Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a)::shake: a no, łajza ja dziś jakowaś :shake: za bardzo śpieszyłam się do klikania i......życie ten pęd mi zweryfikowało :shake: Trzeba statecznie i powoli, a nie jak ten pędziwiatr ciągle szybko i szybko :cool3: Kuna, ja to nie umim statecznie:shake::shake:. Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']Wiecie co, szlag mnie trafia z tymi postami:angryy: Myślałam, że Bila coś napisała, wchodzę patrzam a Bila napisała, ale nie do mnie, przewijam a tam Iv przyszła i pisała i Ala pisała, i mi się to NIE WYŚWIETLA TAK POWINNO:angryy: yyyyyyyyy:angryy: Cześć Iv:loveu: Nie wspomnę, że zalałaś portałki, które masz mi dać:eviltong: Jak posty przeskakaują to nie wyświetlają się w subskrybcjach jako nowe :shake: :mad: Noooooooo takie piękne błękitne dżinsy zalałam kawą :placz: :placz: :placz: wcale nie mówiłam, że Ci je dam :shake: tak se wczoraj żartowałam :eviltong: :roll: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wiecie co, szlag mnie trafia z tymi postami:angryy: Myślałam, że Bila coś napisała, wchodzę patrzam a Bila napisała, ale nie do mnie, przewijam a tam Iv przyszła i pisała i Ala pisała, i mi się to NIE WYŚWIETLA TAK POWINNO:angryy: yyyyyyyyy:angryy: Cześć Iv:loveu: Nie wspomnę, że zalałaś portałki, które masz mi dać:eviltong: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Selket napisał(a):Wiecie co, szlag mnie trafia z tymi postami:angryy: Myślałam, że Bila coś napisała, wchodzę patrzam a Bila napisała, ale nie do mnie, przewijam a tam Iv przyszła i pisała i Ala pisała, i mi się to NIE WYŚWIETLA TAK POWINNO:angryy: yyyyyyyyy:angryy: Cześć Iv:loveu: Nie wspomnę, że zalałaś portałki, które masz mi dać:eviltong: te posty przeskakujące to obłęd. Zwariować można, jak się to czyta:shake::cool3: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Iv_']Jak posty przeskakaują to nie wyświetlają się w subskrybcjach jako nowe :shake: :mad: Noooooooo takie piękne błękitne dżinsy zalałam kawą :placz: wcale nie mówiłam, że Ci je dam :shake: tak se wczoraj żartowałam :eviltong::roll: Nooooooooooo..............dopiero jak ktoś napisze i ten post zostanie to jest nowy i naprawdę szlag może trafić:angryy: Nooo............piękne te portałki:loveu: COOOOOOOO?????????????????????????????????????????????????????????????? ŻARTOWAŁAŚ?????????????????????????????????????????:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :roll: pfffffffiiiiiiiiii no chyba nie chodziłabyś w takich spodniach zalanych kawą? :shake: a ja już jakoś w takich poplamionych dochodzę :cool3: a co mi tam - poświęce się :roll: :multi: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):te posty przeskakujące to obłęd. Zwariować można, jak się to czyta:shake::cool3: No, nawet gorzej:roll: Ale cóż poradzić skoro A ma w doopie użytkowników, byle by tylko abonament płacili i nie marudzili:roll: Mnie to rozwala, że posty na A muszą przejść kontrolę czy mogą się ukazać, po czym na te co przejdą i tak nie ma odpowiedzi z strony Mod czy Admin:roll: Znaczy jest jest jeden "zastępczy" mod, który mnie doprowadza do furii swymi odpowiedziami:roll::angryy: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']No, nawet gorzej:roll: Ale cóż poradzić skoro A ma w doopie użytkowników, byle by tylko abonament płacili i nie marudzili:roll: Mnie to rozwala, że posty na A muszą przejść kontrolę czy mogą się ukazać, po czym na te co przejdą i tak nie ma odpowiedzi z strony Mod czy Admin:roll: Znaczy jest jest jeden "zastępczy" mod, który mnie doprowadza do furii swymi odpowiedziami:roll::angryy: pewnie TEN sam Mod :razz::razz: który mi udowadniał że różnica czasu na dogo a na moim kompie spowodowana jest różnymi strefami czasowymi w Polsce :roflt: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja']pewnie TEN sam Mod :razz::razz: który mi udowadniał że różnica czasu na dogo a na moim kompie spowodowana jest różnymi strefami czasowymi w Polsce :roflt: :crazyeye: w Polsce nie podaje się stref czasowych :roll: wszyscy mamy jednakowy czas bezwzględu na to w jakiej części kraju się znajdujemy, jako że są to zbyt małe różnice, a spowodować mogłyby wielkie zamieszanie :evil_lol: mmy jeden ogólnopolski czas:p o czym każdy wie poza........tym biednym Modem :roll: a tak na marginesie to jestem ciekawa kto takiego wybrał :cool3: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja']pewnie TEN sam Mod :razz::razz: który mi udowadniał że różnica czasu na dogo a na moim kompie spowodowana jest różnymi strefami czasowymi w Polsce :roflt: A nie wiem..............sprawdzę, chociaż myślę, ze to ten sam :diabloti: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: w Polsce nie podaje się stref czasowych :roll: wszyscy mamy jednakowy czas bezwzględu na to w jakiej części kraju się znajdujemy, jako że są to zbyt małe różnice, a spowodować mogłyby wielkie zamieszanie :evil_lol: mmy jeden ogólnopolski czas:p o czym każdy wie poza........tym biednym Modem :roll: a tak na marginesie to jestem ciekawa kto takiego wybrał :cool3: Nie znasz się:shake: Strefy się podaje bo tak twierdzi MOD, a to co mod twierdzi co jest i koniec:diabloti: Alu, nie mogiem znaleźć, ale pewnie chodzi Ci o tego moda co ma nick dwuwyrazowy i jednej zaczyna się na "D" a drugi na "M" i ma pudla w avatarku?:diabloti: I udziela się na wątku Fotografii:diabloti: Ona mnie doprowadza do pasji, nic nie wie, a mądrzy się jak Maćków kot, co to świecę zjadł i po ciemku siedział:diabloti: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Selket napisał(a):Nie znasz się:shake: Strefy się podaje bo tak twierdzi MOD, a to co mod twierdzi co jest i koniec:diabloti: Alu, nie mogiem znaleźć, ale pewnie chodzi Ci o tego moda co ma nick dwuwyrazowy i jednej zaczyna się na "D" a drugi na "M" i ma pudla w avatarku?:diabloti: I udziela się na wątku Fotografii:diabloti: Ona mnie doprowadza do pasji, nic nie wie, a mądrzy się jak Maćków kot, co to świecę zjadł i po ciemku siedział:diabloti: Już go zidentyfikowałam:cool3::cool3::cool3:, po Twoim opisie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):Już go zidentyfikowałam:cool3::cool3::cool3:, po Twoim opisie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam nadzieję, że łOna się nie domyśli, że to łOna i nie dostanę po mymy dupsku za takie coś:shake::diabloti: A już skoro wiesz kto to, to poczytaj w wolnej chwili, momentami rozwala na kawałki swymi stwierdzeniami:diabloti: Quote
e.v.a Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 na razz na dwaa świat za uszy dziś złap!!!!!!!!! :loveu::multi: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']Nie znasz się:shake: Strefy się podaje bo tak twierdzi MOD, a to co mod twierdzi co jest i koniec:diabloti: Alu, nie mogiem znaleźć, ale pewnie chodzi Ci o tego moda co ma nick dwuwyrazowy i jednej zaczyna się na "D" a drugi na "M" i ma pudla w avatarku?:diabloti: I udziela się na wątku Fotografii:diabloti: Ona mnie doprowadza do pasji, nic nie wie, a mądrzy się jak Maćków kot, co to świecę zjadł i po ciemku siedział:diabloti: :multi::multi::multi: tak tak to ten /ta / to sam :p:evil_lol: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: tak tak to ten /ta / to sam :p:evil_lol: Mam te same sympatie :grins: :grins: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']Mam te same sympatie :grins: :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obiekt westchnień i wzruszeń :grins: Quote
e.v.a Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='apple']A kuku:diabloti: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obiekt westchnień i wzruszeń :grins: jakże to poetycko zabrzmiało:diabloti: Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']jakże to poetycko zabrzmiało:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak mnie natchło :roll: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak mnie natchło :roll: O jaaa:loveu: Trzeba to zachować dla potomności :grins: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Selket napisał(a):Nie znasz się:shake: Strefy się podaje bo tak twierdzi MOD, a to co mod twierdzi co jest i koniec:diabloti: Alu, nie mogiem znaleźć, ale pewnie chodzi Ci o tego moda co ma nick dwuwyrazowy i jednej zaczyna się na "D" a drugi na "M" i ma pudla w avatarku?:diabloti: I udziela się na wątku Fotografii:diabloti: Ona mnie doprowadza do pasji, nic nie wie, a mądrzy się jak Maćków kot, co to świecę zjadł i po ciemku siedział:diabloti: Mamy podobne zdanie na temat tej osoby. Kiedyś trochę łaziłem po "Fotografii"....tak z ciekawości. Ale mentorski sposób prowadzenia rozmów, to alfoomegowanie, odpowiedzi, które są tymi jedynymi trafnymi.....siedzi ta osóbka w kołtunie wyobraźni, a pzecież mistrzowie mówią, że trzymanie się kanonów cofa w rozwoju. Przestałem tam zaglądać. Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 evaxon napisał(a):na razz na dwaa świat za uszy dziś złap!!!!!!!!! :loveu::multi: I co.....złapałaś? :razz: :multi: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='apple']A kuku:diabloti: ..... strzela baba z łuku :diabloti: o tej porze? :crazyeye: Quote
Recommended Posts