Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: myślisz, że mi się tak omsknęło czy jakoś tak :roll: Bez komentarza :p.............................:diabloti: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):No raczej nie chodzę na szpilkach:evil_lol: a ja raczej nie chodze na płaskich, moje jedyne buty na płaskim to trakingowe w góry :evil_lol: aaaa i jeszcze jedne sportowe mam :roll:, a reszta to wszelkiej maści szpilki, szpileczki i obcasy :diabloti: i jeszcze mnóstwo kowbojek :p Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a):A to skąd kropecki carne w bananku są???:diabloti: :hmmmm:.....a bo ja wiem? Jutro kupię bananka i go obfocę.....tak dla udowodnienia :eviltong: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Bez komentarza :p.............................:diabloti: pfffyyyyyyy zmałpowałeś po mnie :roll: więcej własnej twórczości :eviltong: Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Mi muchi na okurary nie pstrzą :eviltong: A to skąd kropecki carne w bananku są???:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):pfffyyyyyyy zmałpowałeś po mnie :roll: więcej własnej twórczości :eviltong: Jakie tam małpowanie? :crazyeye: Na ten sam bodziec, są te same reakcje :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co się trzęsiesz? :evil_lol:......toż to szok jest dla mnie :diabloti: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):I co się trzęsiesz? :evil_lol:......toż to szok jest dla mnie :diabloti: A zaraz tam szok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):A zaraz tam szok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Ty tam wiesz co ja przeżywam :eviltong:....normalnie szok :diabloti: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):a ja raczej nie chodze na płaskich, moje jedyne buty na płaskim to trakingowe w góry :evil_lol: aaaa i jeszcze jedne sportowe mam :roll:, a reszta to wszelkiej maści szpilki, szpileczki i obcasy :diabloti: i jeszcze mnóstwo kowbojek :p Masz dużo kowbojek???????:razz::razz::razz::razz: I wszystkie nosisz????????????????????? Może byś jakiś bazar zrobiła:roll: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):Masz dużo kowbojek???????:razz::razz::razz::razz: I wszystkie nosisz????????????????????? Może byś jakiś bazar zrobiła:roll: ano mam ......kowbojki długie, kowbojki półdługie, kowbojki do kostek, nawet klapki kowbojki :multi: mam pare par, ale wszystkie noszę, bo bardzo lubię :oops: Jedne to mam takie fajnie obcasy ozdabiane blaszkami, zarąbiaszcze są :razz: Idę np, do pracy w kowbojkach, a tam się przebieram w klapki ......kowbojki :evil_lol: Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a)::hmmmm:.....a bo ja wiem? Jutro kupię bananka i go obfocę.....tak dla udowodnienia :eviltong: to ja se przyniese swego bananka i dokładnie go oblukam, bo Ty mu dorobisz kropecki:eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a):to ja se przyniese swego bananka i dokładnie go oblukam, bo Ty mu dorobisz kropecki:eviltong: Eeee tam - Ty masz pewnie jakiegoś laboratoryjnego mutanta :eviltong: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):ano mam ......kowbojki długie, kowbojki półdługie, kowbojki do kostek, nawet klapki kowbojki :multi: mam pare par, ale wszystkie noszę, bo bardzo lubię :oops: Jedne to mam takie fajnie obcasy ozdabiane blaszkami, zarąbiaszcze są :razz: Idę np, do pracy w kowbojkach, a tam się przebieram w klapki ......kowbojki :evil_lol: Kuna, zazdraszczam ci:oops::diabloti: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Bila']Kuna, zazdraszczam ci:oops::diabloti: e tam, nie ma czego, Ty też se kup :razz: ja chodze przede wszystkim w dżinsach to mi kowbojki jakoś tak pasują :cool3: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Iv_']e tam, nie ma czego, Ty też se kup :razz: ja chodze przede wszystkim w dżinsach to mi kowbojki jakoś tak pasują :cool3: :roll::roll::roll::roll:ja też w dżinsach:cool3: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a)::roll::roll::roll::roll:ja też w dżinsach:cool3: coś dużo tych podobieństw mamy :evil_lol: ale Ty nie moja siostra, bo ja nie mam siostry :shake: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a)::roll::roll::roll::roll:ja też w dżinsach:cool3: Ja też, też:multi: ja też :multi::multi: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):coś dużo tych podobieństw mamy :evil_lol: ale Ty nie moja siostra, bo ja nie mam siostry :shake: :diabloti: Ja tez nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):Ja tez nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mam brata :p :diabloti: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Iv_ napisał(a):ale mam brata :p :diabloti: ja nie:shake::shake::shake::shake: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 To Wy se pogadajcie, a ja śmigam do piesków spać :loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bila napisał(a):ja nie:shake::shake::shake::shake: jesteś jedynaczką :crazyeye: Quote
Iv_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):To Wy se pogadajcie, a ja śmigam do piesków spać :loveu::loveu: eeee TY gdzie się zmywasz :eviltong: Quote
Bila Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też, też:multi: ja też :multi::multi: To dobrze, że spodnie zakładasz:evil_lol: Quote
Recommended Posts