Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']a na tym zdjęciu Sylwucha wyszła tak pięknie, jest w niej coś naprawdę takiego "kobiecego" trudno mi to wyrazić, ale to lepsze z jej zdjęć jakie widziałam do tej pory. Takie portretowe z duszą ;)
http://img101.imageshack.us/img101/9544/obraz476zc2.jpg
Też tak myślę - sporo odrzuciłem, ale to zatrzymałem.....ma coś w sobie. Przy zmniejszaniu skontraściło się troszkę, ale ostatecznie tu nie wystawa:p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Za dużo razem po bazarkach biegacie, bo za bardzo zgodne cuś jesteście :eviltong:

no własnie, ciągle na tych samych bazarkach się spotykamy i zazwyczaj to samo nam się podoba :mdleje:
czasem odpuszczam sobie jak widzę, że już Bila licytuje, ale czasem nie moge sie powstrzymać .......:roll::evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Hm, ale wiesz my się nie umawiamy:roll:. Wchodzę gdzieś, patrzę:-o:-o:-o, ciotka Iv licytuje:roll::cool3::evil_lol:

A słyszałem gdzieś, że ma zakaz bazarkowania :evil_lol: - a teraz dopiero się rozszalała :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Też tak myślę - sporo odrzuciłem, ale to zatrzymałem.....ma coś w sobie. Przy zmniejszaniu skontraściło się troszkę, ale ostatecznie tu nie wystawa:p

czasami mamy podobne spojrzenie :cool1: i podobne odczucia :p
ale w końcu my som Rybki :cool3: ten sam znak :multi:

Jest naprawdę rewelacyjne :loveu: ma to "coś" :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
no własnie, ciągle na tych samych bazarkach się spotykamy i zazwyczaj to samo nam się podoba :mdleje:
czasem odpuszczam sobie jak widzę, że już Bila licytuje, ale czasem nie moge sie powstrzymać .......:roll::evil_lol:

Ja tam bym Bili nie odpuścił :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A słyszałem gdzieś, że ma zakaz bazarkowania :evil_lol: - a teraz dopiero się rozszalała :diabloti:

No wiesz, ale już jesteśmy po wypłacie, za jakiś tydzień pewnie znów będziemy szlochały:placz::placz::placz::placz:, że sobie nie możemy policytować. Ja w sumie już przegięłam:oops:, a taki kocyk jeszcze jeden mi się podoba:roll::roll:. Kuna, ale nie wiem, czy licytować, bo Bilbo łapę ma dalej niezgojoną:angryy:, teraz wieczorem patrzę, znów coś na tym mięchu sobie zadarł... A wet mój mówi: Ja wyjeżdżam na tydzień, dobrze by było, gdyby Bilbo nic nie wymyślił przez ten czas, no i masz:mad:. I może fundusze bazarkowe znów w aptekach zostawię:mad::angryy:

Posted

[quote name='Iv_']czasami mamy podobne spojrzenie :cool1: i podobne odczucia :p
ale w końcu my som Rybki :cool3: ten sam znak :multi:

Jest naprawdę rewelacyjne :loveu: ma to "coś" :loveu:
No to ja sie przedstawiam -śledź przybrzeżny :evil_lol:

Do rewelacji to jeszcze daleko :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja tam bym Bili nie odpuścił :diabloti:

A różowego pudelka odpuściłeś mi kiedyś:diabloti:. Bilbo bardzo go lubi. Podskakuje z nim tak jak Gacek na filmiku:evil_lol::evil_lol:

Posted

:roll: no własnie cioteczko Bilo, ja też już przegięłam widzę po podliczeniu szaleństwa bazarkowego :placz:
W nocy jak dojrzałam te kocyki to nie mogłam się oprzeć :oops:, ale po co od razu musiałam 2 zalicytować? :roll: ale powiem, że jeszcze conajmniej 2 mi się bardzo podoba :evil_lol:, ale twardo powstrzymuje się przed zakupem :roll: bardzooooooo twardo :roll: tylko nie wiem jak długo....:roll: :placz:

Posted

Bila napisał(a):
A różowego pudelka odpuściłeś mi kiedyś:diabloti:. Bilbo bardzo go lubi. Podskakuje z nim tak jak Gacek na filmiku:evil_lol::evil_lol:

To tak na początek - dla zachęty :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']IV, Menrzuś wy jesteście Rybki???? To patrzcie som my wszystkie ten sam trygon:diabloti:

:crazyeye: no ja żem z 24 lutego :razz: Ryba jak ta lala :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: no ja żem z 24 lutego :razz: Ryba jak ta lala :evil_lol:

Ja co prawda z lipca, ale Rak, co to z Rybami w jednym trygonie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Ja co prawda z lipca, ale Rak, co to z Rybami w jednym trygonie:evil_lol::evil_lol:
ano patrzaj też wodne stworzonko :diabloti: :diabloti: