Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iv_ napisał(a):
:shake: a no, łajza ja dziś jakowaś :shake: za bardzo śpieszyłam się do klikania i......życie ten pęd mi zweryfikowało :shake:

Trzeba statecznie i powoli, a nie jak ten pędziwiatr ciągle szybko i szybko :cool3:

Kuna, ja to nie umim statecznie:shake::shake:.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Wiecie co, szlag mnie trafia z tymi postami:angryy: Myślałam, że Bila coś napisała, wchodzę patrzam a Bila napisała, ale nie do mnie, przewijam a tam Iv przyszła i pisała i Ala pisała, i mi się to NIE WYŚWIETLA TAK POWINNO:angryy: yyyyyyyyy:angryy:
Cześć Iv:loveu:

Nie wspomnę, że zalałaś portałki, które masz mi dać:eviltong:

Jak posty przeskakaują to nie wyświetlają się w subskrybcjach jako nowe :shake: :mad:

Noooooooo takie piękne błękitne dżinsy zalałam kawą :placz: :placz: :placz: wcale nie mówiłam, że Ci je dam :shake: tak se wczoraj żartowałam :eviltong: :roll:

Posted

Wiecie co, szlag mnie trafia z tymi postami:angryy: Myślałam, że Bila coś napisała, wchodzę patrzam a Bila napisała, ale nie do mnie, przewijam a tam Iv przyszła i pisała i Ala pisała, i mi się to NIE WYŚWIETLA TAK POWINNO:angryy: yyyyyyyyy:angryy:

Posted

Selket napisał(a):
Wiecie co, szlag mnie trafia z tymi postami:angryy: Myślałam, że Bila coś napisała, wchodzę patrzam a Bila napisała, ale nie do mnie, przewijam a tam Iv przyszła i pisała i Ala pisała, i mi się to NIE WYŚWIETLA TAK POWINNO:angryy: yyyyyyyyy:angryy:

te posty przeskakujące to obłęd. Zwariować można, jak się to czyta:shake::cool3:

Posted

[quote name='Iv_']Jak posty przeskakaują to nie wyświetlają się w subskrybcjach jako nowe :shake: :mad:

Noooooooo takie piękne błękitne dżinsy zalałam kawą :placz: wcale nie mówiłam, że Ci je dam :shake: tak se wczoraj żartowałam :eviltong::roll:
Nooooooooooo..............dopiero jak ktoś napisze i ten post zostanie to jest nowy i naprawdę szlag może trafić:angryy:
Nooo............piękne te portałki:loveu:
COOOOOOOO?????????????????????????????????????????????????????????????? ŻARTOWAŁAŚ?????????????????????????????????????????:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

:roll: pfffffffiiiiiiiiii no chyba nie chodziłabyś w takich spodniach zalanych kawą? :shake: a ja już jakoś w takich poplamionych dochodzę :cool3: a co mi tam - poświęce się :roll: :multi:

Posted

Bila napisał(a):
te posty przeskakujące to obłęd. Zwariować można, jak się to czyta:shake::cool3:

No, nawet gorzej:roll: Ale cóż poradzić skoro A ma w doopie użytkowników, byle by tylko abonament płacili i nie marudzili:roll: Mnie to rozwala, że posty na A muszą przejść kontrolę czy mogą się ukazać, po czym na te co przejdą i tak nie ma odpowiedzi z strony Mod czy Admin:roll: Znaczy jest jest jeden "zastępczy" mod, który mnie doprowadza do furii swymi odpowiedziami:roll::angryy:

Posted

[quote name='Selket']No, nawet gorzej:roll: Ale cóż poradzić skoro A ma w doopie użytkowników, byle by tylko abonament płacili i nie marudzili:roll: Mnie to rozwala, że posty na A muszą przejść kontrolę czy mogą się ukazać, po czym na te co przejdą i tak nie ma odpowiedzi z strony Mod czy Admin:roll: Znaczy jest jest jeden "zastępczy" mod, który mnie doprowadza do furii swymi odpowiedziami:roll::angryy:

pewnie TEN sam Mod :razz::razz: który mi udowadniał że różnica czasu na dogo a na moim kompie spowodowana jest różnymi strefami czasowymi w Polsce :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']pewnie TEN sam Mod :razz::razz: który mi udowadniał że różnica czasu na dogo a na moim kompie spowodowana jest różnymi strefami czasowymi w Polsce :roflt:

