czuje się zaniedbana :roll: :eviltong:
i nie chodzi mi tu o mój wygląd, bo jestem nadal piękna, ale o zaniedbanie z Twojej strony :eviltong: :placz: :mad:

:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: i to ma Cię usprawiedliwić? :roll: czuje się zaniedbana :roll: :eviltong:
i nie chodzi mi tu o mój wygląd, bo jestem nadal piękna, ale o zaniedbanie z Twojej strony :eviltong: :placz: :mad:

:diabloti:

Eeee tam - krótkie rozstania są dobre na cerę :razz::evil_lol: