Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):jakoś się doczłapałam:cool3:, jak sobie zrobię budyń i zjem, to znów przylecę, chociaż nie wiadomo, czy tu jeszcze kto będzie:roll: :crazyeye::crazyeye:tak długo budyń chcesz robić? no nie mów, żeś taka niedojda :evil_lol: :evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):a moje psyche? :roll: ...a na psyche to najlepsze lekarstwo :p Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeee tam - krótkie rozstania są dobre na cerę :razz::evil_lol: a moje psyche? :roll: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: a ja bym zjadła kisiel, taki żurawinowy :roll: i nie na maseczkę, a do żołądeczka :eviltong: a ja mam słoiczek świeżo zmiksowanej żurawiny i nie za bardzo wiem co z tym zrobić :roll: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):jakie niby? :roll: Za bardzo po dogo biegasz, bo Ci sie wątek urwał :eviltong::diabloti: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):A na co Ci ten budyń? :crazyeye:.....nie mów, że na maseczkę nocną :crazyeye: :roll: a ja bym zjadła kisiel, taki żurawinowy :roll: i nie na maseczkę, a do żołądeczka :eviltong: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):...a na psyche to najlepsze lekarstwo :p jakie niby? :roll: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ni mom kisielu, zjedzony, tylko budyń został. Jestem niedojda:cool3::cool3:, ale budyż zrobiony i ZJEDZONY. nienawidzę naturalnych maseczek, bo mam je wszedzie tylko nie na twarzy. Od czasu, jak mi marchewka ściekła na włosy i tzw. korpus podziękowałam i kupiłam sobie maskę w Avonie:cool3::cool3:. I zapomniałam, że ją nałozyłam i listonoszowi drzwi otwarłam:evil_lol:. Był w szoku. maseczka była jakaś gliniasta:roll: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):Ni mom kisielu, zjedzony, tylko budyń został. Jestem niedojda:cool3::cool3:, ale budyż zrobiony i ZJEDZONY. nienawidzę naturalnych maseczek, bo mam je wszedzie tylko nie na twarzy. Od czasu, jak mi marchewka ściekła na włosy i tzw. korpus podziękowałam i kupiłam sobie maskę w Avonie:cool3::cool3:. I zapomniałam, że ją nałozyłam i listonoszowi drzwi otwarłam:evil_lol:. Był w szoku. maseczka była jakaś gliniasta:roll: To nie dziw się, że teraz poczta do Ciebie wolno idzie :evil_lol: Czego to kobieta na twarz nie nałoży.....boszszsz :shake:..................:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):zrób dla mnie kisielek :multi: :multi: proszę :multi: A jak niby? Mam tylko produkt wyjściowy :roll: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):a ja mam słoiczek świeżo zmiksowanej żurawiny i nie za bardzo wiem co z tym zrobić :roll: zrób dla mnie kisielek :multi: :multi: proszę :multi: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Iv_']:cool1: Ty wszystko umiesz i wiesz, tyle książkuf kupujesz na dogo :cool3: wykombinuj coś :roll: plisssssssssssssss :multi: :p ale ja tylko książki alkoholowe kupuję - mogę Ci nalewkę zrobić :razz: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Menrzuś']A jak niby? Mam tylko produkt wyjściowy :roll: :cool1: Ty wszystko umiesz i wiesz, tyle książkuf kupujesz na dogo :cool3: wykombinuj coś :roll: plisssssssssssssss :multi: :p Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Za bardzo po dogo biegasz, bo Ci sie wątek urwał :eviltong::diabloti: nie biegam :eviltong: tylko dostojnie kroczę i zaglądam na wątki :eviltong: nie zakumałam o co Ci chodziło :shake: no oświeć mnie z łaski swojej :modla: :p Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):nie biegam :eviltong: tylko dostojnie kroczę i zaglądam na wątki :eviltong: nie zakumałam o co Ci chodziło :shake: no oświeć mnie z łaski swojej :modla: :p Wystarczy się cofnąć o stronę, a wykumkasz sama napewno :p :lol: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):To nie dziw się, że teraz poczta do Ciebie wolno idzie :evil_lol: Czego to kobieta na twarz nie nałoży.....boszszsz :shake:..................:diabloti: Nie dziwię się, listonosz się boi pewnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):Nie dziwię się, listonosz się boi pewnie:evil_lol::evil_lol: Eeeee tam - ten to sobie już rejon zmienił :diabloti: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeee tam - ten to sobie już rejon zmienił :diabloti: A nieprawda:eviltong:, pracuje dalej. Może on lubi takie zmasakrowane, gliniaste:roll: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):A nieprawda:eviltong:, pracuje dalej. Może on lubi takie zmasakrowane, gliniaste:roll: Jakiś psycho-masochista :roflt:.... zrób mu odpoczynek od stresa i nałóż sobie plasterki ogórka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):cofnęłam się :roll: i wcale nie zakumkałam :niewiem: :roll: No taaaaak....juz prawie północ i pewnie powoli się wyłączasz:glaszcze: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Wystarczy się cofnąć o stronę, a wykumkasz sama napewno :p :lol: cofnęłam się :roll: i wcale nie zakumkałam :niewiem: :roll: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Al ja wam mówiłam,że naturalnych nie kładę i już. Ogóra to wolę zjeśc:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):a jak te plasterki jej się zsuną .........:evil_lol: np na buty to będzie dziwnie wyglądać :roll: i listonosz też się zestresuje :cool3: No co Ty - zobaczy wtedy tą pięknie naprawioną ogórkami twarz i wszystkie przesyłki będą zawsze expresowe :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):A nieprawda:eviltong:, pracuje dalej. Może on lubi takie zmasakrowane, gliniaste:roll: myślisz, że lubi :roll: gliniaste :evil_lol: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):myślisz, że lubi :roll: gliniaste :evil_lol: :cool3::cool3::cool3:, zboczony???? Quote
Recommended Posts