e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]:grins::grins::grins::grins::grins: [/CENTER] Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='evaxon']:grins::grins::grins::grins::grins: O! Szczeżuja przyszła! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']O! Szczeżuja przyszła! :diabloti::diabloti::diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='evaxon']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: O matko:roll:.......stworzyłam potwora:roll: Quote
e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']O matko:roll:.......stworzyłam potwora:roll: maaaaaaaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziękuję Wam Wszystkim raz jeszcze za życzonka :multi::loveu::multi: To przyznam się Wam gdzie dziś spędziłam dzionek :roll:;) Quote
Bila Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ale na zadowoloną wyglądasz:evil_lol: EDIT: Tez poleciałam obejrzeć. Bolało????????????????? Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Alicja']Dziękuję Wam Wszystkim raz jeszcze za życzonka :multi::loveu::multi: To przyznam się Wam gdzie dziś spędziłam dzionek :roll:;) Przyznam się, że i pozostałe zdjątka widziałem :cool3:....Klockowa namówiła Ciebie? :razz: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Przyznam się, że i pozostałe zdjątka widziałem :cool3:....Klockowa namówiła Ciebie? :razz: :shake:.... Klocusiowa o pomyśle dowiedziała się jako ostatnia z Naszej 4 :pbo dopiero w lipcu 2008....a pomysł powstał w lipcu 2005 roku ...rok po śmierci Harleya ...tylko brak mi było realizatora :p Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Alicja'] :shake:.... Klocusiowa o pomyśle dowiedziała się jako ostatnia z Naszej 4 :pbo dopiero w lipcu 2008....a pomysł powstał w lipcu 2005 roku ...rok po śmierci Harleya ...tylko brak mi było realizatora :p Dłuuuuugo się zbierałaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Dłuuuuugo się zbierałaś :evil_lol: bo szukałam po 1sze kogoś komu mogę zaufać w kwestii podejścia ,wykonania oraz higieny .... i doczekałam ;) Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Alicja']bo szukałam po 1sze kogoś komu mogę zaufać w kwestii podejścia ,wykonania oraz higieny .... i doczekałam ;) To tak ich mało? I jeszcze powiedz czy serniczek znikł :razz: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']To tak ich mało? u nas blisko 2 -3 studia I jeszcze powiedz czy serniczek znikł :razz: :p...jeszcze jest :multi: a o przepisiku pamiętam ;) Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']PPpppppfffffff:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Prawda?:roll: Ty jedyna mnie rozumiesz...bo INNI to mnie wyśmiewają:obrazic: :cool3: Gwiazda zawsze zrozumie Gwiazdę :multi: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Alicja']Dziękuję Wam Wszystkim raz jeszcze za życzonka :multi::loveu::multi: To przyznam się Wam gdzie dziś spędziłam dzionek :roll:;) boszszsze Ala, byłaś na masażu :crazyeye: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Alicja']:p...jeszcze jest :multi: a o przepisiku pamiętam ;) No to jak jeszcze jest, to nie wiem czy jest taki dobry :diabloti: Ok....ja poczekam. Najpierw dojdź do siebie, bo jeszcze się pomylisz :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No to jak jeszcze jest, to nie wiem czy jest taki dobry :diabloti: Ok....ja poczekam. Najpierw dojdź do siebie, bo jeszcze się pomylisz :evil_lol: było go bardzo dużo ....:p...bo dziś Goście jedli i jeszcze na jutro mam bo jedziemy do Moich Rodziców :multi: Quote
e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeraz idziemyyy naaaaaaaaaaaaaaaa jedneeeeeeeeeeegoooooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz idziemyyy do Aliiiiiiiiiiiiiii Pićććććććć :drink1: Quote
e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Effffcia - obiecałaś przecież, że nie będziesz już mieszać :evil_lol: :placz::placz::placz::placz::placz::placz:zycie mi sie wali po całości :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Alicja']było go bardzo dużo ....:p...bo dziś Goście jedli i jeszcze na jutro mam bo jedziemy do Moich Rodziców :multi: Aaaaaaaa.....to poszłaś na całość i trzy blachy zrobiłaś :evil_lol:.....jak tak to odwołuję te goopie posądzenia :lol: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Effffcia - obiecałaś przecież, że nie będziesz już mieszać :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz tam po całości - najwyżej po doopalonie :glaszcze: jest gorzej niż było :placz::placz::placz:ja juz mam dość dość wszystkiego :placz::placz::placz: za co mnie los tak każe? co ja takiego złego zrobiłam :placz::placz::placz: [SIZE=1]jeszcze jutro 2 koła na które nic nie umie bede miec poprawki pewnie ja juz sobie nie radze z tym wszytskim :placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 evaxon napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz:zycie mi sie wali po całości :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Zaraz tam po całości - najwyżej po doopalonie :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='evaxon']jest gorzej niż było :placz::placz::placz:ja juz mam dość dość wszystkiego :placz::placz::placz: za co mnie los tak każe? co ja takiego złego zrobiłam :placz::placz::placz: [SIZE=1]jeszcze jutro 2 koła na które nic nie umie bede miec poprawki pewnie ja juz sobie nie radze z tym wszytskim :placz::placz::placz::placz: No już nie płakaj......bo ja zacznę :shake: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Czas lulu......dobrej wszystkim :multi::loveu: Jedna ze wszystkich mówi: dobrej :p :loveu: Quote
Recommended Posts