Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tylko czyj oddech? Ja powoli nie wyrabiam przy ich co rusz nowych pomysłach :shake:

:evil_lol:

no to teraz rozumiesz, czemu jestem taka klapnięta wciąż?... :eviltong:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Ozzy dopiero wyszedł z wyrka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gacek już ponad dwie godziny temu umył Alfie twarz informując, że ma pełen pęcherz. A potem było w jego wykonaniu, budzące stado - Tadaaaaaaam!!! :evil_lol:

Posted

Ale tu fajowo zafocone:multi::multi::multi:
Hihihihihihihihihihihihihi zmiażdżył go doopką:evil_lol:
http://img261.imageshack.us/img261/8935/obraz403vm1.jpg

Gacek to jednak jest numer:evil_lol:
http://img261.imageshack.us/img261/4200/obraz406zj0.jpg

Hmmmmmmm:hmmmm::siara:
http://img261.imageshack.us/img261/7463/obraz410zr3.jpg

Tak zgadzam się w pełni z tym co przeczytałam kilka stron temu:diabloti:...beze mnie to tu jakoś nijako:B-fly:

Witajcie kochane robaczki:loveu:

Posted

[quote name='apple']Ale tu fajowo zafocone:multi::multi::multi:
Hihihihihihihihihihihihihi zmiażdżył go doopką:evil_lol:
http://img261.imageshack.us/img261/8935/obraz403vm1.jpg

Gacek to jednak jest numer:evil_lol:
http://img261.imageshack.us/img261/4200/obraz406zj0.jpg

Hmmmmmmm:hmmmm::siara:
http://img261.imageshack.us/img261/7463/obraz410zr3.jpg

Tak zgadzam się w pełni z tym co przeczytałam kilka stron temu:diabloti:...beze mnie to tu jakoś nijako:B-fly:

Witajcie kochane robaczki:loveu:
Trzeba było jakoś nadrobić te fotki ;)

No to jak wiesz, że było nijako, to co tak późno przychodzisz, co? :roll:Jeszcze zaraz powiesz, że do sklepu musisz smigać :roll:

Witankooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Trzeba było jakoś nadrobić te fotki ;)

No to jak wiesz, że było nijako, to co tak późno przychodzisz, co? :roll:Jeszcze zaraz powiesz, że do sklepu musisz smigać :roll:

Witankooooo :multi::loveu:eeeeee yyyyy noooo:roll::oops:........bede musiała śmigać do sklepu za jakieś 20 min:roll: ale ale ale to nie moja wina....to wina ALI oma dzisiaj spała do 8.45:roll::multi: no i śmy zaspały:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']No taaaaaaak.....a ja tu szczekałem cały weekend :-(......eeeeeeech
A ta tu zaspała :shake: i jeszcze zwala na niewinną istotkę :eviltong:No przecież wpadłam z nienacka w weekend...no co ty przyspałeś czy co?:roll::evil_lol:

I nie zwalam nie zwalam....tylko jak ona by wstała normalnie to ja bym nie zaspała...O! :p

NO oć:cool3:......................................................:calus:

Posted

[quote name='apple']eeeeee yyyyy noooo:roll::oops:........bede musiała śmigać do sklepu za jakieś 20 min:roll: ale ale ale to nie moja wina....to wina ALI oma dzisiaj spała do 8.45:roll::multi: no i śmy zaspały:roll:
No taaaaaaak.....a ja tu szczekałem cały weekend :-(......eeeeeeech
A ta tu zaspała :shake: i jeszcze zwala na niewinną istotkę :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']No i już powiedziałaś.....ulżyło Ci? :evil_lol:Nie:cool1: ale chciałam zwócić twoją uwagę na fakt....że już jakiś czas temu napisałam posta...a ty się zagapiłeś:mad:

Posted

[quote name='apple']No przecież wpadłam z nienacka w weekend...no co ty przyspałeś czy co?:roll::evil_lol:

I nie zwalam nie zwalam....tylko jak ona by wstała normalnie to ja bym nie zaspała...O! :p

NO oć:cool3:......................................................:calus:
A skąd to ja niby miałem wiedzieć, że "wpadniesz" w weekend?

No idem....... :calus:

Posted

[quote name='Menrzuś']A skąd to ja niby miałem wiedzieć, że "wpadniesz" w weekend?

No idem....... :calus:

No to co mówisz że szczekałeś cały weekend jak wiedziałeś ze nie wpadnę:razz::diabloti:

Ojjjj cosik mi tu cyganisz:evil_lol:

:oops::oops::oops:

[quote name='Menrzuś']A bo tak jakoś z tyłu zostajesz :eviltong:.......z energią do przodu dziewczyno :evil_lol:Weź ty mnie nie denerwuj z samego rana.........:evil_lol:

Nooooooooo i muszę śmigać:placz::placz::placz::placz:

Ale wpadnę z pracy!!!!! Paaaaaaaaaaaaaaaa!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Nie:cool1: ale chciałam zwócić twoją uwagę na fakt....że już jakiś czas temu napisałam posta...a ty się zagapiłeś:mad:
A bo tak jakoś z tyłu zostajesz :eviltong:.......z energią do przodu dziewczyno :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No to co mówisz że szczekałeś cały weekend jak wiedziałeś ze nie wpadnę:razz::diabloti:

Ojjjj cosik mi tu cyganisz:evil_lol:

No szczekałem na poniedziałek :eviltong:

:oops::oops::oops:

A co to za pąsy? :razz:

Weź ty mnie nie denerwuj z samego rana.........:evil_lol:

To tylko motywatorstwo było :evil_lol:

Nooooooooo i muszę śmigać:placz::placz::placz::placz:

Ale wpadnę z pracy!!!!! Paaaaaaaaaaaaaaaa!:loveu::loveu::loveu:

Miłego dzionka :multi::loveu:

Posted

Cześć, ciotki klotki:diabloti::multi::loveu:, Menrzusia wywiało:placz::placz::placz:, ale też się z nim przywitam zaocznie: Witanko Menrzusiu:multi:

Posted

[quote name='apple']Doberek:multi:

No Biluniu wywiało nam Menrzusia...pewnie pracuje w pocie czoła co by na jakiś zaje2bisty prezent dla Alfy zarobić:p

Hejka:lol::loveu::multi:, a na co stawiasz, że kupi?

Posted

[quote name='Bila']Hejka:lol::loveu::multi:, a na co stawiasz, że kupi?Hmmmm trudno powiedzieć........on jest nieprzewidywalny....wiec moze się zdażyć i tak że ją zaskoczy...i kupi te stringi co mu je tak podsuwamy:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Hmmmm trudno powiedzieć........on jest nieprzewidywalny....wiec moze się zdażyć i tak że ją zaskoczy...i kupi te stringi co mu je tak podsuwamy:evil_lol:

Hm, nawet jak je kupi, to nam się na pewno do tego nie przyzna:diabloti: