Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Dziękuję Wam Wszystkim raz jeszcze za życzonka :multi::loveu::multi:

To przyznam się Wam gdzie dziś spędziłam dzionek :roll:;)

Przyznam się, że i pozostałe zdjątka widziałem :cool3:....Klockowa namówiła Ciebie? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przyznam się, że i pozostałe zdjątka widziałem :cool3:....Klockowa namówiła Ciebie? :razz:

:shake:.... Klocusiowa o pomyśle dowiedziała się jako ostatnia z Naszej 4 :pbo dopiero w lipcu 2008....a pomysł powstał w lipcu 2005 roku ...rok po śmierci Harleya ...tylko brak mi było realizatora :p

Posted

[quote name='Alicja']
:shake:.... Klocusiowa o pomyśle dowiedziała się jako ostatnia z Naszej 4 :pbo dopiero w lipcu 2008....a pomysł powstał w lipcu 2005 roku ...rok po śmierci Harleya ...tylko brak mi było realizatora :p
Dłuuuuugo się zbierałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dłuuuuugo się zbierałaś :evil_lol:

bo szukałam po 1sze kogoś komu mogę zaufać w kwestii podejścia ,wykonania oraz higieny .... i doczekałam ;)

Posted

[quote name='Alicja']bo szukałam po 1sze kogoś komu mogę zaufać w kwestii podejścia ,wykonania oraz higieny .... i doczekałam ;)
To tak ich mało?

I jeszcze powiedz czy serniczek znikł :razz:

Posted

[quote name='apple']PPpppppfffffff:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Prawda?:roll: Ty jedyna mnie rozumiesz...bo INNI to mnie wyśmiewają:obrazic:

:cool3: Gwiazda zawsze zrozumie Gwiazdę :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Dziękuję Wam Wszystkim raz jeszcze za życzonka :multi::loveu::multi:

To przyznam się Wam gdzie dziś spędziłam dzionek :roll:;)

boszszsze Ala, byłaś na masażu :crazyeye:

:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:p...jeszcze jest :multi:

a o przepisiku pamiętam ;)

No to jak jeszcze jest, to nie wiem czy jest taki dobry :diabloti:

Ok....ja poczekam. Najpierw dojdź do siebie, bo jeszcze się pomylisz :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to jak jeszcze jest, to nie wiem czy jest taki dobry :diabloti:

Ok....ja poczekam. Najpierw dojdź do siebie, bo jeszcze się pomylisz :evil_lol:

było go bardzo dużo ....:p...bo dziś Goście jedli i jeszcze na jutro mam bo jedziemy do Moich Rodziców :multi:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeraz idziemyyy naaaaaaaaaaaaaaaa jedneeeeeeeeeeegoooooooo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz idziemyyy do Aliiiiiiiiiiiiiii Pićććććććć

:drink1:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Effffcia - obiecałaś przecież, że nie będziesz już mieszać :evil_lol:

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:zycie mi sie wali po całości :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']było go bardzo dużo ....:p...bo dziś Goście jedli i jeszcze na jutro mam bo jedziemy do Moich Rodziców :multi:
Aaaaaaaa.....to poszłaś na całość i trzy blachy zrobiłaś :evil_lol:.....jak tak to odwołuję te goopie posądzenia :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz tam po całości - najwyżej po doopalonie :glaszcze:
jest gorzej niż było :placz::placz::placz:ja juz mam dość dość wszystkiego :placz::placz::placz:
za co mnie los tak każe? co ja takiego złego zrobiłam :placz::placz::placz:

[SIZE=1]jeszcze jutro 2 koła na które nic nie umie bede miec poprawki pewnie ja juz sobie nie radze z tym wszytskim :placz::placz::placz::placz:

Posted

evaxon napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz::placz:zycie mi sie wali po całości :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Zaraz tam po całości - najwyżej po doopalonie :glaszcze:

Posted

[quote name='evaxon']jest gorzej niż było :placz::placz::placz:ja juz mam dość dość wszystkiego :placz::placz::placz:
za co mnie los tak każe? co ja takiego złego zrobiłam :placz::placz::placz:

[SIZE=1]jeszcze jutro 2 koła na które nic nie umie bede miec poprawki pewnie ja juz sobie nie radze z tym wszytskim :placz::placz::placz::placz:
No już nie płakaj......bo ja zacznę :shake: