Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Selket']Nie fce być gwiazdą Ide sobiem stąd bo mnie nie lubiacie Jak widać, Tobie północ też jakiś guziczek wyłącza :shake::glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ........................:loveu:........................ KWM! I. .......................:loveu:........................ Quote
Bila Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ale się Selketowa rozryczała na niebiesko:shake::shake:. Witanko Menrzusiu:multi: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):........................:loveu:........................ KWM! I. .......................:loveu:........................ Boszsz...a Ty z rebusami z samego rana :shake:.....jakby było KCM to bym zrozumiał:evil_lol: :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bila napisał(a):Ale się Selketowa rozryczała na niebiesko:shake::shake:. Witanko Menrzusiu:multi: Chyba za mocno długopis obgryzała :evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cześć rebiata :multi::loveu: Bila :loveu:Menrzuś:loveu:Iza:loveu: Iza:loveu:Bila:loveu:Menrzuś:loveu: Menrzuś:loveu:Iza:loveu:Bila:loveu: ufffffff, ale muszę kombinować, żeby znowu nie beczał :roll: i mówił to swoje słynne ...."no tak ja jak zwykle na końcu, dyskryminacja Rodzynka :shake:" :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iv_']Cześć rebiata :multi::loveu: Bila :loveu:Menrzuś:loveu:Iza:loveu: Iza:loveu:Bila:loveu:Menrzuś:loveu: Menrzuś:loveu:Iza:loveu:Bila:loveu: ufffffff, ale muszę kombinować, żeby znowu nie beczał :roll: i mówił to swoje słynne ...."no tak ja jak zwykle na końcu, dyskryminacja Rodzynka :shake:" :eviltong::eviltong::eviltong: A co to, ja jakiś baran cycuś takiego? :crazyeye: Czeeeeeeść :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Nio:oops: jest tu jeszcze kto?:roll: Już miałem dzwonić na policję i zgłosić zaginienie Jabłuszka :crazyeye: Co Ty tak długo śpisz? :roll: Bryyyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Co mi się tu fochasz? :crazyeye: Przyszłaś dopiero po moim przywitaniu :eviltong::roll: Cześć Japcokowa :multi: Gwiazdko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']..... strzela baba z łuku :diabloti: o tej porze? :crazyeye: Nio:oops: jest tu jeszcze kto?:roll: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):A co to, ja jakiś baran cycuś takiego? :crazyeye: Czeeeeeeść :multi::loveu: :roll: baran to nie, ale płaksa to tak :eviltong: a Ty od rana już o tych cycusiach zaczynasz :shake:, a potem zgonisz na mnie, że mnie takie rzeczy w głowie tylko :mad: :eviltong: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iv_']Cześć rebiata :multi::loveu: Bila :loveu:Menrzuś:loveu:Iza:loveu: Iza:loveu:Bila:loveu:Menrzuś:loveu: Menrzuś:loveu:Iza:loveu:Bila:loveu: ufffffff, ale muszę kombinować, żeby znowu nie beczał :roll: i mówił to swoje słynne ...."no tak ja jak zwykle na końcu, dyskryminacja Rodzynka :shake:" :eviltong::eviltong::eviltong: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iv_']Co mi się tu fochasz? :crazyeye: Przyszłaś dopiero po moim przywitaniu :eviltong::roll: Cześć Japcokowa :multi: Gwiazdko :loveu: :loveu: :loveu: Chyba lewą nogą wstała :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: baran to nie, ale płaksa to tak :eviltong: a Ty od rana już o tych cycusiach zaczynasz :shake:, a potem zgonisz na mnie, że mnie takie rzeczy w głowie tylko :mad: :eviltong: Ja tam widzę - "czy coś"....weź ślipka przetrzyj :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Znowu se posty skaczą jak chcą :roll: :roll: :roll: i nie powiem, że mnie to ........yyyyyyyy :mad: noooooooo :p Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Chyba lewą nogą wstała :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: znowu? :roll: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bila napisał(a):Jabcokowa:multi::multi::loveu::loveu:, czemuś taka nabzdyczona?:cool3::cool3::cool3: Pewnie nie lubi poniedziałków :shake: Jabłuszkowaaaaaa...... :cunao: :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye::crazyeye: znowu? :roll: Jakie znowu? Ostatnio na doopalona spadła wstając :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bila napisał(a):Iv, ale nas pięknie powitałaś, w różnych konfiguracjach:evil_lol: :oops: starałam się :cool3: ale i tak mi Jabłkowa po łbie przywaliła :placz:, ale cóż wybaczam jej :cool1: w końcu to gwiazda to może mieć humory :cool3: Quote
Bila Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 apple napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Jabcokowa:multi::multi::loveu::loveu:, czemuś taka nabzdyczona?:cool3::cool3::cool3: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bila napisał(a):Jabcokowa:multi::multi::loveu::loveu:, czemuś taka nabzdyczona?:cool3::cool3::cool3: Bo ona lubi się bzdyczyć! ;) Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Już miałem dzwonić na policję i zgłosić zaginienie Jabłuszka :crazyeye: Co Ty tak długo śpisz? :roll: Bryyyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Ano...późno:roll: Alutka spała do 8.30:roll: potem miałam przeprawę z tym że nie mam nic w lodówce a coś by trza było dziecku dać na śniadanie...do sklepu nie ma jak wyskoczyć bo mała chora nadal.....i jeszcze mi prądu brakło:cool1: jak nie urok to sraczka:cool1: Co mi się tu fochasz? :crazyeye: Przyszłaś dopiero po moim przywitaniu :eviltong::roll: Cześć Japcokowa :multi: Gwiazdko :loveu: :loveu: :loveu:tak czy inaczej przywitanie musi zawsze być......nie znasz dnia ani godziny kiedy się objawie...więc musisz być przygotowana:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Ano...późno:roll: Alutka spała do 8.30:roll: potem miałam przeprawę z tym że nie mam nic w lodówce a coś by trza było dziecku dać na śniadanie...do sklepu nie ma jak wyskoczyć bo mała chora nadal.....i jeszcze mi prądu brakło:cool1: jak nie urok to sraczka:cool1: To zażyj węgla - sraczka minie :razz: A rachunki to trzeba płacić to pryndu nie będą zabierać :eviltong: Quote
Bila Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv, ale nas pięknie powitałaś, w różnych konfiguracjach:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Ano...późno:roll: Alutka spała do 8.30:roll: potem miałam przeprawę z tym że nie mam nic w lodówce a coś by trza było dziecku dać na śniadanie...do sklepu nie ma jak wyskoczyć bo mała chora nadal.....i jeszcze mi prądu brakło:cool1: jak nie urok to sraczka:cool1: tak czy inaczej przywitanie musi zawsze być......nie znasz dnia ani godziny kiedy się objawie...więc musisz być przygotowana:evil_lol: :shake: no to rzeczywiście masz "udany" początek poniedziałku :roll: No sama nie wiem, czy mam Cię tak "zaocznie" witać :shake:, może to trochę dziwnie wyglądać :hmmmm: Jutro wyeksperymentuję :evil_lol:, oczywiście jak przyjdę tu wcześniej jak TY :razz: Quote
Recommended Posts