Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):Al ja wam mówiłam,że naturalnych nie kładę i już. Ogóra to wolę zjeśc:diabloti: Ale naturalne są najlepsze np ogórek, poziomka, truskawka :razz: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):jesoooo nic nie kumam :placz: ale to przecież Ty tylko funkcjonujesz do 24 :eviltong::cool3: nooooooo.....wtedy taki przycisk się włącza ..... i jestem wyłączony :evil_lol: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale naturalne są najlepsze np ogórek, poziomka, truskawka :razz: To sam sobie połóż:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... i otwórz drzwi listonoszowi:diabloti: A ja zjem: ogórka, poziomkę, truskawkę Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakiś psycho-masochista :roflt:.... zrób mu odpoczynek od stresa i nałóż sobie plasterki ogórka :evil_lol: a jak te plasterki jej się zsuną .........:evil_lol: np na buty to będzie dziwnie wyglądać :roll: i listonosz też się zestresuje :cool3: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):To sam sobie połóż:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... i otwórz drzwi listonoszowi:diabloti: A ja zjem: ogórka, poziomkę, truskawkę Ja mam skórkę delikatną jak poopka Alutki, to nie potrzebuję :diabloti: Najpierw sobie nałóż, a potem zjedz - to takie praktyczne dwa w jednym :p Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):No taaaaak....juz prawie północ i pewnie powoli się wyłączasz:glaszcze: jesoooo nic nie kumam :placz: ale to przecież Ty tylko funkcjonujesz do 24 :eviltong::cool3: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):no a tym przyciskiem oczywiście steruje Alfa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nieeeee.....piesy. Mają zegary w poopach :evil_lol: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja mam skórkę delikatną jak poopka Alutki, to nie potrzebuję :diabloti: Najpierw sobie nałóż, a potem zjedz - to takie praktyczne dwa w jednym :p Kiedy nie lubię paparydzi:roll::shake: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):Kiedy nie lubię paparydzi:roll::shake: To w łazience - tam nikt Ciebie nie będzie focił :p Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):nooooooo.....wtedy taki przycisk się włącza ..... i jestem wyłączony :evil_lol: no a tym przyciskiem oczywiście steruje Alfa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):srutu tutu :eviltong: piesów to się nie boisz, nie zganiaj na nich :mad: Ale wtedy mnie za łydki chwytają....albo ciągną za piżamę :shake: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']Dobry wieczór Wszystkim TO JA SELKETOWA Wiesz co? Ta emotka nie jest Twoja :eviltong: Czeeeeee Selketowa :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a)::cool3::cool3::cool3:, zboczony???? :niewiem: nie mam pojęcia, bo go nie znam :cool3:, ale wiesz teraz ludzie mają dziwne preferencję :roll: Sodomia i Gomoria i Słup Solny jak mawia moja babcia :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):właśnie :p bleeeeeee :shake: a poza tym truskawki i poziomki często uczulają :roll:, lepsze maseczki z tubki są :multi: Miłośniczka chemii :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):właśnie :p bleeeeeee :shake: a poza tym truskawki i poziomki często uczulają :roll:, lepsze maseczki z tubki są :multi: Dokładnie:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Nieeeee.....piesy. Mają zegary w poopach :evil_lol: srutu tutu :eviltong: piesów to się nie boisz, nie zganiaj na nich :mad: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dobry wieczór Wszystkim TO JA SELKETOWA Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):i na dodatek z pokoju słychać wrzask............Menrzuś do wyra NATYCHMIAST!!!! :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:.... jakbyś tu była :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bila napisał(a):Kiedy nie lubię paparydzi:roll::shake: właśnie :p bleeeeeee :shake: a poza tym truskawki i poziomki często uczulają :roll:, lepsze maseczki z tubki są :multi: Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Selket']Dobry wieczór Wszystkim TO JA SELKETOWA Cześć Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Iv_ napisał(a):nie jestem miłośniczką chemii :mad: tylko jestem alergiczką na takie naturalne maseczki :eviltong: .....czyli daleko od natury......taka jakaś nienaturalna:crazyeye: Quote
Iv_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale wtedy mnie za łydki chwytają....albo ciągną za piżamę :shake: i na dodatek z pokoju słychać wrzask............Menrzuś do wyra NATYCHMIAST!!!! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Selket napisał(a)::-(:-(:-( :obrazic: :obrazic: :obrazic: :-(:-(:-( :calus:...spoko Quote
Bila Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Nie rycz, Selketowa, czas zrobić konkurs na twoją gwiazdorską emotkę:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Bila']Cześć mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :evil_lol: Quote
Recommended Posts