:crazyeye: w Polsce nie podaje się stref czasowych :roll: wszyscy mamy jednakowy czas bezwzględu na to w jakiej części kraju się znajdujemy, jako że są to zbyt małe różnice, a spowodować mogłyby wielkie zamieszanie :evil_lol:
mmy jeden ogólnopolski czas:p o czym każdy wie poza........tym biednym Modem :roll:
a tak na marginesie to jestem ciekawa kto takiego wybrał :cool3:

Posted

[quote name='Alicja']pewnie TEN sam Mod :razz::razz: który mi udowadniał że różnica czasu na dogo a na moim kompie spowodowana jest różnymi strefami czasowymi w Polsce :roflt:
A nie wiem..............sprawdzę, chociaż myślę, ze to ten sam :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: w Polsce nie podaje się stref czasowych :roll: wszyscy mamy jednakowy czas bezwzględu na to w jakiej części kraju się znajdujemy, jako że są to zbyt małe różnice, a spowodować mogłyby wielkie zamieszanie :evil_lol:
mmy jeden ogólnopolski czas:p o czym każdy wie poza........tym biednym Modem :roll:
a tak na marginesie to jestem ciekawa kto takiego wybrał :cool3:

Nie znasz się:shake: Strefy się podaje bo tak twierdzi MOD, a to co mod twierdzi co jest i koniec:diabloti:

Alu, nie mogiem znaleźć, ale pewnie chodzi Ci o tego moda co ma nick dwuwyrazowy i jednej zaczyna się na "D" a drugi na "M" i ma pudla w avatarku?:diabloti: I udziela się na wątku Fotografii:diabloti: Ona mnie doprowadza do pasji, nic nie wie, a mądrzy się jak Maćków kot, co to świecę zjadł i po ciemku siedział:diabloti:

Posted

Selket napisał(a):
Nie znasz się:shake: Strefy się podaje bo tak twierdzi MOD, a to co mod twierdzi co jest i koniec:diabloti:

Alu, nie mogiem znaleźć, ale pewnie chodzi Ci o tego moda co ma nick dwuwyrazowy i jednej zaczyna się na "D" a drugi na "M" i ma pudla w avatarku?:diabloti: I udziela się na wątku Fotografii:diabloti: Ona mnie doprowadza do pasji, nic nie wie, a mądrzy się jak Maćków kot, co to świecę zjadł i po ciemku siedział:diabloti:

Już go zidentyfikowałam:cool3::cool3::cool3:, po Twoim opisie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Już go zidentyfikowałam:cool3::cool3::cool3:, po Twoim opisie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja mam nadzieję, że łOna się nie domyśli, że to łOna i nie dostanę po mymy dupsku za takie coś:shake::diabloti: A już skoro wiesz kto to, to poczytaj w wolnej chwili, momentami rozwala na kawałki swymi stwierdzeniami:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Nie znasz się:shake: Strefy się podaje bo tak twierdzi MOD, a to co mod twierdzi co jest i koniec:diabloti:

:multi::multi::multi: tak tak to ten /ta / to sam :p:evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):

Mamy podobne zdanie na temat tej osoby. Kiedyś trochę łaziłem po "Fotografii"....tak z ciekawości. Ale mentorski sposób prowadzenia rozmów, to alfoomegowanie, odpowiedzi, które są tymi jedynymi trafnymi.....siedzi ta osóbka w kołtunie wyobraźni, a pzecież mistrzowie mówią, że trzymanie się kanonów cofa w rozwoju.
Przestałem tam zaglądać.