Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Dancing Queen.....lalalala:loveu: wołałaś mnie? :cool3: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Bila']Jabcokowa:multi::multi::loveu::loveu:, czemuś taka nabzdyczona?:cool3::cool3::cool3: Bo mi dzisiaj od rana wiatr w oczy:roll: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):To zażyj węgla - sraczka minie :razz: A rachunki to trzeba płacić to pryndu nie będą zabierać :eviltong: :mdleje: cudowne porady wujcia Menrzusia :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo ona lubi się bzdyczyć! ;) Za to Ty dzisiaj kwitnąco wyglądasz :multi::multi: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Pewnie nie lubi poniedziałków :shake: Jabłuszkowaaaaaa...... :cunao: :multi::loveu: Dancing Queen.....lalalala:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Dancing Queen.....lalalala:loveu: Yesterdaaaaaaaay..... :razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Nie....ty jesteś......"Zatańczysz ze mną jeszcze raz....ostatni raz......":evil_lol:zanim dostaniesz zawału:evil_lol: No wiesz co? :crazyeye: Zawału? :crazyeye: Śmigałam tyle godzin na 10 cm obcasach i nawet nóg nie połamałam, a Ty mnie o zawał podejrzewasz??? :crazyeye: Pfffffffffffffffffffffff! Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):wołałaś mnie? :cool3: Jakby zawołała - "Czy pamietasz tę noc w Zakopanem...." to byłoby do Ciebie :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jesooooooooooooooooooo! Jak te posty skaczą! :angryy: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']To zażyj węgla - sraczka minie :razz: A rachunki to trzeba płacić to pryndu nie będą zabierać :eviltong: Ni mam wungla....ja mam CO:eviltong: No wiesz.....to chyba cała klatka nie zapłaciła:evil_lol: :shake: no to rzeczywiście masz "udany" początek poniedziałku :roll: No sama nie wiem, czy mam Cię tak "zaocznie" witać :shake:, może to trochę dziwnie wyglądać :hmmmm: Jutro wyeksperymentuję :evil_lol:, oczywiście jak przyjdę tu wcześniej jak TY :razz:No ty nie próbój tylko sie stosuj:evil_lol: Bo ona lubi się bzdyczyć! ;-)Uczę sie od Miszczyny w pfyfaniu:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: cudowne porady wujcia Menrzusia :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Na mnie można zawsze polegać :p Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iv_']:mdleje: cudowne porady wujcia Menrzusia :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:Hahahahaha powinni taki dodatek do Pani Domu dołączyć:evil_lol::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakby zawołała - "Czy pamietasz tę noc w Zakopanem...." to byłoby do Ciebie :evil_lol: Ja pamiętam doskonale, ale co niektórym kolegom musiałam dziś relację zdawać! :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple'] No ty nie próbój tylko sie stosuj:evil_lol: Próbujesz mnie zdominować? :crazyeye: nic z tego :eviltong: jak będę chciała to zastosuję, a jak nie to mnie nie zmusisz :evil_lol: bo ja ............żem gwiazda indywidualistka :eviltong: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']wołałaś mnie? :cool3:Nie....ty jesteś......"Zatańczysz ze mną jeszcze raz....ostatni raz......":evil_lol:zanim dostaniesz zawału:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple'] Chyba " Jesteś Szalony mówię Ci Ci....zawsze nim byłeś.....przestań wreszcie śnić.....":evil_lol: No i doopa :placz:.....po grzbiecie dostałem :placz: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']No dobra dobra....bossszz jakie to podejrzliwe ..od razu podstęp węszy:roll: :cool1: a może nie było, co? :razz: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):No i doopa :placz:.....po grzbiecie dostałem :placz: :cool3: nie pierwszy dzisiaj i nie ostatni :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Dobra Rybki! Muszę spadać! Papa! :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja pamiętam doskonale, ale co niektórym kolegom musiałam dziś relację zdawać! :evil_lol: Widać górskie powietrze im nie służyło :evil_lol: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz co? :crazyeye: Zawału? :crazyeye: Śmigałam tyle godzin na 10 cm obcasach i nawet nóg nie połamałam, a Ty mnie o zawał podejrzewasz??? :crazyeye: Pfffffffffffffffffffffff!Nie ciebie goopia:roll: Partnera:diabloti::evil_lol: Yesterdaaaaaaaay..... :razz: Chyba " Jesteś Szalony mówię Ci Ci....zawsze nim byłeś.....przestań wreszcie śnić.....":evil_lol: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Na mnie można zawsze polegać :p Jak na Zawiszy:cool1: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Próbujesz mnie zdominować? :crazyeye: nic z tego :eviltong: jak będę chciała to zastosuję, a jak nie to mnie nie zmusisz :evil_lol: bo ja ............żem gwiazda indywidualistka :eviltong:No dobra dobra....bossszz jakie to podejrzliwe ..od razu podstęp węszy:roll: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: nie pierwszy dzisiaj i nie ostatni :diabloti: Tak od rana? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Eeeee tam,..chciałam Cię wyróżnić tym hiciorem;)......nie udało się?:roll: Czuję się wyróżniony :razz: Quote
Recommended Posts