Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):....ale w razie cycuś - z reklamacją odsyłam do Ciebie :evil_lol: :roll: będziesz reklamował cycusie? :roll: Quote
Alicja Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Menrzuś']....ale w razie cycuś - z reklamacją odsyłam do Ciebie :evil_lol: reklamacji nie będzie ;) aha podobały mi się fotaski dzieciaczków ;)wszystkich 3 Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):A dlaczego nie powiesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Bo jeszcze też mielibyśmy podobny :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: będziesz reklamował cycusie? :roll: Tobie to tylko......w głowie :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):To se okurary załóż - takie małe kropecki w środku :eviltong: w kropecki to są.......majtecki w kropecki o ho ho ho :siara: :siara: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Alicja'] reklamacji nie będzie ;) aha podobały mi się fotaski dzieciaczków ;)wszystkich 3 Spróbuję uwierzyć.......chociaż znając moje wypiekowe zdolności.... :shake: Starałem się Ptasiorki zadowolić ;) Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo jeszcze też mielibyśmy podobny :evil_lol: Ale nie bój się, na pewno inne w fasonie nosimy:cool3::evil_lol:. Ja mam tak 38-39, z przewaga chyba 39:roll: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):w kropecki to są.......majtecki w kropecki o ho ho ho :siara: :siara: :diabloti: Wcale, że bo nie - biedronecki są w kropecki :eviltong: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Tobie to tylko......w głowie :eviltong::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to mnie :roll: to Ty mówiłeś.....cycuś :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):w kropecki to są.......majtecki w kropecki o ho ho ho :siara: :siara: :diabloti: i biedronecki:diabloti: Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):To se okurary załóż - takie małe kropecki w środku :eviltong: Może Ty sobie okulary przetrzyj z muchowych kupecek to nie będzie kropecek?:eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):Ale nie bój się, na pewno inne w fasonie nosimy:cool3::evil_lol:. Ja mam tak 38-39, z przewaga chyba 39:roll: uuuuuuufffffffffffffffff.....ulżyło mi - ja mam większe, ale prawdę mówiąc to nie wiem ile. 10 - 10,5 w amerykańskiej skali Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Wcale, że bo nie - biedronecki są w kropecki :eviltong: jak to nie :-o przecież tak śpiewają w piosence o tych kropeckach i majteckach :eviltong: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):uuuuuuufffffffffffffffff.....ulżyło mi - ja mam większe, ale prawdę mówiąc to nie wiem ile. 10 - 10,5 w amerykańskiej skali Ja się na amerykanckich miarach nie znam:shake::shake:, ale wierzę ci, jak mówisz, ze masz większe:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):Ale nie bój się, na pewno inne w fasonie nosimy:cool3::evil_lol:. Ja mam tak 38-39, z przewaga chyba 39:roll: Buty też nosisz taki numer jak ja :mdleje: ale może fasony inne :razz: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to mnie :roll: to Ty mówiłeś.....cycuś :eviltong: :eviltong: :diabloti: A Ty tylko to w całym zdaniu zauważyłaś, co? :razz::eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):i biedronecki:diabloti: Bila daj spokój - Ty już myślisz jak ja :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):jak to nie :-o przecież tak śpiewają w piosence o tych kropeckach i majteckach :eviltong: boszszsz......teraz z cycusia na majtecki Tobie przeszło :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a):Może Ty sobie okulary przetrzyj z muchowych kupecek to nie będzie kropecek?:eviltong: Mi muchi na okurary nie pstrzą :eviltong: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty tylko to w całym zdaniu zauważyłaś, co? :razz::eviltong: Bez komentarza :p :p :p Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):Ja się na amerykanckich miarach nie znam:shake::shake:, ale wierzę ci, jak mówisz, ze masz większe:evil_lol: Ja sobie buty kupowałem tylko w Stanach.....tak to zawsze Alfa. Nie mam pamięci do tych numerów :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):boszszsz......teraz z cycusia na majtecki Tobie przeszło :crazyeye: :roll: myślisz, że mi się tak omsknęło czy jakoś tak :roll: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):Bez komentarza :p :p :p Dobra jesteś :thumbs:.......:evil_lol: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):Buty też nosisz taki numer jak ja :mdleje: ale może fasony inne :razz: No raczej nie chodzę na szpilkach:evil_lol: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Bila daj spokój - Ty już myślisz jak ja :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts